Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η συμφωνία απέχει…. 300 εκατ. ευρώ – Νέα συνάντηση Παπαδήμου με την τρόικα

- Advertisement -

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά: « Ξέρω ότι για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό τον κόσμο. Η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Αυτό έκανα και αυτό θα κάνω. Υπάρχει ένα θέμα αυτό με τις συντάξεις. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να κοιτάμε τον απλό λαό στα μάτια…
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτή τη θέση κάποιοι την παρεξηγούν. Γι’ αυτό και προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα και γι’ αυτό υπάρχει αυτή η διαπραγμάτευση»

Δεν υπογράφει ο Γ.Καρατζαφέρης. Σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι δεν τον βρίσκουν σύμφωνο τα σημεία αλλά δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρόικα έχει ζητήσει να περικοπούν οι επικουρικές συντάξεις και να συγκεντρωθούν 600 εκατ. ευρώ. Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να διαφωνεί και να προτείνει να περικοπούν τα 300 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα να βρεθούν από τις κύριες συντάξεις. Σε αυτό φέρεται να διαφωνεί ο Γιώργος Παπανδρέου που ζητά και τα 600 εκατ. ευρώ να δοθούν από τις επικουρικές.

real.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog