Η απότομη διακοπή της πρωινής εκπομπής της Μαρίας Λουίζας Βούρου, ήταν πραγματικά ένα πλήγμα για όλους μας!
Μα, είναι δυνατό να μην την έχουν εντάξει τα «μεγάλα κανάλια» ήδη στο πρόγραμμά τους;
Τους δίνουμε περιθώριο μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αλλιώς ξεκινάμε διαμαρτυρία…

Πώς διαχειρίστηκες την τεράστια έκταση που πήρε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης το θέμα της πατρότητάς σου;
Όταν έγινε, ήμουν μόλις δεκαεννιά χρονών. Ήμουν πάρα πολύ εύθραυστη και είχα στενοχωρηθεί αφάνταστα. Τη στιγμή που δεν με ήξερε ο κόσμος, ήταν ό,τι χειρότερο να βγω στη δημοσιότητα μ’ αυτό τον τρόπο. Μερικοί, μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι έλεγα ψέματα πως ο Γιάννης Βούρος είναι ο πατέρας μου, ενώ ήξερα την αλήθεια. Αυτό με εξόργισε. Το τεστ DNA δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση μας, αντίθετα μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά.
Ερωτικά σ’ έχουν απορρίψει ποτέ;
Δεν είχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. Το κακό με τους άντρες είναι ότι δεν με προσεγγίζουν. Δεν ξέρω γιατί, ίσως να φοβούνται. Πιο παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, είχα περισσότερες κατακτήσεις. Τώρα πια με πλησιάζουν μόνο όσοι δεν με ξέρουν από την τηλεόραση.
Να υποθέσω, λοιπόν, ότι δεν έχεις δοκιμάσει one night stand;
Αν ήμουν δεκαεφτά χρονών, μπορεί και να το έκανα. Τώρα πια δεν μου βγαίνει. Δεν θα φιλήσω καν κάποιον τον οποίο βλέπω για πρώτη φορά. Επειδή είμαι άτυχη στον έρωτα, θέλω αυτός που είναι δίπλα μου να πληροί τις προϋποθέσεις που σου ανέφερα.
Όταν είσαι με κάποιον, ζηλεύεις καθόλου; Ψάχνεις τα SMS του;
Αυτά τα έκανα στα δεκαέξι μου. Το κινητό είναι μεγάλη «παγίδα». Κι εμένα με έχει παρεξηγήσει έτσι ένας σύντροφός μου. Είδε μια φωτογραφία όπου ήμουν με ένα φίλο μου και πίστεψε ότι ήταν κάτι πονηρό.
Και δεν ήταν; Έλα, πες την αλήθεια: Δεν έχεις κερατώσει ποτέ;
Εεεεε… (σ.σ.: Το σκέφτεται αρκετά.) Μπορεί να το έχω κάνει ενώ ήμουν σε διάσταση.
Πότε έκανες σεξ για πρώτη φορά;
Έκανα πρώτη φορά σε καλή ηλικία. Δεν ήμουν ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη. Πάντως, ήταν ok η πρώτη φορά, γιατί έγινε με έναν άνθρωπο που ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Αδιάκριτη ερώτηση…
Έχω και πιο αδιάκριτη. Πότε έκανες σεξ για τελευταία φορά;
Αυτό το έχω ξεχάσει…

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr