Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

“Μένω άγρυπνος τη νύχτα όταν τη σκέφτομαι…”

- Advertisement -

«Η ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης όχι μόνο μάγεψε τον αστέρα του Χόλιγουντ αλλά κατάφερε να…εκπορθήσει την Τζένιφερ Άνιστον από το θρόνο της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη. Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ο ανερχόμενος ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής, Theo James Taptiklis, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία Underworld δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σατσίδη: «Η Ελένη Μενεγάκη με αφήνει άγρυπνο τη νύχτα…»

Ο νεαρός ηθοποιός, ο πατέρας του οποίου γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μετανάστευσε στη Νέα Ζηλανδία, μπορεί να μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γοητεία της Τζένιφερ Άνιστον, δεν δίστασε όμως να δείξει την προτίμηση σου όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Σατσίδη «Τζένιφερ ή Ελένη;»

«Ελένη, γιατί είναι μια γυναίκα που όταν τη σκέφτεσαι μένεις άγρυπνος της νύχτα! Θεωρώ ότι είναι η πιο σέξι Ελληνίδα. Θυμάμαι που είχα έρθει τον Ιούλιο, στην Αθήνα και την είχα δει σε επαναλήψεις στον ALPHA. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση το χαμόγελο και η λάμψη της εκείνο το πρωί…Έμεινα καρφωμένος στην τηλεόραση και τη χάζευα. Μία θεία μου, όταν της ανέφερα για την Ελένη Μενεγάκη, μου είπε ότι είναι η νούμερο 1 Ελληνίδα παρουσιάστρια κι εγώ της είπα πως όταν μάθω να μιλάω τέλεια ελληνικά, θα ήθελα να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της. Θα ήθελα πολύ να τη γνωρίσω από κοντά, γιατί είναι ο τύπος της γυναίκας που μου αρέσει».

*real

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog