Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

- Advertisement -
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Ενοχλήθηκε ο «αυτοκράτορας» που του είπαμε ότι τσακώθηκε με την αλήθεια; Πειράχτηκε ο «βασιλιάς της μισής αλήθειας»; Νομίζει ότι είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις, αντί να κάνει σωστά την δουλειά του; Οι εποχές έχουν αλλάξει…
Ας το καταλάβει ότι τη δουλειά των εργαζομένων του Δήμου και τα έργα που είναι για τους συμπολίτες δεν μπορεί να τα καπηλεύεται καμία Δημοτική Αρχή.
Αρχή της χρηστής διοίκησης είναι η αντικειμενικότητα και η δικαιοσύνη – και η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη πόρω απέχει από αυτές. Η απλή παράθεση γεγονότων απέδειξε ότι η οικειοποίηση της δουλειάς άλλων δεν περνά. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή αναγκάσθηκε να καταφύγει σε έμμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας.
Αφού ο κ. Λογοθέτης δεν αρνείται την προσφορά όλων των Δημοτικών Αρχών και κυρίως όλων των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία, γιατί «ξέχασε» να το γράψει στο Δελτίο Τύπου; Έπρεπε να του το θυμίσουμε εμείς;
Τώρα για το αν υποτιμά το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας και των υπαλλήλων του Δήμου μας, υπογραμμίζοντας την συμβολή μόνο ενός υπαλλήλου, ας ρωτήσει τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας πως το εξέλαβαν. Επειδή ο κ. Δήμαρχος είναι κλεισμένος στο γραφείο του, του υπενθυμίζουμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία είναι στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου.
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. GIA THN KOLOTOUMPA POU EKANE STOUS ERGAZOMENOUS TOU DHMOY SXETIKA ME TO DIKASTHRIO TO KANATE GARGARA KAI SEIS THS PAREMBASHS..EIPAME MONO ERGAZOMENOUS STO KAZINO EXEI O TOPOS..OLOI OI ALLOI NA PANE NA..PNIGOUNE…ALLA EXEI O KAIROS GYRISMATA GIA OLOUS..

  2. Ούτε παιδιά του νηπιαγωγείο δεν συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο.Εδώ κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να καταστραφεί η χώρα και ασχολούμαστε με ένα νηπιαγωγείο.
    Έλεος , έλεος και αυτό ισχύει για όλους.

  3. Καλε πατε καλα?
    Ποια μιση αληθεια ?
    Εαν το πηγε εκει ,εχει σημειωσει προοδο, αλλα πολυ αμφιβαλλω στις εκτιμησεις σας .
    Ο Πινοκιο ζει και βασιλευει.
    Τωρα ,και να απαντησω στον 9,31 ,με φρουδες ελπιδες κανενας δεν κερδισε .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog