Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προσωρινή παράλυση έπαθε η Kate Moss!

- Advertisement -
Όταν ένα πρωί η Kate Moss ξύπνησε, δεν μπορούσε να κουνήσει το ένα της χέρι. Ωλένια νευρίτιδα αγκώνα, διέγνωσαν οι γιατροί. Τι λένε οι φίλοι του μοντέλου…
Τελικά όσα λεφτά και διασημότητα να έχεις, δύσκολες στιγμές και καταστάσεις θα περάσεις. Η Kate Moss με πορεία στις πασαρέλες που πολλές θα ζήλευαν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο της φέρνει προσωρινή παράλυση.

Σύμωνα με την Daily Mail, το μοντέλο πριν από λίγες μέρες ξύπνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου Ritz στο Παρίσι και δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί της χέρι και ώμο.

Η Kate θα ακολουθήσει πλήρη θεραπεία όμως αποτελεί πλήγμα για εκείνη ενώ το επόμενο διάστημα θα μετακομίσει μαζί με την οικογένειά της στο νέο τους σπίτι στο βόρειο Λονδίνο, αξίας 7.25 εκατομμυρίων λιρών.

 

Η Kate όταν ξύπνησε δεν ένιωθε τον ώμο της. Τρόμαξε πάρα πολύ και επισκέφτηκε έναν γιατρό για να δει τι έπαθε. Οι γιατρός διαπίστωσε πως πάσχει από ωλένια νευρίτιδα αγκώνα, μια συνηθισμένη δυσλειτουργία που έχει ως αποτέλεσμα που επιφέρει προσωρινή παράλυση“, αποκάλυψε φίλος της στο βρετανικό έντυπο.

Μάλιστα, έχει πέσει πολύ ψυχολογικά αφού όπως λέει στα κοντινά της πρόσωπα δεν μπορεί να ανοίξει ούτε ένα βαζάκι.
Περαστικά Kate!

*cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog