Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκάει… βόμβα Χλεμπ!

- Advertisement -

Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να υπογράμμιζαν την Κυριακή (29/1) πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή πριν από το τέλος Γενάρη, εντούτοις άφηναν ανοιχτό παράθυρο ενίσχυσης, σε περίπτωση που προκύψει μία εξαιρετική περίπτωση…

Το παράθυρο έγινε… πόρτα (!) και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 31άχρονο (1/5/1981) Λευκορώσο κεντρικό μέσο, Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Ο Χλεμπ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του τη Δευτέρα (30/1). Στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο διεθνής παίκτης αγωνίστηκε στη Βόλφσμπουργκ, ως δανεικός από την “Μπάρτσα” (με την οποία είχε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν), έχοντας ένα γκολ σε τέσσερις συμμετοχές.

Ο Λευκορώσος ποδοσφαιριστής θα έρθει, πιθανότατα, την Τρίτη (31/1) στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν. Αν ικανοποιήσει, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ανανεωθεί αυτόματα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Ράφικ Τζεμπούρ.

Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ελεύθερη θέση ξένου! Ο Βισέντε Μόνχε είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραχώρησης του Λιούμπομιρ Φέισα με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Αυτή, όμως, είναι η έσχατη λύση.

redplanet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog