Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Sex on the bitch

- Advertisement -

Η υπουργός Παιδείας της καταρρέουσας χούντας, Άννα Διαμαντοπούλου, δήλωσε στο ΣΚΑΪ Βέρμαχτ πως οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα, γιατί οι χούντες δεν κάνουν εκλογές και η ίδια θα πρέπει να πάρει τον πούλο από την πολιτική και να γυρίσει στην Κοζάνη να μαζεύει καπνά…

Η κυρία Διαμαντοπούλου δήλωσε ακόμα πως, αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα τώρα, η Ελλάδα θα γυρίσει στη δεκαετία του ’50.
Θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’50, αφού σχεδόν όλοι οι πολιτικοί που διέλυσαν τη χώρα και την οδήγησαν στη χρεοκοπία -όπως, η κυρία Διαμαντοπούλου- έχουν γεννηθεί τη δεκαετία του ’50.
Αν επιστρέψουμε στη δεκαετία του ’50, θα μπορούμε να ενημερώσουμε τους γονείς των σημερινών πολιτικών για το ποιες μέρες πρέπει να αποφεύγουν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή –ή να τους ζητήσουμε να χρησιμοποιούν προφυλακτικό-, ώστε να αποφύγουμε περιπτώσεις όπως αυτή της Άννας Διαμαντοπούλου.
Για να είμαστε απόλυτα σίγουροι πως δεν θα έχουμε κάνα ατύχημα, θα μπορούσαμε να στειρώσουμε τους γονείς της Άννας Διαμαντοπούλου.
Διαφορετικά, θα μπορούσαμε να την πνίξουμε στην κούνια.

*pitsirikos.net

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Πάντα εύστοχος ο πιτσιρίκος έστω και αν καμιά φορά εκτρέπεται.
    Πολύ καλό είναι το άλλο του με τίτλο "Χθες βράδυ", στην ίδια
    σελίδα.

  2. ΦΙΛΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ NET ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΚΕΙ.Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΛΕΙΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog