Το θέμα είναι όμως πώς διατηρεί το κορμάκι της και πώς καταφέρνει και να τρέχει για χίλιες δύο δουλειές αλλά και να μην τρώει ακατάστατα και παχυντικά! Διάβασε παρακάτω και μάθε όλα της τα διατροφικά μυστικά όπως τα αποκάλυψε στο shape και εφάρμοσέ τα!…

Τα μυστικά της διατροφής της: η Κατερίνα δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή αλλά φροντίζει να μένει πιστή σε ένα πολύ καλό μοντέλο διατροφής που περιλαμβάνει πάντα πρωινό, αφού ξέρει πολύ καλά ότι είναι το βασικό γεύμα της ημέρας.
Το πρωινό της: μπανάνα, γιαούρτι, μέλι, δημητριακά με γάλα. Βέβαια επειδή δεν της αρέσει η καταπίεση μπορεί να φάει τα πάντα αλλά με μέτρο.
Όταν βγαίνει έξω για φαγητό: προσέχει και εκεί πάρα πολύ τη διατροφή της αφού επιλέγει σαλάτες ή ψητό κοτόπουλο και αποφεύγει τα τηγανητά, το λάδι και τα γλυκά ενώ πιστεύει ότι το θέμα είναι η ποσότητα του φαγητού και το να μην ξεφεύγει από το μέτρο.
Μαγείρεμα ή ντελίβερι; Το κορίτσι μπορεί για αρκετό καιρό να έτρωγε απ’έξω μιας και δεν υπήρχε χρόνος για μαγείρεμα όωμς δεν της έκανε και πολύ καλό. Τώρα βρήκε το μυστικό που της έλυσε τα χέρια: και είναι ο ατμομάγειρας!
Αν θέλεις κορμάρα σαν της Κατερίνας, πάρε ατμομάγειρα: γιατί εκεί μπορείς να μαγειρέψεις όπως το Κατερινάκι τα πάντα: φιλέτο κοτόπουλου, ρύζι, λαχανικά χωρίς λάδι και πολύ γρήγορα σε μόλις 20 λεπτάκια!
Το βραδινό: το βραδινό της είναι ελαφρύ αλλά το βασικό είναι ότι φροντίζει να μην τρώει μετά τις 9.
Και η γυμναστική κάνει τη δουλειά της: εκτός από τη διατροφή όμως και η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να κρατιέται σε φόρμα το Κατερινάκι. Το μυστικό της είναι το spinning και το λατρεύει αφού πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα! Έχει δει αποτέλεσμα στο σώμα της μιας και κάνει γράμμωση ενώ την διασκεδάζει παράλληλα. Ειδικά για τους γλουτούς μιας και διατηρεί την ανόρθωση και τη σύσφιξη είναι ιδανικό όπως λέει και δεν έχουμε λόγο να μην την πιστέψουμε!
Η αγαπημένη της συνταγή: φιλετάκια κοτόπουλου στον ατμό με σος γιαουρτιού που περιέχει λίγο πολτό ελιάς και συνοδεύει τέλεια τα λαχανικά της!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

*womenonly