Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Το FIAT Panda «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς»!

- Advertisement -

Το ολοκαίνουργιο FIAT Panda αναδείχθηκε «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2012», στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15/2 στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου»…

Να υπενθυμίσουμε ότι η οργανωτική επιτροπή του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς αποτελείται από τα περιοδικά-ιδρυτικά μέλη CAR AND DRIVER, 4ΤΡΟΧΟΙ, DRIVE, AUTOCAR, και AUTOBILD, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν επίσης εκλέκτορες από τις εφημερίδες Έθνος και Πρώτο Θέμα, το Ράδιο 9, τον ΑΝΤ1 Β. Ελλάδας και Σπορ του Βορρά.

Δέκα ήταν τα αυτοκίνητα που πέρασαν στην τελική διαδικασία, με το νέο Panda να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις των 29 εκπροσώπων του ειδικού Τύπου που πήραν μέρος στην ψηφοφορία. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε το Volkswagen up! ενώ τρίτο ήταν το Ford Focus.

Με μια ματιά στα αποτελέσματα γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο παράγοντας «οικονομία» σε όλες τις εκφάνσεις του (τιμές πώλησης, κατανάλωση, κόστος χρήσης, κ.α.) έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή, αφού στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το αγοραστικό κοινό (που όσο πάει και μειώνεται) στρέφεται σε πιο οικονομικές λύσεις για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1. FIAT Panda – 168
2. VW up! – 148
3. Ford Focus – 98
4. Toyota Yaris – 92
5. KIA Rio – 80
6. BMW Σειρά 1 – 37
7. Audi Q3 – 33
8. Nissan Micra – 26
9. Citroen DS4 – 22
10. Lancia Y – 21

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog