Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Καμμένος πάει στο ΛΑΟΣ;

- Advertisement -

Όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης βρίσκεται πολύ κοντά σε πολιτική συνεργασία με τον ανεξάρτητο και πρώην νεοδημοκράτη, βουλευτή Πάνο Καμμένο…
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του diktionews.gr οι δύο άνδρες έχουν ήδη συζητήσει – αναμένεται και νέα επαφή τους – για το ενδεχόμενο ένταξης του κ. Καμένου στο κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ψάχνει εναγωνίως τρόπο να… ισοφαρίσει τις εντυπώσεις από το γεγονός ότι οι Μ. Βορίδης και Άδ. Γεωργιάδης του γύρισαν την πλάτη με μιαν εντυπωσιακή μεταγραφή όπως θεωρεί ότι θα είναι αυτή του βουλευτή Β’ Αθηνών Π. Καμμένου.

Η διάθεση του βουλευτή να έρθει πιο κοντά με τον ΛΑ.Ο.Σ. οφείλεται και στο γεγονός ότι παρά τις όποιες προσπάθειές του δεν κατάφερε να βγάλει άκρη στις προσπάθειές του να δημιουργήσει έναν δικό του πολιτικό φορέα.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα ξεχάσατε τον Άδωνι και πιάσατε τον Καμμένο. Ε βέβαια πως θα διασκεδάσουμε την πλήξη μας χωρίς βαρβάρους. Βρίζατε τον Άδωνι γιατί έλεγε ΝΑΙ, τώρα βρίζετε τον Καμμένο γιατί λέει ΟΧΙ (αλλά το πρόβλημα είναι ο Καρατζαφέρης). Επειδή οι ομοιότητες είναι πολλές με τους βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν ΟΧΙ, αλλά θα πάνε στη Ντόρα που ψήφισε ΝΑΙ, να πάτε μαζί για ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog