Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βασίλης Νανόπουλος:Όχι στις ανεμογεννήτριες στα Γεράνεια

- Advertisement -
O πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει την άποψή του διαδικτυακά για το μείζον θέμα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα Γεράνεια…

Τον ευχαριστούμε θερμά.

Η προσωπική μου άποψη αλλά και η θέση του Επιμελητηρίου Κορινθίας -με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ –είναι αντίθετη με την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια σε θέση ορατή από την τουριστική περιοχή  Λουτρακίου επειδή θα υποβάθμιζε  τον τουριστικό χαρακτήρα της περιοχής  .

Φιλικά
Βασίλης Νανόπουλος
πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εντελως αστεια ειναι η δικαιολογια που προβαλει ο Προεδρος. Υπαρχουν το λιγοτερο αλλοι 10 ποιο σοβαροι λογοι που δεν πρεπει να μπουν οι ανεμογεννητριες. Μου προκαλει τερασστια εντυπωση η ελαφροτητα με την οποια αντιμετωπιζετε το ολο θεμα απο εναν εξυπνο ανθρωπο οπως ο προεδρος. Γιατι αν το προβλημα ειναι πως θα ειναι ορατες απο τους Λουτρακιωτες εεεεεεεε τοτε να κανουμε σκοντο εμεις οι Αγιοθοδωριτες και να τις φυτεψουν ολες στα δικα μας ορια. Ουτως ή αλλως υπο κατοχη ειμαστε.

  2. Στην περιοχή Λουτρακίου….εννοεί όλο τον Δήμο. Αυτό είχαν μάθει τόσα χρόνια.
    Εαν ο τουριστικός χαρακτήρας δεν σε νοιάζει ή τον θεωρείς δικαιολογία εσύ, τότε δεν ξέρεις να ιεραρχείς τα θέματα σε σχέση με την εκάστοτε περιοχή.
    Αλλά η στραβωμάρα σου και η εμπάθεια σου δεν σε αφήνει να δεις παρα πέρα απο όσο σου επιτρέπουν οι ανασφάλειες σου αλλά και η τοπική σου ''κατοχή''.
    Χαιρετισματα απο Λουτράκι απο ένα διαμέρισμα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

  3. ποσο καύσας μπορεί να είσαι 9:42 που τα γυρίζεις όλα στην κόντρα Αγιοθωδοριτών – Λουτρακιωτών! Καλά το ξεκίνησες οτι υπάρχουν πολύ περισσότεροι και πολύ σοβαρότεροι λόγοι…αλλά μετά τη γνωστή καραμέλα!

  4. Καραμελα ξεκαραμελα η αληθεια ειναι αγαπητοι φιλοι Λουτρακιωτες. Οπως και να το κανουμε υπο κατοχη ειναι οι Αγιοι,το κρατος σας παρεδωσε εναν Δημο χωρις χρεη, με ικανο εξοπλισμο και κυριως με σταθερα και μεγαλα εσοδα και αφηνω στην ακρη την τεχνογνωσια ( βλεπε νερο ). Μηπως διαφωνητε για ολα αυτα ? Μην ξεχνατε πως και τα δαση που θα καταστραφουν απο τις ανεμογεννητριες στην κοινοτητα των Αγιων ανηκουν. Οι αποθηκες χημικων που σε λιγο θα λειτουργησουν και αυτες στα ορια των Αγιων ειναι. Γιατι λοιπον θα επρεπε να ειμαστε χαρουμενοι ? Ενα ετοιμο εργο ( αποχετευση ) επρεπε να ειχατε παραδωσει απο περσι στους κατοικους των Αγιων και ακομη δεν το εχετε κανει, γιατι αραγε αργειτε να σερβιρετε ενα ετοιμο φαγητο ? Πως λοιπον να μην ειναι αγανακτισμενοι οι Αγιοι ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog