Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κρεοπώλης Λουτρακίου:Σαν ένα μέτριο Σάββατο η χθεσινή Τσικνοπέμπτη!

- Advertisement -

Ιδιαίτερα προβληματισμένος όπως και οι συνάδελφοί του εμφανίστηκε ντόπιος κρεοπώλης από την χθεσινή ”μαύρη” Τσικνοπέμπτη…

Άλλοτε δεν κλείναμε ούτε το μεσημέρι από την δουλειά που είχαμε για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο,όσον αφορά το τι ψώνιζαν οι πελάτες άστο καλύτερα!Τα παϊδάκια κοτόπουλο και τα χοιρινά είχαν την τιμητική τους,αρνίσια παϊδάκια πολύ λίγοι ψώνιζαν.Είχαμε λογαρισμούς 3-4 ευρώ,άστα να πάνε!Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από αυτά που συμβαίνουν και τα βλέπω πολύ δύσκολα τα πράγματα στο μέλλον..μας δήλωσε χαρακτηριστικά..

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΟΝΑΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ …..ΜΑ ΤΟΣΟ Μ@Λ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ?

  2. Φίλε επαγγελματία μπορεί να έχεις δίκιο για άλλες εποχές αλλά εγώ θα σου πω την δική μου μαρτυρία. Αφού είναι ντόπια τα κρέατα σου και δικά σου το κιλό έχει 10€ μέσω όρο. 10€/κιλο με κόκαλα. Κρέας Κρέας είναι δεν είναι 300 γρμ. Δηλαδή 10€ τα 500 γρμ..βάζω και παραπάνω!! Μισό κιλό κρέας 10 ευρώ!!! Εάν είναι δυνατόν.
    Παλαιότερα τσικνήζαμε και με μακαρόνια…με βούτυρο ή λάδι!!
    Γιατί να έρθω να παρω κρέας να τσικνήσω;
    Με τα μακαρονάκια… το κιλό 0.80 λεπτά, και ελληνικό λαδάκι…μια χαρά τσικνήσαμε. Το κρέας γιατί να το πάρουμε; Γιατί να τσικνήσουμε με παιδάκια;
    Γιατί να πάμε στην ταβέρνα; Εμάς ποιος θα μας δώσει χρήματα για να σπαταλήσουμε πλέον; Γιατί η τιμή στο κρέας είναι για όσους αγαπούν την… σπατάλη!!!!
    Εγώ αδυνατώ. Μακάρι να μπορέσουν οι υπόλοιποι. Αλλά με 5 πελάτες δεν θα κρατήσετε. Αλλάξτε μυαλά για να μπεί περισσότερος κόσμος στα μαγαζιά σας.
    Ερχετε καλοκαίρι.
    Θα έρθει κόσμος. Αλλάξτε τιμές και βγάλτε απο την αγορά τους δήθεν εμπόρους/παραγωγούς.
    Ας παρετε μια πρωτοβουλία για τον αδύναμο κόσμο οι αληθινοί παραγωγοί – έμποροι.
    Πόσα κρεοπωλεία έχουμε στο Λουτράκι; Μήπως έχεις μετρήσει;
    Δεν φταίει μόνο ο κόσμος αλλά και εσείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog