Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

- Advertisement -

Για μαζικές καταγγελίες στρατιωτών… που κατατάχθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου αλλά δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, όπως προβλέπεται, κάνει λόγο το ΚΚΕ…

 Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, οι… διοικήσεις των στρατοπέδων επικαλούνται έλλειψη χρημάτων λόγω κρίσης και υπόσχονται ότι ο εμβολιασμός θα γίνει αργότερα.

«Είναι μαζικές οι καταγγελίες φαντάρων από διάφορα στρατόπεδα που κατατάχθηκαν στις αρχές του Φλεβάρη, ότι ακόμα δεν τους έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια. Εμβόλια που θα έπρεπε να έχουν γίνει από την πρώτη κιόλας μέρα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτή τη στιγμή, με ευθύνη της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας, η κατάσταση γίνεται επικίνδυνη από τις ελλιπείς ιατρικές υποδομές των στρατοπέδων, τις παμπάλαιες εγκαταστάσεις όπου στοιβάζονται κατά εκατοντάδες οι φαντάροι και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς θέρμανση».

Ταυτόχρονα οι διοικήσεις κοροϊδεύουν τους φαντάρους ψελλίζοντας διάφορα περί κρίσης, έλλειψης χρημάτων, ότι θα κάνουν τα εμβόλια στο μέλλον ενώ το αστικό κράτος δαπανά δισεκατομμύρια κάθε χρόνο για τους Νατοϊκούς εξοπλισμούς, για να συμμετέχει με το στρατό του σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, σε κοινές ασκήσεις με τους Αμερικάνους- Ισραηλινούς, σε ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων».

Καλούμε τους φαντάρους και τις οικογένειές τους να μην συμβιβαστούν με αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία τους. Μέσα και έξω από τα στρατόπεδα, να διεκδικήσουν να γίνει ο εμβολιασμός τους εδώ και τώρα! Να διεκδικήσουν συνθήκες υγιεινής διαβίωσης, ασφαλούς δημόσιας δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νοσηλείας».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog