Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκριάτικος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου. Δελτίο τύπου

- Advertisement -

Αποκριάτικος χορός Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου

Δελτίο τύπου

Μετά από μια όμορφη βραδιά για όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, για όλους μας,

θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας και να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, που με την παρουσία σας τιμήσατε για μια ακόμη χρονιά την εκδήλωσή μας και διασκεδάσατε μαζί μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το δήμαρχό μας κύριο Κώστα Λογοθέτη, τους αντιδημάρχους κυρίους Γιώργο Γλυκοφρύδη, Κώστα Δόσχορη και Γιώργο Δέδε, τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου κύριο Νίκο Λόη, τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης κύριο Γιώργο Γκιώνη, κυρία Μαρία Πρωτοπαππά και κύριο Σπύρο Ράτη.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, κύριο Σπύρο Γιαλοψό από την εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, κύριο Κωσταντίνο Σπυρόπουλο από την εφημερίδα “Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ” της Κορινθίας και το Radio Deejay 94,2  κύριο Αντώνη Κουκουλά από την εφημερίδα “ΣΗΜΕΡΑ”, τον κύριο Παντελή Μνηματίδη από την εφημερίδα “ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ”και τον Alex από τη συντακτική ομάδα του Loutrakiblog.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Δημήτριο Ζόγκα, πρόεδρο του συλλόγου Λουτρακιωτών Περαχωριτών “Ο ΙΒΥΚΟΣ”, τον κύριο Φίλιππο Θυμή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περαχώρας και τον κύριο Παναγιώτη Θώδη από τον εξωραΐστικό Σύλλογο λίμνης Ηραίου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά την Club Hotel Casino Loutraki, τους εκπροσώπους κύριο Αντώνη Στεργιώτη και κυρία Ευπραξία Αλευροπούλου και φυσικά όλο το προσωπικό του τμήματος εκδηλώσεων για την άψογη εξυπηρέτηση.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. γιαννη ξεχασες να ευχαριστησεις το PERAHORA.GR Aν και ο γιάννης δεν θα το ηθελε αλλα εγώ που ήμουν εκει θα ηθελα
    να το αναφέρεις εκτος αν πληρωθηκε για τη δουλια που εκανε αλλα και παλι δεν ειναι σωστο να μη το αναφέρεις.
    R,G

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog