Αγαπητό loutrakiblog…

Φοβάμαι ότι η ανέχεια έχει χτυπήσει για τα καλά το τόπο μαs.

Φαινόμενα όπου ολόκληρες εταιρείες, όπως ο Ποσειδώνας, η πρόσωπα σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση, δυστυχώς θα πληθαίνουν όλο και περισσότερο κάθε μέρα που θα περνάει.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και από ότι φαίνεται όλο και θα μεγαλώνει με το επίσημο Κράτος να αδυνατεί να αντιμετωπίσει τη λαίλαπα που το ίδιο δημιούργησε…..

Η πρόταση μου είναι απλή. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια Λαϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης με πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν από όλο το Δήμο, η οποία θα στέρξει τους αδύναμους και θα στηρίξει τους ανήμπορους ακόμα και με προσωπικές συνδρομές των συμμετεχόντων.

Την πρόταση μου την κατέθεσα ήδη στο πρόσφατο τοπικό συμβούλιο των Αγίων Θεοδώρων στις 13/2/2012 και πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω περισσότερα.

Στην Λαϊκή Επιτροπή Αλληλεγγύης θέση έχουν όλοι οι ενεργοί συμπολίτες μας, μακριά από κομματικές σημαίες και δημοτικές παρατάξεις και πιστεύω ότι συντονισμένα, προγραμματισμένα και με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια μικρή ανάσα, σαν ένα μικρό ποτήρι νερό στην έρημο…