Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Dropbox δοκιμάζει νέες λειτουργίες και προσφέρει έως και 4.5GB επιπλέον δωρεάν χώρο αποθήκευσης

- Advertisement -

Η δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud Dropbox, ενσωματώνει μια νέα λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης φωτογραφιών και video από συσκευές smartphones, video κάμερες και κάρτες μνήμης SD, προσφέροντας έως και 4.5GB δωρεάν όγκο αποθήκευσης σε όσους τη δοκιμάσουν…
Το Dropbox δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζει κανείς αρχεία στην υπηρεσία στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση από οποιοδήποτε ηλεκτρονικό υπολογιστή, smartphone και tablet είτε μέσω των επίσημων εφαρμογών, είτε μέσω του browser.

Για να αποκτήσει κανείς τον επιπλέον όγκο δεδομένων στον Dropbox λογαριασμό του, θα πρέπει αρχικά να κατεβάσει την τελευταία δοκιμαστική έκδοση της υπηρεσίας από εδώ. Στη συνέχεια απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνδέσει τη συσκευή στην οποία έχει αποθηκευμένα video και φωτογραφίες και να επιλέξει από το μενού Αυτόματης Εκκίνησης την εισαγωγή φωτογραφιών και video στο Dropbox. Για κάθε 500MB που ανεβάζονται στην υπηρεσία, ο χρήστης κερδίζει αυτόματα 500MB επιπλέον αποθηκευτικού όγκου, με μέγιστο όριο τα 4.5GB.
Μέχρι στιγμής η νέα δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά σε μηχανήματα Mac και Linux, ενώ είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει σύντομα νέα δοκιμαστική έκδοση που να διορθώνει το πρόβλημα για τα συστήματα αυτά.

Πηγή: insomnia.gr (www.insomnia.gr)

Για όσους δεν γνωρίζουν περί cloud computing (νεφοϋπολογιστική), παραθέτω τους εξής συνδέσμους:

1) http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_computing


2) http://tech.in.gr/short-news/?aid=1231078190

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog