Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τρένο για Α1 ο Ποσειδώνας Λουτρακίου στο χάντμπωλ!

- Advertisement -
Παραδεισένια εκτός έδρας νίκη ο Ποσειδώνας με 27-31.
Με διαφορά 3 βαθμών στην πρώτη θέση της Βαθμολογίας της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ…

 
Αρκετά δύσκολος ήταν ο έκτος έδρας αγώνας μας με την ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου. Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα πολύ καλό και ταυτόχρονα δυνατό αγωνιστικό κλίμα.
Παρά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν η ομάδα μας στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο και κέρδισε μέσα στο Μαρούσι.
Η ίδια εικόνα και στα δύο ημίχρονα. Αστάθεια. Η αντίπαλη ομάδα με ικανούς και έμπειρους παίκτες δεν άφησαν καμία στιγμή τις ευκαιρίες που τους δίναμε. Και αυτό είναι το κυρίαρχο σημείο. 
Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή του αγώνα όμως έδινε συνέχεια δικαιώματα στο να φτάνει κοντά στο σκόρ η ομάδα του Αμαρουσίου. Το πρώτο ημίχρονο έληξε δικαίως 11-15.
Η συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παρόμοια με το πρώτο. Ενώ είχαμε τις προδιαγραφές να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο για όλους μας δυστυχώς τα ανεβοκατεβάσματα της απόδοσης της ομάδας μας έδιναν την ελπίδα στους αντιπάλους ότι μπορούν να πάρουν κάτι. Και είναι κάτι που θα λυθεί άμεσα.
Η συμβολή του τερματοφύλακά μας για μια ακόμη φορά ήταν εξαιρετική. Σωστές τοποθετήσεις, εκπληκτικές αποκρούσεις.. Οι Πέρρος, Βαμβακάς, Vujanovic  δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Οι Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης με το πάθος τους κάλυπταν λάθη των συμπαικτών τους.
Το τελικό σκορ ήταν 27-31.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Ιωνικός ΝΦ- Ακαδημία Πάτρας 36-24 ,ΓΣ Κορωπίου- Αναγέννηση Βύρωνα 22-23  ,Πανιώνιος- Ελπίδες Πάτρας 22-30 , Νέα Ιωνία- Πήγασος Αιγίου 18-18
Μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής και τα αποτελέσματα των παιχνιδιών η ομάδα μας παρέμεινε στην πρώτη θέση στην βαθμολογία με διαφορά 3 βαθμών  από την δεύτερη ομάδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Η σύνθεση του Παράδεισου Αμαρουσίου
Προπονητής: Δραγάζης Γεώργιος.
Τσιβρανίδης, Μαζαράκος, Μεχλερής Ν 1, Χατζόπουλος Α 3, Παπαδέας Γ. 2, Αγγελάκης Ν. 3, Ορκας Ε. 4, Θωμαΐδης 6, Ταρινίδης Α., Ζαλώνης Φ. 7, Παπαιωάννου  Γ.1, Παρτσαλάκης Ε., Ξύδης Ι., Ρούσσος Γ.
 
Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου
Αρχηγός αποστολής: Τιφτικίδης Λάζαρος. Προπονητής : Χαντζηκωνσταντίνου Κώστας.
Ακριτίδης, Βαμβακάς 8, Πέρρος 10, Μουτσάι, Ρουμελιώτης 5, Τούρκια 1,Γιογκαράκης, Τσίγκης ,Σακέλλης Γ., Μπάρμπας, Μπένας, Vujanovic 4, Χατζηκωνσταντίνου Α., Παπαδόπουλος 3.
Δίλεπτα 4/2 Πέναλτι 3/3,4/4.  Δεκάλεπτα:5-6, 8-11, 11-15ημιχ, 14-21, 19-23,27-31.
Διαιτητές: ΒΗΤΑΣ Α. – ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Γ. Καλοί και έμπειροι οι διαιτητές σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες έπαιξαν καθαρά χωρίς δύσκολες στιγμές.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ HANDBALL
 
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
12
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
9
3
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
7
4
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
7
5
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
6
6
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
5
7
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
5
8
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
4
9
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
2
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0
 
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 υποδεχόμαστε στο γήπεδο μας την νεανική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας.  Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας.
 
 
 
 
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους.
Σας στέλνουμε το Δελτίο τύπου του Ποσειδώνα Λουτρακίου για το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών.
 
 
Φιλικά
 
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
 
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είδα στην κοπή της πίτας το βιογραφικό του παίκτη που τιμησατε και έπαθα πλάκα. Τέτοιου βεληνεκούς αθλητή έχουμε στην πόλη μας και δεν το γνώριζαμε. Ρε Μπραβο.
    Θα έρθω να σας δω το Σάββατο.
    Συγχαρητηρια στον Ποσειδωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog