ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ 120 ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ…

Ένα χρόνο Δήμαρχος είναι ο κ. Κ. Λογοθέτης, αλλά ακόμη δεν έχει υπογράψει ούτε ένα έργο ανάπτυξης για τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων θεοδώρων. Αντίθετα έχει κάνει 120 αναθέσεις προμηθειών!!! Είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι χάθηκε ένας χρόνος για τον τόπο μας.
Στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου 2012 δεν υπάρχει ούτε μία ανάρτηση που να αφορά έργο του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Ο κ. Κ. Λογοθέτης δεν έχει υπογράψει ούτε ένα συμφωνητικό για έργο!
Ωστόσο υπέγραψε 120 αναθέσεις και συμφωνητικά για προμήθεια και διάφορες υπηρεσίες μέσα σε 8 μήνες, ύψους 1,4 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα έδωσε 670.000 ευρώ για προμήθειες και 730.000 ευρώ για διάφορες υπηρεσίες.
Αλήθεια, κ. Δήμαρχε, νομίζετε ότι ο τόπος θα πάει μπροστά δίνοντας για έργα ένα ολοστρόγγυλο μηδέν και για προμήθειες 1,4 εκατ. ευρώ; Πως μπορεί να δικαιολογηθεί η απουσία έργου, πέρα από την ανικανότητα, την άγνοια και την έλλειψη οράματος; Ως πότε θα τρώτε «από τα έτοιμα»; Κάποια στιγμή τα έργα του Γ. Γκιώνη θα τελειώσουν και ο τόπος δεν μπορεί να προχωρήσει με τους χρόνους του κ. Κ. Λογοθέτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ