Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-3

- Advertisement -

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος παρά τη …γρίπη

Με δεκατέσσερις υγιείς ποδοσφαιριστές ταξίδεψε σήμερα στο Σοφικό για την αναμέτρηση με τον τοπικό Πανσολυγειακό ο Π.Α.Ο Λουτράκι.
Η επιδημία γρίπης που ενέσκηψε τόσο στην ανδρική όσο και Προεπισκόπησηστην παιδική ομάδα τις τελευταίες μέρες δημιούργησε προβλήματα στον καταρτισμό της αποστολής του αγώνα  και όπως ήταν φυσικό μείωσε τις επιλογές του κ. Νούλα. 
Από το σημερινό αγώνα απουσίαζαν επίσης ο στρατευμένος Χατζηνικολής,ο τιμωρημένος Τσατσόπουλος και ο Αποστολάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ορισμένοι εκ των ασθενών (Βουτσινάς, Κορδώσης, Δημάκης, Πανταζής) δηλώθηκαν αναγκαστικά στο φύλλο αγώνα, κάθησαν στον πάγκο αλλά πιθανή συμμετοχή τους στο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά αδύνατη.


Οι οράνιε εμφανίστηκαν νωθροί στο πρώτο μέρος λόγω του αναγκαστικού ανακατώματος της ενδεκάδας αλλά και ίσως λόγω της αγωνιστικής απραξίας της προηγούμενης εβδομάδας.
Στο 3ο λεπτό, ο Παναγιωτόπουλος βγήκε εγκαίρως και εξουδετέρωσε το κοντινό πλασέ του Κεφιλή μετά από εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια του Γεωργίου.

Στο 5ο λεπτό, το εκτός ισορροπίας πλασέ από καλή θέση του Κούτρα απομακρύνθηκε από τον Κρίκα σε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό, ο Αντωνίου θα βγάλει τη μπαλιά στον Χρυσαφίδη που από πλάγια θα μπει μέσα στην περιοχή και θα σουτάρει δυνατά με τον Μπάνο να αποκρούει αρχικά, τη μπάλα να παίρνει παράλληλη τροχιά με το τέρμα, τον Ζέφι στην προσπαθειά του να διώξει να γλιστράει και τον Μίχα σε κενό τέρμα να στέλνει με πλασέ από τα τέσσερα μέτρα τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι (!).

Στο 26ο λεπτό, η εξαιρετική μπαλιά -τρύπα του Μαυρέλη έφερε τον Αντωνίου απέναντι από τον Μπάνο με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σωτήρια με το πόδι το πλασέ του Αντωνίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια του Κούτρα, οι κεντρικοί αμυντικοί των οράνιε ολιγώρησαν, ο ξεμαρκάριστος Κεφιλής τρύπωσε στη μικρή περιοχή και με κοντινή κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Παναγιωτόπουλου για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι οράνιε μπήκαν πιο δυνατά,όλοι οι ποδοσφαιριστές ανέβασαν την ατομική τους απόδοση, έλεγξαν απόλυτα το ρυθμό του αγώνα  και μέσα σε 6 λεπτά είχαν ήδη  ανατρέψει το σκορ.

Στο 49ο λεπτό, ο Μαυρέλης έβγαλε τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, εκεί όπου ο Μίχας από πλάγια θέση μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε δυνατά με τον Μπάνο να μην μπορεί να μπλοκάρει τη μπάλα και τον Τσουμάνη με κοντινό πλασέ να ισοφαρίζει.

Στο 51ο λεπτό, πάλι σε αντεπίθεση ο Αντωνίου θα κάνει τη κούρσα από τα δεξιά, θα σεντράρει στη μικρή περιοχή όπου ο επερχόμενος Χρυσαφίδης με κοντινή καρφωτή κεφαλιά δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μπάνο.

Στο 65ο λεπτό, ο Μαυρέλης θα εκτελέσει με πάσα ένα φάουλ από πλάγια, ο Σέγγας θα σουτάρει δυνατά με τον Αντωνίου να παρεμβάλλεται στην πορεία της μπάλας και να τη στέλνει στα δίχτυα με τον επόπτη γραμμών όμως να σημειώνει σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη τους ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 73ο λεπτό σε μια περιπετειώδη φάση. Μετά από βαθιά μπαλιά, ο Παναγιωτόπουλος βγήκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και πρόλαβε να διώξει αρχικά με το κεφάλι μπροστά από τον Μπάρτζη, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε με τον επερχόμενο Κούτρα να προσπαθεί να πλασάρει και τον Παναγιωτόπουλο με τον ώμο να αποκρούει για δεύτερη φορά. Η μπάλα θα φύγει προς τα πλάγια με τον Κούτρα να κάνει τη σέντρα στην ανοργάνωτη άμυνα των οράνιε. Ο Κεφιλής θα πηδήξει μαζί με τον Κρίκα για την κεφαλιά μπροστά στο κενό τέρμα των φιλοξενούμενων, χωρίς κανείς από τους δύο να βρει τη μπάλα που θα περάσει τελικά άουτ.



Οι οράνιε σφράγισαν τη νίκη τους στο 78ο λεπτό.

Ο Παυλάτος έβγαλε τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, εκεί που ο Αντωνίου έφυγε απέναντι στον Μπάνο, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και με κοντινή καρφωτή κεφαλιά στο κενό τέρμα έκανε το 3-1.

25.02.2012 15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΣΟΦΙΚΟΥ
Εισιτήρια: 100
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 1 – 3 Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Π.Χονδρόπουλος
Α Κορινθίας / 22η Αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
44 Κεφιλής
(49)Γιώργος  Τσουμάνης
(51) Δημήτρης Χρυσαφίδης
(78) Κώστας Αντωνίου
Αρχική Ενδεκάδα ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
Μπάνος, Ζέφι, Τζάνι, Γκεζερλής, Κούτρας  Βλ., Μάρκελλος, Μπάρτζης, Στέφας, Γεωργίου, Κούτρας  Ι., Κεφιλής
Αναπληρωματικοί
Φυταμπάνης  Π., Μούτσος, Ρωτίδης, Πιπίνης, Σιάχρας, Κλέττας, Φυταμπάνης Γ.
Αλλαγές
68  Γεωργίου – Μούτσος
79  Στέφας – Ρωτίδης
Κίτρινες Κάρτες
10  Γκεζερλής, 35  Στέφας, 61  Μάρκελλος, 72  Ζέφι
Αρχική Ενδεκάδα Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Χαράλαμπος  Παναγιωτόπουλος, Κώστας  Γκαρμίρης, Γιάννης  Μίχας, Παναγιώτης  Ανδρεατίδης, Κώστας  Αντωνίου, Παναγιώτης  Σέγγας, Δημήτρης  Μαυρέλης, Γρηγόρης  Κρίκας, Θανάσης  Γιαννακούλης, Θανάσης  Καλλάς, Δημήτρης  Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
 Φώτης  Κορδώσης, Γεράσιμος  Βουτσινάς, Φάνης  Τσώκος, Κώστας  Παυλάτος, Παντελής  Πανταζής, Στάθης  Δημάκης, Γιώργος  Τσουμάνης
Αλλαγές
Γιώργος Τσουμάνης -> Παναγιώτης Ανδρεατίδης (46)
Κώστας Παυλάτος -> Θανάσης Καλλάς (75)
Φάνης Τσώκος -> Κώστας Αντωνίου (82)
Κίτρινες Κάρτες
Γρηγόρης  Κρίκας (12), Κώστας  Γκαρμίρης (43), Δημήτρης  Χρυσαφίδης (56), Γιάννης  Μίχας (71)














- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog