Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Έφτιαξαν site για το Υδροθεραπευτήριο

- Advertisement -




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012


ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (LOYTRAKI THERMAL SPA)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δημιουργήσαμε τον πρώτο δικτυακό τόπο για το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου( Loutraki Thermal Spa). Ο σχεδιασμός έγινε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι εύκολος στη χρήση ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη του διαδικτύου.

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα μας, με κατατοπιστικά κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να είναι πλήρως ενημερωτική όσον αφορά στις εγκαταστάσεις και όλα τα προσφερόμενα πακέτα του υπερσύγχρονου υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

Πρωταρχικός μας μέλημα είναι να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου είναι μοναδικό και βρίσκεται σε έναν υπερσύχρονο χώρο όπου προσφέρεται στους επισκέπτες μια εκπληκτική εμπειρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.Νους υγιής, εν Σώματι υγιή

Αισιοδοξούμε, με όλες τις στρατηγικές ενέργειες ανάπτυξης που διενεργούμε, να προωθήσουμε το υδροθεραπευτήριο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Δικτυακό τόπο του loutraki Thermal Spa στη διεύθυνση www.loutrakispa.gr
Προσωρινά λειτουργεί σε δοκιμαστική (BETA) έκδοση. Σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Δύο λόγια για το λογότυπο του Υδροθεραπευτηρίου.

Στο σήμα του λογότυπου Χρησιμοποιούνται χρώματα με αποχρώσεις του μπλέ λόγω του νερού που είναι το βασικό αντικείμενο της εταιρίας, της τοποθεσίας που βρίσκεται το spa διότι είναι σε μια πόλη πάνω στην θάλασσα με αναγνωρισμένη αξία. Η απόχρωση του γκρι χρώματος απεικονίζει βασικό στοιχείο του κτιρίου αλλά και την αντίθεση θάλασσα με έδαφος-γη-βουνό- κάτι που το ίδιο το μέρος δημιουργεί στον επισκέπτη.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Μετά την πολύ κακή οικονομική κατάσταση που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στηνΤουριστική Λουτράκι ΑΕκινούμεθα προς όλες τις κατευθύνσεις με στρατηγικές ανάπτυξης και σταθερά βήματα για να καταστήσουμε την ως τώρα ζημιογόνα επιχείρηση σε κερδοφόρα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ελα δεν το πιστεύω ! τώρα μάθανε οτι υπάρχει υδροθεραπευτήριο? μήπως λέω μήπως να τους πούμε οτι υπάρχει και κολυμβυτήριο? η θα τους πέσουν πολλά?

  2. leitourgouse to kaimeno edw kai tria peripou xronia kai apo site tipota, ta thermal mou sygxaritireia se olous autous tous karagkiozides pou den endiaferthikan apo tin arxi gia kati toso aplo oso ena paliosite na exoun na deixnoun kai ta grafeia alla kai na ginei eyrytera gnwsto sto kosmo oti to Loutraki einai ontws LOUTRAki…

    YG: Pws na min mpainei mesa to SPA otan den to kserei o kosmos kai perimenoume pote tha pane ta gerontakia mas??? OEO???

    NGF

  3. Σωπατε ρε,τωρα , το θυμηθηκατε το ΣΠΑ ,αφου προηγουμενως το βουλιαξατε ,σχεδον το ισοπεδωσατε ,οπως ολο το Λουτρακι ,σκεφθηκατε οτι υπαρχει ?

    Πιασαν τοπο τα ξεχεστηρια της αντιπολιτευσης και ειπατε να ξυπνησετε μεχρι την επομενη σας νιρβανα.
    Και η χολη ,χολη για την κατασταση που κληρονομησατε.
    Ετσι για να χετε να λετε.Τι να λετε ?Δειτε στον καθρεφτη την πληρη ανεπαρκεια σας και μετα τα λεμε.

  4. 3:52 τί πίνεις και δεν μας το δίνεις;;;Πρέπει να το πας αμάσητο το Γκιωνικό το σύστημα που να πάει και να μη γυρίσει.Σαν τον Γιωργάκη το φίλο του κατέστρεψαν τον τόπο γενικά και τοπικά αντίστοιχα.''Πάρτο αλλοιώς μεγάλε γιατί θα βρείς''.Τον Λογοθέτη ούτε εγώ τον γουστάρω,αλλά ήμαρτον σε ένα χρόνο θέλουμε να κάνει όσα δεν έκαναν οι άλλοι σε τετραετίες.Ποιός προηγούμενος Δήμαρχος κληρονόμησε χρέη 11.000.000,00 ΕΥΡΩ;;;;Απεναντίας όλοι είχαν μαξιλάρι και παίξανε μπάλα ελεύθερα και άνετα.Βέβαια καλά κάνεις και αναφέρεσαι έτσι όπως αναφέρεσαι φίλε,γιατί έπρεπε ο σημερινός Δήμαρχος, να σου είχε κλείσει το στόμα, με το να στείλλει αρμοδίως όλους τους προηγούμενους, για όλες τις πράξεις και παραλείψεις που συνετέλεσαν στη σημερινή οικονομική κατάσταση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΄΄ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε''.Αυτά προς το παρόν φίλε 3:52 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ και φυσικά δωρεάν……….

  5. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ 3.52.ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ?ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ Η Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ 11.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΗΓΕ 21.000.000 ΕΥΡΩ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Κ, ΑΥΛΙΚΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑ ΟΤΑΝ ΚΟΨΑΝ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΥΤΕ SITE ΟΥΤΕ ΚΑΝ 1 ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ?ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΑΝ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΙ Κ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ!!!141.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟ?41000000 ΕΥΡΩ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ 7.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ???

  6. @4:39 Mallon den mporouse na to ypertimologisei opws to upoloipo ergo kai sou leei asto, den mamietai siga twra pios mpainei sto internet…3 XRONIA RE kai mpainei mesa lene kai @@ies, pws na min mpainei afou den to kserei kaneis???

    NGF

  7. λυπάμαι πραγματικά ,ρε παιδιά…έγινε αυτό το site για το υδροθεραπευτήριο …είναι γεγονός…αντί να κάτσουμε και να το τσεκάρουμε,να πούμε απόψεις (ίσως και προτάσεις για να βελτιωθεί κάτι που ίσως δεν είναι καλό,κατά την άποψη του καθενός),αρχίζει αμέσως παραταξιακός πόλεμος…δεν με ενδιαφέρει ποιός το έκανε,ποιός δεν το έκανε και γιατί…δεν μπορούμε ποτέ να συμφωνήσουμε σε κάτι,για το κοινό καλό ;;;…αυτή η ρημαδοπόλη,προσπαθεί τόσα χρόνια (από μικρό παιδί το ακούω),να παραστήσει την τουριστική πόλη,χωρίς υποδομές…κι αντί να ενωθούμε και να προσφέρουμε,όπως μπορεί κανείς,για να την κάνουμε καλύτερη,τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά…ικανοποιεί κανέναν μας η εικόαν μιας νεκρής πόλης,μετά τις 11 το βράδυ ;;; …γιατί εμένα, προσωπικά, με θλίβει αφάνταστα…και βλέπω χειρότερα να έρχονται…

  8. 1.a.v.ΠΟΙΑ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΣ 8 ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ …..2.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΕΜΝΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ …..ΑΣΧΕΤΟΙ….

  9. AV
    θα συμφωνουσα μαζι σου αν δεν συνοδευόταν η αναγγελία της ιστοσελιδας με μιζέριασμα και ανακυκλωση λυμάτων περί παθητικού κλπ. Αντι να γίνει μια "φιέστα" που να καλεί τον κόσμο να το επισκεφθεί αρχίσαν οι παρελθοντολογίες. Λογικά και οι αναγνωστες να επιδίδονται σε "μάχη" και τα παπαγαλάκια να εχουν βγει να υποστηρίξουν το "επίτευγμα".
    Η πρώτη μου κινηση (πριν διαβασω το συνοδο κείμενο ήταν να μπω στη σελίδα.
    ΟΚ το είδα και εξοργίστηκα ομολογώ.
    Διότι καλή η δικαιολογία οτι ειναι "δοκιμαστική" η έκδοση αλλά ο τιμοκατάλογος ειναι κοροϊδια ρε παιδιά. Μόνο το χρόνο των συνεδριών εβαλαν και όχι το κοστος!!!!!!!! Αυτο δεν είναι τιμοκατάλογος. Και η προσφορά της ημέρας? Ωραια η καρδούλα αλλά ποιά ειναι η προσφορά????????????
    Να σχολιάσω την επιλογή των γλωσσών? Θεωρητικά θα έπρεπε να με βάλει σε σκέψεις οτι υπάρχει στόχευση σε συγκεκριμένο κοινό. Δεν ειναι καθόλου κακό θα έλεγα. Μακάρι να κινείται κάτι σε αυτό τον τον τομέα επιτέλους.
    Καλο το κουπόνι προσφοράς αλλα… οδηγει στη φορμα επικοινωνίας.
    Στην ιστοσελίδα του Δημου εχει ανεβει σχετικο link, αλλα δεν εχει συνδεθει με την εφαρμογη πλοήγησης (τουλαχιστον οχι ακομα)
    Α… και με την ευκαιρια η Λουτράκι ΑΕ εχει μετακομισει ή ειναι ακομα στην Μ. Αλεξάνδρου όπως αναφερει η σελιδα του Δημου?

  10. s-spinos:
    Είναι πραγματικά να λυπάται κανείς, γιατί οι πολίτες της πόλης
    μας δεν είναι κανένας διατεθειμένος να παραδεχθεί ότι ο διπλανός του, μπορεί να είναι έναν πόντο ψηλότερος.
    Χειρότερα από τους Κρητηκούς που μαλώνουν αν είναι πιο ψηλά τα
    λευκά όρη ή Ψηλορείτης.

  11. molis ida afto stamatisa na kitao to site giati apo ti mia eskasa sta gelia kai apo tin ali tsantistika gia ton erasitexnismo. patontas tin aggliki ekdosi sti n proti selida meta to arxiko kimeno iparxi afto "translated by Dimitris Sclias"

    tosos erasitexnismsos? eleos! einai orismenes fores pou les kalitera tipota !

  12. Που το είδες τόσο αστείο ρε μεγάλε 7;44 και έσκασες στα γέλια κιόλας; Δεν ντρέπεσε λίγο.Απο κόμπλεξ και κριτική του καναπέ άλλο τίποτα.Πνιγεσε απο μιζέρια και κακοήθεια μεγάλε.

  13. Η παραμύθα σου 12:00 πάει σύννεφο.
    Ενάμιση χρόνο τώρα ρίχνετε λάσπη και απειλείτε χωρίς να έχετε βάλει ούτε ένα πετραδάκι γι αυτό που υποτίθεται σας ψήφισαν οι δημότες.
    Το spa κόστισε 15,5 εκατομμύρια και αυτό δεν αλλάζει όσους πολλαπλασιασμούς και να κάνεις και μάλιστα πολλάκις έχει απαντηθεί γιατί κόστισε παραπάνω.
    Αν έχεις πρόβλημα να το καταλάβεις να τσεκάρεις το iq σου.
    Το να προσπαθείς να απαξιώσεις το spa δεν νομίζω να σε τιμά ιδιαίτερα σαν δημότη και δη αιρετό ή παρά την αυλή της δημοτικής αρχής….
    Όταν μιλάς για τα οικονομικά του δήμου επιμελώς ξεχνάς την οικονομική κατάσταση του δήμου στις 31/12/2010 και τα 5+ εκατομμύρια ταμειακό υπόλοιπο.
    Επίσης ξεχνάς να αναφέρεις την έκθεση των ορκωτών λογιστών που μιλά για έναν δήμο οικονομικά εύρωστο και ανάμεσα στους 5 καλύτερους της Ελλάδας.
    Προσπαθώ να είμαι όσο ευγενής μπορώ και με τρόπο να σου εξηγήσω ότι οι εμμονές είναι σύνδρομο που το εξετάζει η ιατρική …
    Ο Γκιώνης δεν ήταν ένας ψεύτης δήμαρχος ούτε ένας δήμαρχος "επί χρήμασι".
    Ποιος θα "κερδίσει" αυτούς τους "τιμητικούς" τίτλους η ιστορία θα δείξει….

    ANONYMOUS

  14. http://www.youtube.com/watch?v=DEGGUySOVOM&feature=related

    Τα αγοράκια ξενυχτάνε και..παίζουν προ!!
    Όταν η αλήθεια είναι επιλεκτική παύει να είναι αλήθεια.
    Όταν οι ίδιοι ελεγκτές έλεγαν για την διοίκηση του Παύλου ότι είναι η καλύτερη και με τα καλύτερα αποτελέσματα εσείς….Κύριε Anonymous τους λοιδορήσατε.
    Το βιολάκι σας εσείς. Τον σκοπό σας εσείς.
    Όταν μιλάς για ταμείο…θεωρητικό και όχι πραγματικό γιατί πολύ απλά δεν αναφέρεις και τις υποχρεώσεις του Δήμου; Τις οφειλές του δηλαδή. Τι χρωστάει ρε αδερφέ να το κάνω πιο λιανά.
    Όσο για τα λιθάρια και τις πέτρες εάν δεν ήταν ο Παύλου Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ δεν θα είχε τίποτα να κάνει, όπως και σχεδόν δεν παρέδωσε τίποτα στους επόμενους. Το νέο κοιμητήριο ακόμη να ολοκληρωθεί, το αλιευτικό καταφύγιο ακόμη να ολοκληρωθεί και πόσα ακόμη εκκρεμούν απο την εποχή ΠΑΥΛΟΥ.
    Φαντάσου. Επι εποχή ΠΑΥΛΟΥ. 6 χρόνια μετά.
    Για το κόστος τα είπαμε. Θα διαφωνήσουμε. Όπως και να το κάνεις μισοτελειωμένες δουλειές έγιναν. Τίποτα ολοκληρωμένο. Τίποτα σχεδιασμένο. Όλα άρπα κόλα.
    Δεν είπε κανείς τον Γκιώνη κακό παιδί. Ανεπαρκής αποδείχτηκε. Φταίει ο ίδιος, φταίνε οι συνεργάτες δεν νοιάζει κανέναν. Όταν ο τόπος πάει πίσω δεν νοιάζει κανέναν ποιος φταίει και ποιος όχι. Τις συγνώμες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις τις ξέχασες προφανώς Κε ΑNONYMOUS ή επιλεκτικά δεν τις θυμάσαι;
    -Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Λάθη κάναμε. Λάθη δεν κάνουν όσοι δεν ασχολούνται και δεν προσπαθούν…… μπλα μπλα μπλα.
    Εάν έκανες λάθη και τα αναγνωρίζεις Κε Γκιώνη, παραιτήσου και άφησε να πάρουν και άλλοι σειρά στην ηγεσία της Παρέμβασης. Δεν αντιλαμβάνομαι να ψηφίσω κάποιον που μου λέει ότι έχει κάνει λάθη. Ψηφίζω Δήμαρχο και συμβούλους για να μην κάνουν λάθη. Όποιος κάνει λάθη να παραιτηθεί. Πολύ απλά και πολύ λογικά. Τόσο απλά.
    Δήμαρχο με διαπιστώσεις δεν θέλω. Δήμαρχο για να μου λέει τα κενά και τις αδυναμίες δεν χρειάζομαι.
    Εγώ θέλω Δήμαρχο να παίρνει αποφάσεις και να λύνει προβλήματα.
    Να σχεδιάζει το μέλλον του τόπου μου και να δίνει προοπτική.
    Τι έγινε τόσα χρόνια επι Παρέμβασης για την προοπτική του τόπου μας;
    Έγινε κάτι με όραμα σχεδιασμό και προγραμματισμό;
    Τα spa ο Παύλου 8 χρόνια το πάλευε. Με διαγωνισμούς με ακυρώσεις με ξανά διαγωνισμούς και παει λέγοντας.
    ΑΑΑΑ…… Ευτυχώς που ολοκληρώθηκε και το σχέδιο Πόλης.
    Φαινόμενο…. μόλις σε 4 μήνες ολοκληρώθηκε. Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο. Τον Δεκέμβριο θα είναι έτοιμο. Να ψηφίσουν οι παραθεριστές και οι εξωραϊστικοί σύλλογοι. Να πάρουμε την ψήφο τους και μετά βρίσκουμε δικαιολογίες.
    Πονηρούλη ANONYMOUS.
    Επιλεκτική μνήμη……. Αμ γιαυτό δεν πάμε μπροστά!!!!
    Όπως λέει και ο s-spinos 6:39.
    Να μην παραδεχτεί κανένας τίποτα και να μην αναγνωρίσει κανείς τίποτα.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  15. Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του 7:44. Είναι λάθος η αναφορά της μετάφρασης από συγκεκριμένο πρόσωπο.
    Δεν είναι blog αλλά σελίδα που έχει να κάνει με τον ΔΉΜΟ μας.
    Επειδή είναι δοκιμαστική η προβολή της ιστοσελίδας δεν θα επιμείνω. Εάν όμως ολοκληρωθεί η προσπάθεια και παραμείνει τότε θα δείξει υποτέλεια.
    Αλλά και ο ίδιος θα έπρεπε να ντρέπεται και να απαιτήσει από μόνος του να διαγραφεί η αναφορά του ονοματός του στην μετάφραση.

    Κανείς δεν είδε ότι στο κεντρικό μπάνερ το έψιλον είναι στα ελληνικά; Σοβαρό λάθος.
    Απο ποιό γραφείο έγινε η προσπάθεια ή μαζεύτηκαν πάλι δέκα φίλοι και το δημιούργησαν.
    Και αυτό είναι του Δημήτρη Σκλία;
    Είδες πως κολλάει;

    Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή προσπάθεια.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  16. Στην αρχική σελίδα, γράφει…..
    … ή στις ατομικές μπανιέρες, στο ντους ψιλής βροχής, τη σάουνα, το ατμόλουτρο ή τον καταιονισμό από απόσταση και αναζωογονηθείτε μέσα από τις τεχνικές μασάζ με αιθέρια έλαια που προσφέρονται, λασποθεραπεία ή θαλασσοθεραπεί?????????????????????. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ( ΤΟ ΈΦΑΓΕ Η ΓΑΤΑ ).

    – Γ. Λέκκα 24 είναι η οδός και όχι G.LEKKAS 24

    – Στην κάρτα αγοράς προσφορών… πάλι το ίδιο λάθος με το έψιλον.

    Δεν νοείται το logo του Spa να αλλάζει.
    Άλλοτε να γράφεται με αγγλικό e και άλλοτε με Ε ελληνικό.
    Στην αγγλική έκδοση είναι λάθος τα τηλέφωνα. Όχι ως αριθμοί αλλά ως παρουσίαση.
    Το πρώτο έχει κωδικό πόλης ενώ το δεύτερο έχει. Βάλε από κάτω το άλλο νούμερο. Όχι and!!!
    Tel: 27440 62186 and 22215
    Fax: 27440 62187 and 61990
    Πρέπει να μπει και ο κωδικός μπροστά. 27440 22215, 27440 61990.
    Και επειδή απευθύνεται σε ευρωπαίους πολίτες/tours operators καλό είναι να μπει και το +30 για διεθνής κλήσεις.
    Στα ελληνικά δεν έχει το δεύτερο φάξ.

    LOUTRAKI THERMAL SPA is open daily all year, Saturday, Sunday and holidays.
    Θα διαφωνήσω με την παραπάνω μετάφραση. Μπορεί να είναι στην κυριολεξία η μεταφορά από ελληνικά στα αγγλικά αλλά μπορεί να διατυπωθεί αλλιώς.
    Ωράριο?????? έστω θερινό …..χειμερινό!!!

    Στα ρώσικα το weather in Loutraki δεν πρέπει να μεταφραστεί ανάλογα;
    Στα ρώσικα η λέξη Loutraki Thermal Spa είναι ενιαία. LOUTRAKITHERMALSPA
    Το news & events πρέπει να μεταφραστεί επίσης.

    Στην Κεντρική σελίδα με τα ελληνικά στην θέση Thermal Spa στην τελευταία σειρά το έφαγε το έψιλον. Είπαν για μας!!Είπαν για Εμάς!!! Τες Πάντων…χαχαχαχαχαχαχαχα

    Αυτά τα ολίγα. Με καλή διάθεση.

    Ένας Απλός Πολίτης..

    Υ.γ.

    Αnonymous….λάσπη πέφτει γιατι είναι το ΣΠΑ!!!
    Λάσπη απο την Μαύρη θάλασσα!!!χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

  17. Προς NGF
    κόφτ'το τροπάρι των υπερτιμολογήσεων, γιατί επειδή δεν ξέρεις τι σου γίνεται και με την κατηγορία σου αυτή παίρνεις μπάλα πολλούς, κοίτα μην βρεθείς με καμιά μήνυση αγκαλιά !!!

  18. Η αγγλική μετάφραση είναι όλα τα λεφτά!!!! δεν θα κάτσω γράμμα γράμμα να πω τι εντόπισα, δεν είμαι και ειδικός άλλωστε!!! τα αγγλικά μου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και επισκέπτομαι συχνά ξένα site…. από αυτή την γνώση θα δώσω το παράδειγμα ότι δεν υπάρχει περίπτωση σε σοβαρού επιπέδου sites να δεις ποτέ το ADVICE THE CATALOGS (το οποίο μια το γράφουν catalog και μια catalogue – που είναι καλύτερο).
    Κύριε Σκλία που είστε και καθηγητής Αγγλικών GET SOME ADVICE διότι με το ADVICE THE CATALOG θα σας έκοβαν ακόμα και για lower αν δίνατε!!!!

    Οι μεταφράσεις σοβαρών site γίνονται από ειδικούς και όχι από απλά αγγλομαθείς.

  19. Den gnwrizw apo troparia kai allou eidous thriskeutika teletourgika…
    Opoios perimenei emena gia na parasyrthei tote tin vapsame…
    an nomizeis oti xreiazetai mynisi kantin, arxikos proypologismos ergou 11,5m an thimamai kala, teliko kostos ergou 19,6m an pali thimamai kala, mallon den egine kamia ypertimologisi kai exeis dikio…Aaaa min ksexasw kai to Daneio stin Ethniki 7m me desmeusi ton esodon tis koinopraksias…EXEIS dikio Telika , sou zitw sygnwmi,
    Mono min me xairetiseis ksana ston dromo giati tha anagkastw na saliwsw to pezodromio mprosta sta podia sou eis endeiksi anexeias kai apostrofis!!!
    Vale kai esy ta akronymia sou mporeis!!!

    NGF

  20. NGF άνοιξε κανά λεξικό να δεις τι σημαίνει υπερτιμολόγηση και μετά ξαναγράψε και φτύσε και τα μούτρα σου ταυτόχρονα μην και ματιαστείς!!!

  21. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SITE ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

  22. Απλέ πολίτη υποθέτω ότι το τραγουδάκι σου αρέσει ως περιγραφή και όχι ως προτροπή…
    Απ´την άλλη μπορεί να δώσει και μια λογική εξήγηση των γραφόμενων σου….
    Αντιμετώπισε επιτέλους τα κατάλοιπα και τα απωθημένα σου με την Παρέμβαση.
    Η πικρία είναι κακός σύμβουλος.Κάνεις λες και σε απαξίωσαν,δεν αναγνώρισαν τις ικανότητές σου……..
    Η μνήμη μου δεν είναι καθόλου επιλεκτική και ιδίως πονηρή.
    Πονηρά λειτουργούν αυτοί που έχουν τα πόδια τους σε δύο βάρκες,αυτοί που επιπλέουν σαν φελλοί απολαμβάνοντας οικονομικά ωφέλη από δραστηριότητες -υπηρεσίες τους σε διάφορους δημάρχους.
    Από αμπελοφιλοσοφίες άλλο τίποτε. Μαζεύεται μια παρεούλα και αναλύει όλα τα θέματα και αν τους ζητήσεις να μοιράσουν δύο γαιδουριών άχυρα,δεν θα τα καταφέρουν.
    Γι αυτό δεν πάμε μπροστά. Από θεωρητικούς… μάτσο,κάποιος για δουλειά υπάρχει?

    ΥΓ NGF δεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τα ακρωνύμια.
    Το ΚΚΕ σε καλύπτει?

    ANONYMOUS

  23. Καλέ μου ANONYNOUS, εγώ απωθημένα με την Παρέμβαση;
    Με κανέναν απολύτως δεν έχω απωθημένα κάτι που είναι ξένο προς εσένα.
    Τις μισές αλήθειες δεν αντέχω.
    Και η καλλιέργεια της μισής αλήθειας είναι κυρίαρχο στοιχείο σε όλους.
    Οπότε κοίτα αλλού για απωθημένα.
    Για την δική σου εμπάθεια δεν μας εξηγείς με όσους αντιπαραβάλουν τον λόγο τους στα Δελτία Τύπου και στην όποια προσπάθεια κάνει η όποια Δημοτική Αρχή εκτός της Παρέμβασης.
    Όλοι οι άλλοι μούτι και μόνο η Παρέμβαση…των έργων !!!! είναι η λύση.
    Έτσι και αλλιώς οι προσωπικές αντιδικίες δεν ενδιαφέρουν τους υπόλοιπους.
    Όσο για βάρκες και επιζώντες κοίτα αλλού. Αχυράνθρωπους και μεταλλαγμένους …κοίτα και σκέψου.
    Ικανούς και έμπειρους δεν βλέπω. Όλοι στην παιδική χαρά του Δήμου μας.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ είναι.
    Το τραγουδάκι στο έστειλα για την ώρα σου….τα αγοράκια ξενυχτάνε με ένα μυστικό!!

    Καλό μεσημέρι Κε Anonymous

    Ένας Απλός Πολίτης..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog