Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του που έβαλε σε κίνδυνο την ζωή του

- Advertisement -

Τον “Γολγοθά” τον οποίο ανέβηκε τα τελευταία χρόνια αποκάλυψε ο Γιώργος Χατζάρας με τον προπονητή του Πιερικού να εξομολογείται πως πέρασε από το στάδιο της κατάθλιψης έχοντας και κρίσεις πανικού…

Ωστόσο, ο 58χρονος τεχνικός έφτασε στον πάτο, όπως παραδέχτηκε, αλλά κατάφερε να επανέλθει χάρη στο ποδόσφαιρο που, όπως είπε, είναι το ναρκωτικό του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “GOAL NEWS”, ο Γιώργος Χατζάρας τόνισε: “Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009, όταν έπεσα σε κατάθλιψη. Δεν ήθελα να συναντώ κανένα. Λειτουργούσα μόνο με το υποσυνείδητο. Είχαν κατασταλεί όλες οι λειτουργίες μου. Δεν έτρωγα, δεν έπινα. Είχα χάσει περίπου 20 κιλά. Ορισμένες φορές κοιμόμουν και έξω από το σπίτι. Έφτασα σε σημείο να μην βλέπω και να οδηγώ αψηφώντας τον κίνδυνο. Φοβόμουν τα πάντα. Είχα τάσεις φυγής, πάθαινα κρίσεις πανικού. Είχαν τρομάξει η οικογένεια μου και οι φίλοι μου. Πάλεψα πολύ με τον ίδιο μου τον εαυτό. Έφτασα στον πάτο, αλλά κατάφερα να επανέλθω. Ευτυχώς δεν πήρα ποτέ ψυχοφάρμακα. Με βοήθησε πολύ η μέθοδος της ομοιοπαθητικής. Το ποδόσφαιρο παραμένει το ναρκωτικό μου. Απορώ πώς δεν ήθελα να ακούω για αυτό. Διαπιστώνω τώρα πώς ξέσπασε η πίεση που μου δημιούργησαν η κοινωνία, η οικογένεια και τα καθημερινά προβλήματα. Πλέον, αισθάνομαι ξανά ζωντανός. Βλέπω τα απλά πράγματα ως τα πιο όμορφα. Ξαναβρήκα το νόημα της ζωής”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog