Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το ΛΑΟΣ καίει απαγορευμένα δενδρύλλια!

- Advertisement -

Απροσδόκητα μεγάλη συμμετοχή, είχε η εκδήλωση κατά της νομιμοποίησης των ναρκωτικών που οργάνωσε ο Γ. Καρατζαφέρης, στη διάρκεια της οποίας κάηκε δημόσια μεγάλη ποσότητα κάνναβης..!
«Αποστομωτική», ήταν σύμφωνα με την χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του ΛΑΟΣ, «η συμμετοχή του κόσμου» στο happening που οργανώθηκε από μέλη του κόμματος, ενάντια στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών.
Η εκδήλωση αρχικά οργανώθηκε από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη, με τη συμμετοχή μικρών παραθρησκευτικών οργανώσεων και είχε σαν σκοπό της το δημόσιο κάψιμο των αμαρτωλών και απαγορευμένων φυτών ινδικής κάνναβης, στα πρότυπα του καψίματος των «αμαρτωλών βιβλίων».
Γρήγορα όμως η συμμετοχή του κόσμου ξέφυγε από κάθε έλεγχο, καθώς πλήθος κόσμου μαζεύτηκε αυθόρμητα γύρω από τη φωτιά και άρχισε να επευφημεί τα μέλη του ΛΑΟΣ.

Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι των παραθρησευτικών οργανώσεων ανέφεραν ότι έβλεπαν οράματα της Αποκάλυψης.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, «άνθρωποι που δεν θα πίστευες ποτέ ότι θα στήριζαν τις θέσεις του κόμματος, αφού έμοιαζαν με χίππιδες και τεντυμπόιδες, μαζεύτηκαν γύρω από τη φωτιά, πέταγαν κι εκείνοι μέσα δενδρύλλια που είχαν κατασχέσει και μας ενθάρρυναν με φράσεις όπως «Είσαι μεγάλος δικέ μου» και «Γουάου Αδερφέ, τι ντουμάνι…»
Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το τέλος της εκδήλωσης, το νομοσχέδιο αποσύρθηκε και οι συμμετέχοντες το γιόρτασαν με τσιπς και σοκολάτες από τα περίπτερα της πλατείας.

moufanet.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog