Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την έβρασε στο Καζάν-ι της! (video)

- Advertisement -

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ένα σπουδαίο διπλό στη Ρωσία και, δίχως άλλο, οι πιθανότητες πρόκρισης στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ είναι με το μέρος τους. Αρκεί να το αποδείξουν στον επαναληπτικό του “Γ. Καραϊσκάκης”…

Τα ηνία του αγώνα κρατούσε στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή που οι παίκτες του Βαλβέρδε βρήκαν ρυθμό στο παγωμένο “Λουζνίκι”. Οι “ερυθρόλευκοι” από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού έλεγχαν το ματς και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Ρούμπιν. Ενώ θα μπορούσαν και να είχαν σκοράρει και ένα γκολ στις φάσεις που δημιούργησαν (16΄, 19΄, 39΄, 40΄).
Οι γηπεδούχοι πελαγοδρομούσαν και αντιμετώπισαν τα περισσότερα προβλήματα από την πλευρά του Μποκέτι, όπου Τοροσίδης και Μανιάτης τα πήγαν εξαιρετικά. Μοναδικό αρνητικό σημείο για τους Πειραιώτες ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Μέλμπεργκ από τον Παπάζογλου (32΄), καθώς ο πεπειραμένος αμυντικός συγκρούστηκε με τον Μέγερι και χτύπησε άσχημα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ρούμπιν μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ με τον Βαλντέζ στο 48΄, αλλά ο Μέγερι φώναξε “παρών”.
Οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν με δική τους ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα (51΄), αν και σιγά-σιγά οι δύο ομάδες έδειχναν να μένουν από δυνάμεις και να χάνουν τον ρυθμό τους, λόγω και των ειδικών καιρικών συνθηκών. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 71΄ “χτύπησαν”.
Ο Μιραλάς εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί της Ρούμπιν έδιωξαν αδύναμα την μπάλα και ο Φουστέρ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ (0-1)! Οι πανηγυρισμοί, βέβαια, δεν κράτησαν πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Καραντενίζ με την μπάλα στην περιοχή του Ολυμπιακού κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του Μέγερι.
Ο “κρύος” Κάρολ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε απέναντι από τον Νάτχο. Τι έκανε; Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έπιασε το πέναλτι και κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό!
Με τους Πειραιώτες να αντλούν κουράγιο και παρότι συνέχισαν με δέκα παίκτες μέχρι το τέλος, κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα πρόκρισης! Αν ήταν πιο τυχεροί, μάλιστα, ίσως μπορούσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο, αλλά ο Μιραλάς στο 78΄ δεν είχε καθαρό μυαλό.

90΄+4΄ Ληξη του ματς! (14.56)
90΄ Σουτ του Σαρόνοφ, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ
83΄ Αλλαγή για την Ρούμπιν: Ο Κασάεφ παίρνει τη θέση του Ριαζάντεφ
81΄ Αλλαγή για τη Ρούμπιν: Ο Μάρτινς στη θέση του Βαλντέζ
80΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό: Ο Μοντέστο στη θέση του Τζιμπούρ
78΄ Ωραία φάση από τον Μιραλάς, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό
75΄ Ο Κάρολ αποκρούει το πέναλτι! Ο πεπειραμένος τερματοφύλακας βρήκε τη γωνία που έστειλε ο Νάτχο την μπάλα (στο αριστερό του χέρι) και κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό στη Μόσχα!
73΄ Πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μέγερι, που ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Καραντενίζ! Συνεχίζει με 10 παίκτες ο Ολυμπιακός, με τον Κάρολ να μπαίνει στη θέση του Φουστέρ
71΄ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό, 0-1! Εκτέλεση κόρνερ από τον Μιραλάς, η άμυνα της Ρούμπιν διώχνει την μπάλα αλλά ο Φουστέρ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ!
70΄ Μεγάλη φάση για τον Ολυμπιακό
69΄ Κίτρινη κάρτα στον Νάτχο
68΄ Οι γηπεδούχοι γίνονται επικύνδυνοι μπροστά από την περιοχή του Μέγερι, αλλά Ούγγρος τερματοφύλακας καθαρίζει εύκολα τη φάση
67΄ Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου
61΄ Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση κύλησε το τελευταίο πεντάλεπτο
56΄ Κίτρινη κάρτα στον Μιραλάς
51΄ Σέντρα του Τοροσίδη στην καρδιά της άμυνας της Ρούμπιν, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη νέα ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε
48΄ Ωραίο σουτ του Βαλντέζ μέσα από την περιοχή, ο Μέγερι διώχνει την μπάλα μακριά από την εστία του
46΄ Αλλαγή για τη Ρούμπιν: Ο Ανσάλντι περνάει στη θέση του Ντιαντιούμ.
46΄ Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο (14.07)
45΄+2΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου (13.49)
40΄ Λάθος του Αρλάουσκις μέσα στην περιοχή, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία…
39΄ Ωραίος συνδυασμός των Φουστέρ και Τζιμπούρ μέσα στην περιοχή και σουτ του τελευταίου, αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε
34΄ Εκτέλση φάουλ του Νάτχο έξω από την περιοχή, ο Μέγερι μπλοκάρει εύκολα την μπάλα
32΄ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό, με τον Παπάζογλου να παίρνει τη θέση του Μέλμπεργκ, που χτύπησε στα πλευρά
30΄ Το ματς άρχισε ξανά…
28΄ Νέα διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού παίκτη της Ρούμπιν
Ο Μέλμπεργκ θα συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι…
23΄ Το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι…
20΄ Τραυματιστηκε ο Μέλμπεργκ, με τον διατητή να διακόπτει για λίγο το ματς
19΄ Σέντρα του Χολέμπας από αριστερά, αλλά ο Φουστέρ δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή…
18΄ Κίτρινη κάρτα στον Καραντενίζ
18΄ Δυνατό σουτ του Χολέμπας από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπαλα από το κάθετο δοκάρι της Ρούμπιν!
16΄ Πιέζει ο Ολυμπιακός. Μιραλάς και Μακούν αλλάζουν την μπάλα στην περιοχή αλλά η πάσα του Βέλγου δεν είναι καλή προς τον Τζιμπούρ…
15΄ Η πρώτη καλή φάση ήρθε και για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Μανιάτη από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ…
14΄ Σουτ του Βαλντέζ από αριστερά όπως επιτίθεται η Ρούμπιν Καζάν, αλλά ο Μέγερι σε ετοιμότητα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.
10΄ Χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο στο “Λουζνίκι”, με τους “ερυθρόλευκους” να προσπαθούν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους…
Με διάθεση να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να πιέσει, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Έναρξη (13.01)
Οι συνθέσεις:
Ρούμπιν Καζάν: Αρλάουσκις, Κούζμιν, Νάβας, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Νέμοφ, Ριαζάντσεφ, Νάτχο, Καραντενίζ, Ντιάντιουμ και ο Βαλντές.
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Μανιάτης, Μιραλάς, Φουστέρ και ο Τζιμπούρ.

*sportdog

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog