Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ερώτηση προς τον πρόεδρο του Προμηθέα κύριο Νίκο Λόη

- Advertisement -

Διαβάζουμε σε φιλικό τοπικό blog ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις τόσο της Κορίνθου όσο και του Λουτρακίου έχουν λάβει φάκελο που ως αποστολέα έχει Αθηναϊκό Δικηγορικό Γραφείο…

Η GEA, είναι μια ιδιωτική Εταιρεία που αποφάσισε και νομιμοποιήθηκε να απαιτεί και να εισπράττει χρήματα λόγω Πνευματικών Δικαιωμάτων των καλλιτεχνών.
Μάλιστα, η εν λόγω εταιρία, έχει δημοσιεύσει και έναν τιμοκατάλογο σύμφωνα με τον οποίο οι καρναβαλικές εκδηλώσεις δήμων και λοιπών φορέων κοστίζουν:

α) Διάφορες καρναβαλικές εκδηλώσεις (τελετή έναρξης ή λήξης, δρώμενα κ.τ.λ.): 1.500,00 € ανά εκδήλωση

β) Καρναβαλικές παρελάσεις: 2.000,00 € ανά ώρα παρέλασης, με minimum ποσό τα 2.000,00 €

Η ερώτησή μας λοιπόν είναι η παρακάτω:
Στον προϋπολογισμό που έχει βγει έχουν υπολογιστεί τα παραπάνω ποσά ή θα πληρώσει ο δήμος πρόστιμο αν μας ανακαλύψει η συγκεκριμένη εταιρία;
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχήν τουβου βάζε τόνους όταν γράφεις και φτιάξε την ορθογραφία σου γενικώς γιατί μας έχουν πονέσει τα μάτια μας ανά καιρούς..Μετά ξαναμιλάμε όταν είσαι έτοιμος/η.

  2. Ερώτηση:Αν έκλεινε αυτό το μπλογκ θα το συζήταγε κανένας στο Λουτράκι;Αν έκλεινε το λουτράκιμπλογκ όμως θα γινότανε πανελλήνιο θέμα.Που θέλω να καταλήξω;
    Όλοι θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη που την προκειμένη στιγμή είσαστε εσείς και θα συνεχίσετε να είσαστε αφού με τα μυαλά που κουβαλάνε κάποιοι δείχνουν ότι δεν το έχουν γι'αυτό και δεν τους διαβάζουν.Συμφωνώ με μιφι για την ορθογραφία,είναι τουλάχιστον εγκληματικό να δημοσιεύουν και να παραποιούν την ελληνική γλώσσα.Ανοίξτε κανά λεξικό πριν γράψετε.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
    φιλικά Έλλη

    Υ.Γ:Όλοι γνωρίζουν ότι όταν ξεκινήσατε εσείς κάνατε αμέσως την διαφορά και σε 7-8 μήνες απ'ότι θυμάμαι είχατε φτάσει στην κορυφή της Κορινθίας,τώρα αν δεν αρέσει αυτό σε πολλούς ας πιούνε ξύδι.

  3. Αγαπητοί bloggers λυπάμαι αλλά καταφέρατε μόνοι σας να απαξιώσετε την ανάρτηση. Ήταν μια επιτυχία ενός blog να ανεβάσει μια είδηση που αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Κάποιος άλλος έκανε ένα συνειρμό και έγινε άλλη επίσης σημαντική ανάρτηση που αφορά ένα "καυτό" θέμα και δη το κόστος μιας εκδήλωσης του δήμου μας. Ανέδειξε δηλαδή την είδηση. Η δεοντολογία και ο αλληλοσεβασμός μεταξύ των blogger θα υπεδείκνυε την αναφορά της πηγής. Για οποιονδήποτε λόγο αυτό δεν έγινε και ο blogger (ή μάλλον η blogger) για ακόμα μια φορά εφίστησε την προσοχή. Η συγκροτημένη ολομέτωπη επίθεση δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απάντηση, ούτε τιμά τους συντελεστές…. ιδιαίτερα καθώς πάνω στο θέμα δεν έχει αναφερθεί ακόμα τίποτα…
    Επι του θέματος… είναι νόμιμες οι διεκδικήσεις της εταιρείας? Είναι σε γνώση των διοργανωτών? Υποχρεούνται να καταβάλλουν τα ποσά? Προτίθενται να τα καταβάλλουν? Ή είναι μια αυθαίρετη διεκδίκηση? Υπάρχουν απαντήσεις? Και αν υπάρχουν θα δοθούν?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog