Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση δημάρχου Κορινθίων με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε

- Advertisement -

Σημαντική συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 02-02-2012, στο Δημαρχείο Κορίνθου μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας…

Στη συνάντηση αυτή αξιολογήθηκαν οι προτεραιότητες, εκτιμήθηκαν οι δυνατότητες παρέμβασης και ιεραρχήθηκαν οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από κοινού με την Περιφέρεια για να προωθηθούν έργα σε τομείς που θα αποτελέσουν εφαλτήριο ανάπτυξης όχι μόνο της Κορίνθου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Στα πλαίσια αυτά, θα αξιοποιηθούν στο έπακρο τα προγράμματα χρηματοδότησης, όπως είναι το ΕΣΠΑ, δρομολογώντας τις απαραίτητες διαδικασίες για ουσιαστικές παρεμβάσεις. Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσονται έργα υποδομών, οδοποιίας και αισθητικής αναβάθμισης του Δήμου Κορινθίων. Ένα από αυτά αποτελούν οι είσοδοι της πόλης μας, ανατολικά (Ισθμός) και δυτικά (αερογέφυρα Λεχαίου), όπου τα έργα του δήμου θα αλλάξουν την εικόνα της Κορίνθου, ιδιαίτερα του Ισθμού, που αποτελεί την πύλη εισόδου από την Στερεά Ελλάδα στην Πελοπόννησο.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνεργασία, τόνισε την σημασία των προτεινόμενων έργων που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία του Δήμου μας υπογραμμίζοντας, ότι η ιεράρχηση τους εκπορεύεται επιπλέον, από την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ταυτόχρονα, δήλωσε αισιόδοξος ότι με τεκμηριωμένες προτάσεις και σωστή όπως πάντα διαχείριση ο Δήμος μας θα αντεπεξέλθει των προκλήσεων, αποτελώντας σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη και την πρόοδο όχι μόνο της Κορίνθου αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Από το γραφείο τύπου
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog