Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ. Παπαγεωργίου: “Ήρθε η ώρα…”

- Advertisement -

Αγαπητό loutrakiblog…

Φοβάμαι ότι η ανέχεια έχει χτυπήσει για τα καλά το τόπο μαs.

Φαινόμενα όπου ολόκληρες εταιρείες, όπως ο Ποσειδώνας, η πρόσωπα σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση, δυστυχώς θα πληθαίνουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα που θα περνάει.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και από ότι φαίνεται όλο και θα μεγαλώνει με το επίσημο Κράτος να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που το ίδιο δημιούργησε…..

Η πρόταση μου είναι απλή. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια Λαϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης με πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν από όλο το Δήμο, η οποία θα στέρξει τους αδύναμους και θα στηρίξει τους ανήμπορους ακόμα και με προσωπικές συνδρομές των συμμετεχόντων.

Την πρόταση μου την κατέθεσα ήδη στο πρόσφατο τοπικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων στις 13/2/2012 και πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω περισσότερα.

Στην Λαϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης θέση έχουν όλοι οι ενεργοί συμπολίτες μας, μακριά από κομματικές σημαίες και δημοτικές παρατάξεις και πιστεύω ότι συντονισμένα, προγραμματισμένα και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια μικρή ανάσα, σαν ένα μικρό ποτήρι νερό στην έρημο…

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ
    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ
    ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΝΑΓΚΗ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ
    ΦΙΛΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.
    ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

  2. Καλα δε ντρεπονται οι δικοι μας
    να ερχονται οι αγιοθοδωριτες
    και να προσφερουν αυτοι
    κοινωνικο εργο στη πολη μας?
    αυτοι στουσ αγιους εχουν συσιτια. εμεις τι εχουμε? τιποτα.
    οι δικοι μας πολιτικοι που ειναι?
    ο κοσμος υποφερει και τους εχει αναγκη και αυτοι ασχολουνται με το κολιμβιτηριο.
    καντε κατι.
    δεν αντεχουμε αλλο.

  3. Η ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ.ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ

  4. ΠΟΙΟΝ "ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ?
    ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ? (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ?)
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΤΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΣ? ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΤΟΝ Π.Π.?
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΛΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΗΛΙΚΙΑ… ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!

  5. καλα δε ντρεπεστε καθολου?
    δεν εχετε τσιπα ορισμενοι γιατι στη πραγματικοτητα τα εχετε λιμένα ολα ?
    λεει ο παπαγεωργιου που δεν τον ξερω προσωπικα οτι πρεπει να οργανοθουμε να βοηθησοθμε και αμεσως εσεις αντι να μαζευτειτε για βοηθεια πατε κοντρα.
    κοιταχτε εμεισ που υποφερουμε παραγματικα δεν μασ ενδιαφερει απο που ειναι η βοηθεια ουτε πιος τη δινει η τι κομα ειναι απο πισω.
    η βοηθεια ειναι βοηθεια.
    αν ο παπαγεωργιου θελει να βοηθησει τοτε ειμαστε μαζι του. εσεισ καθειστε στισ πολυθρονες σασ και καντε κριτικη.
    τα υπολοιπα ειναι βλακιες.

  6. κυριε παπαγεωργιου για το μονο που ενδιαφερεσαι ειναι να αποκτησεις καρεκλιτσα μας το εχεις αποδειξει αλλωστε και στο παρελθον!Οσο για την κατασταση στην οποια εχουμε ερθει μεριδιο ευθυνης εχουμε και εμεις οι ιδιοι!Οταν υπηρχαν δουλειες τις διαλεγαμε και δεν ξεραμε τι ζηταγαμε μετα μας εφταιγε το συστημα οι αλλοδαποι οι οποιοι δεν ελεγαν οχι σε καμια δουλεια κ.τ/λ!οι καφετεριες των αγιων γεματες οι αλβανοι στην δουλεια και τα εργοστασια να τα εχουμε στηυν πορτα μας αλλα που να καταδεχτουμε να παμε!Λοιπον εσυ καλα τα λες γιατι εχεις τον σκοπο σου και οχι γιατι σε πηρε και ο πονος!!

  7. φιλε 1208 ο παπαγεωργιου εχει βοηθησει κοσμο.
    στισ φωτιες στον καιαφα μαζι με το σωτηρη τον νικολαου μαζεψανε πολλα τροφιμα και νερα ρουχα και παιχνιδια και τα πηγανε εκει για τον κοσμο.
    δε ξερο τι θα κανουν τωρα παντως τοτε ηταν ο πρωτος δημοσ σε ολη την ελλεδα που πηγανε βοηθεια.
    εγω λεω μακαρι να βοηθησουνε κοσμο.
    τι νδ και μπουρδες μας λεσ.
    τ σιμασια εχει τι ειναι. γιατι ο νικολαου ηταν νδ οταν τρεχανε να βοηθησουνε.

  8. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.
    ΒΑΛΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ….
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

  9. Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΟΤΙ ΚΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΗ.ΚΑΝΗ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΗ ΑΥΤΟΣ.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.BOMB-FIS

  10. Αγαπητέ κ Παπαγεωργίου θεωρώ την πρότασή σας εξόχως προσβλητική και ως προς τον επιδιωκόμενο σκοπό και ως μέτρο αντιμετώπισης, της όντως διογκούμενης αρπακτικής και ισοπεδωτικής διάθεσης, του σημερινού πολιτικού συστήματος.

    Από την θέση που κατέχετε, του προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, θα έπρεπε πριν ανακοινώσετε τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας στους συμπολίτες σας, να καλέσετε τον κόσμο να αντισταθεί στην εθελόδουλη σημερινή κυβέρνηση, που συμμετέχει ενεργά και το κόμμα, που επισήμως εκπροσωπείτε.

    Η ανατροπή των σημερινών γερμανοτσολιάδων είναι η μοναδική λύση και όχι η ψευτοσυντήρηση, με νότες φιλανθρωπίας, των κατάπτυστων αποφάσεών τους.

    Βρείτε κατ' αρχήν το πολιτικό θάρρος, να εξηγείσετε πρώτα και κύρια στον εαυτό σας και μετά στους συμπολίτες σας, ποιοί είναι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάντια.

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ από πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης, του κόμματος που ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την σημερινή εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και πιστέψτε με, τότε και μόνο τότε θα είχε νόημα το ουμανιστιστικό ενδιαφέρον σας για τους συνδημότες σας.

    Το σημερινό κατοχικό καθεστώς θέλει να τελειώσει τις ζωές μας, όμως εμείς θα ζήσουμε το τέλος τους.

    ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ

    ο αχρέωτος

  11. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΡΑΞΕΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΑΛΙ
    ΑΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΣΥΧΗ ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙΣ
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.
    ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

  12. Αγαπητοί φίλοι συγνώμη που θα διαφωνήσω στα απονεμόμενα εύσημα στον κ. Παπαγεωργίου, αλλά πρέπει να έχουμε τουλάχιστον μια στοιχειώδη διάκριση, στις πρωτοβουλίες των αυτόκλητων ιδιαίτερα σωτήρων μας.
    Η εν λόγω πρωτοβουλία, έχει ομπρέλα την παροιμία, "σφάξε με αγά μου για να αγιάσω", και εξηγούμαι.
    Ο κ. Παπαγεωργίου είναι υποστηρικτής των μέτρων της άγριας λιτότητας, των μέτρων της θανάσιμης ύφεσης, των μέτρων που δημιουργούν το αποτέλεσμα, που θέλει με την πρωτοβουλία του να αντιμετωπίσει. Να βοηθήσει τους αδύναμους και ανήμπορους πολίτες του δήμου μας.
    Ρε παιδιά είναι τρελό να δημιουργείς, με την υποστήριξή σου το πρόβλημα και κατόπιν να συμπονάς το αποτέλεσμα του προβλήματος. Ο υπέρτατος φαρισαισμός στο απαυγασμά του.
    Ναι θα πρέπει να βοηθηθούν οι ανήμποροι συμπολίτες μας, Ναι να γίνουν επιτροπές στήριξης. Χωρίς υστεροβουλία όμως, με χαμηλωμένο το κεφάλι. Χωρίς προσδοκώμενα συγχαρητήρια και τυμπανοκρουσίες. Χωρίς ενημερωτικά δελτία για τις ήδη ανηρτημένες προτάσεις μας. Με ταπεινοφροσύνη και πραγματική αγάπη.

  13. s-spinos:
    Θαρρώ πως η Αλληλεγγύη μαζί με την Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια, καθορίζουν το Ανθρώπινο στον άνθρωπο.
    επίσης θαρρώ πως κανένας μας δεν μπορούμε να παίζουμε με
    αυτές τις αξίες.
    θα΄θελα να πιστέψω ότι η εν λόγω πρόταση έχει αγαθή πρόθεση,
    όμως μέσα από όλα τα συμφραζόμενα του κ.Παπαγεωργίου δεν
    υπάρχουν και πολλά περιθώρια. από τη στιγμή που ανακατεύει
    οικονομική κρίση, αδυναμία του κράτους υπαρκτή ή ανύπαρκτη,
    αδυναμία του Δήμου κλπ. έχω την αίσθηση ότι μάλλον επιδιώκει
    να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα για εκείνους τους φορείς
    που υποχρέωση και καθήκον έχουν,ακριβώς να επιλαμβάνονται
    αυτών των περιπτώσεων.
    έχουν επισημάνει και άλλοι σχολιαστές τις αδυναμίες αυτής της πρότασης, πάντως προσυπογράφω τις επισημάνσεις του
    "αχρέωτου".

  14. ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ.
    Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΠ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.
    ΟΜΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
    ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΑΒΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΕΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙΘΟΔΩΡΙΤΕΣ.

  15. ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ “ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ“
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
    4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΩΝΕ 4 ΕΙΔΩΝ ΣΟΥΠΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΥΒΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΕΣ ΣΑΝ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΤΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΠΤΑ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ 22-2-2012 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΡΕΙΣ ΓΤΑΤΙ “ΛΕΕΙ“ ΗΡΘΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog