Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επτά αγώνες αήττητος

- Advertisement -
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου υποδεχτήκαμε στο Λουτράκι την νεανική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας  που στηρίζεται αποκλειστικά στους αθλητές των υποδομών της…

Η ομάδα μας έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κερδίσει το παιχνίδι. Εξαιρετικές ενέργειες των παικτών μας με κίνηση στους χώρους και καλή αμυντική διάθεση.
Επιθετικά η ομάδα μας λειτούργησε σε μέτρια επίπεδα ενώ αμυντικά αντιμετωπίσαμε ένα μικρό προβληματάκι αλλά τίποτα σπουδαίο.
Ο Ιωνικός με παιδιά που σε κάθε ευκαιρία έδειχναν ότι υπάρχει χαντμπολική παιδεία, αγωνίστηκαν για να πάρουν ότι καλύτερο για την ομάδα τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε δυνατά και δεν δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα ώστε να έχει βλέψεις για το παιχνίδι. Με συντήρηση δυνάμεων η ομάδα μας τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, που έληξε δικαίως 19 – 13.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε η ομάδα μας να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη στις επιθετικές επιλογές αλλά και στην άμυνα της, και συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Μερικές επιλογές των παικτών μας ήταν για Highlights.
 
Δεν υστέρησε κανείς από την ομάδα μας. Την νίκη μας θέλουμε να την αφιερώσουμε στον αθλητή μας Χρήστο Μπένα που με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο δέχτηκε ατυχώς ένα άτσαλο φάουλ με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα ρινικού οστού και να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου και του έγινε η σχετική ανάταξη. Δεν πρόλαβε να δείξει τις ικανότητες του. Το μέλλον είναι δικό του.
Το τελικό σφύριγμα των διαιτητών βρήκε την ομάδα μας με νέα πρόσωπα στην επτάδα της ώστε να αποκτήσουν οι νεαροί αθλητές μας περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Το τελικό σκορ ήταν 34-24.
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 7ης Αγωνιστικής: Πήγασος Αιγίου- Παράδεισος 17-21, Αναγέννηση Βύρωνα – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ 37-17, Ελπίδες Πάτρας – Ο.Φ.Ν. Ιωνίας 28-20, Ακαδημία Πάτρας – ΓΣ Κορωπίου 27-21.
 
Μετά το πέρας της 7ης αγωνιστικής και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων παιχνιδιών η ομάδα μας παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία και μάλιστα διεύρυνε την διαφορά της από την δεύτερη ομάδα 5 βαθμούς.
 
Η σύνθεση του Ποσειδώνα Λουτρακίου
Αρχηγός αποστολής: Τυφτικίδης Λάζαρος.Προπονητής : Χατζηκωνσταντίνου Κώστας.
Ακριτίδης, Σακέλλης Ι, Βαμβακάς Λ. 5, Πέρρος Γ. 11, Μουτσάι 1, Ρουμελιώτης Α. 5, Τούρκια Γ. 3, Γιογκαράκης Χ., Τσίγκης 2, Μπάρμπας, Μπένας Χ., Vujanovic V. 5, Χατζηκωνσταντίνου 2, Παπαδόπουλος Π.
Η σύνθεση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας
Αρχηγός αποστολής: Δανήλος Νίκος. Προπονητής: Δανήλος Μενέλαος. Φροντιστής: Φουντεδάκης Μιχάλης.
Κυρκίτσος, Σάσσος Ι. 1, Χερουβείμ Σ., Κοροβέσης Β. 1, Παπαϊωάννου Β., Γκαρθία Ο. 3, Τορουνίδης Χ., Κουναραδέλης Ε., Αντωνιάδης Ι., Μπίλος Κ. 3, Κεδέρης Χ. 13, Ζευγούλας Ε., Μπάγιος Γ. 3, Βεζύρης Α.
 
Δίλεπτα 5/0 Πέναλτι 1/1, 6/8.  Δεκάλεπτα: 6-2, 11-7, 19-13 ημιχ, 22-16, 29-19, 34-24.
 
Διαιτητές: Τσακανίκας Χ –  Κολλάρος Χ. Καλοί οι διαιτητές.
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας
 
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
14
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
9
3
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
9
4
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
7
5
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
7
6
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
6
7
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
6
8
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
5
9
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ
4
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0
 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στο Κορωπί!!!
 
 
Καλό μεσημέρι σε όλες και όλους.
Σας στέλνουμε το Δελτίο τύπου για το τμήμα Χάντμπολ Ανδρών του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
 
 
Φιλικά
 
ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
 
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με εντυπωσιασατε στον αγωνα. Ειστε πολυ καλη ομαδα. Μπραβο σας. Ειχα χρανια να δω χαντμπωλ.
    Το δευτερο ευχαριστο ηταν η παρουσια του κοσμου. Και οι δυο κερκιδες κατω ειχαν γεμισει με κοσμο.
    Μπραβο σας παιδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog