Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θέλετε πρόγραμμα προστασίας Η/Υ από ιούς κ.α. σχεδόν… τσάμπα?

- Advertisement -
Το BitDefender Internet Security 2012 αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα προγράμματα προστασίας Η/Υ από κάθε είδους κακόβουλες επιθέσεις. Η κανονική τιμή του προγράμματος είναι €49,95 (άδεια ενός έτους για έναν υπολογιστή) όμως μπορείτε να το αποκτήσετε νόμιμα μέσα από το site της εταιρίας Bitdefender μόνο με… €2,81 μέσα από μια σειρά απλών βημάτων!!!

Διαδικασία 
1) Πηγαίνετε στο site της εταιρίας πατώντας στο link:http://www.bitdefender.com/
2)  Διαλέξτε ένα από τα δύο προϊόντα που έχει στην κεντρική σελίδα: Internet Security 2012 ή Total Internet Security 2012 (το δεύτερο είναι πιο ολοκληρωμένη πρόταση ασφαλείας και παρόλο που είναι πιο ακριβό μπορείτε να το αγοράσετε στην ίδια τιμή των €2,81). Προσωπικά επέλεξα το πρώτο γιατί με κάλυπτε απόλυτα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην πατήσετε πάνω στην ετικέτα BUY NOW γιατί θα σας πάει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με τις κανονικές τιμές!
3) Στο αριστερό μέρος της σελίδας που θα ανοίξει πατήστε πάνω στο “Download Free Trial” (κάτω από το RELATED LINKS)
4) Στο παράθυρο που θα ανοίξει έχετε δύο επιλογές: “Continue my trial download” OR “Get Bitdefender Total Security for FREE!”. Βάζετε στα σχετικά πλαίσια τα στοιχεία σας (Όνομα, Τεπώνυμο και διεύθυνση email) και πατάτε το “Get it free” (αν θέλετε διαβάστε και τις σχετικές δηλώσεις “User Agreement” και “Privacy Policy”). ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κλεισετε το παρόν παράθυρο αφού θα σας χρειαστεί για να επισπεύσετε τη διαδικασία στο τέλος διαλέγοντας “Yes —> Check order status”.
5) Στο καινούριο παράθυρο που θα ανοίξει καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε κάποιες προσφορές προϊόντων, μέσα από την αγορά των οποίων θα αποκτήσετε και την άδεια για το Bitdefender. Διαλέξτε αυτή των “Big Fish Games” με την οποία αγοράζετε ένα παιχνίδι από την εν λόγω εταιρία με τελικό κόστος €2,81. Πατήστε στο κουμπί “Learn more” και κατόπιν στο παράθυρο που θα ανοίξει, αφού διαβάσετε τι λέει, το κουμπί “Continue”.
6) Θα ανόιξει ένα καινούριο παράθυρο (ή καρτέλα) του site της www.bigfishgames.com. Εκεί μπορείτε να διαλέξετε όποιο παιχνίδι θέλετε για αγορά, εκτός από αυτά με τη σήμανση “Collectors Edition” και κάποια πιο καινούρια. Αφού διαλέξετε το παιχνίδι (προτείνω το “Mystery Game Files: Dire Grove” καθώς και καλό είναι και θα ξεμπερδέψετε γρήγορα…) στο παράθυρο που θα ανοίξει διαλέξτε “Buy Now” και θα οδηγηθείτε στη σελίδα του ηλεκτρονικού καλαθιού. Προσοχή εδώ: Στο κάτω μέρος έχει ένα πεδίο και δίπλα ένα κουμπί που γράφει “Apply Code”. Γράψτε στο πεδίο “New299” (δίχως τα εισαγωγικά σήμέια “”) και πατήστε το “Apply Code”. Έτσι θα μπει η έκπτωση στο παιχνίδι σας. Κατόπιν πατήστε “Continue”.
7) Στη νέα σελίδα θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σας (καλό θα είναι τα κανονικά αφού επαληθέυονται για την κάρτα σας και εκδίδεται απόδειξη αγοράς) και να διαλέξετε τρόπο πληρωμής: με πιστωτική κάρτα (κανονική ή προ-πληρωμένη) ή Paypal. Προσωπικά επέλεξα Paypal γιατί είναι ο πιο ασφαλής τρόπος αγορών μέσω διαδικτύου (για όποιον δεν έχει Paypal ή δεν ξέρει τι είναι πληροφορίες εδώ: https://www.paypal.com/gr). Εναλλακτικά η προ-πληρωμένη κάρτα αποτελεί το 2ο πι οασφαλή τρόπο. Αφού κάνετε την πληρωμή πατήστε στο “Submit Order” ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία.
8) Αν όλα έχουν πάει καλά θα σας έρθουν επιβεβαιωτικά mail τόσο από την Bigfishgames όσο και από το trialpay. Ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες των email και ιδιαίτερα αυτού που θα σας στέιλει το trialpay.com, ώστε να ενεργοποιηθούν σωστά οι λογαριασμοί και να κατεβάσετε το Bitdefender που διαλέξατε . Κατόπιν, για επιβεβαίωση, γυρίστε πίσω στο βήμα 4 και στο παράθυρο που αφήσατε ανοικτό πατήστε στο πρασίνου χρώματος “Yes —> Check order status”.
9) Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το πρόγραμμα, βάλτε τον μοναδικό κωδικό που σας έδωσαν και αυτό ήταν! Έχετε προστασία υψηλού επιπέδου στον Η/Υ σας για ένα έτος και μόνο με €2,81!!!
ΥΓ:
 1) Η παρούσα δημοσίευση ΔΕΝ αποτελεί διαφήμιση για ΚΑΝΕΝΑ από τα παραπάνω προϊόντα/εταιρίες. Έψαχνα για ένα καλό antivirus, διάβασα μερικά reviews, βρήκα αυτή την προσφορά και αποφάσισα να τη μοιραστώ. Απλά. Πιθανώς να έχουν και άλλες εταιρίες παρόμοια προσφορά μέσω trialpay αλλά δεν το ξέρω και δεν έχω χρόνο να το ψάξω ώστε να το παραθέσω. Αν κάποιος μπορεί να το κοιτάξει ας δημοσιέυσει τα ευρήματά του ώστε να υπάρχει ποικιλία επιλογών. Προσωπικά έχω αγοράσει προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή μέσω trialpay χρησιμοποιώντας paypal δύο φορές δίχως κανενα πρόβλημα. Ακόμα και όταν χρειάστηκα βοήθεια μου απάντησαν αμέσως.
2) Αν κάποιος χρειαστεί βοήθεια σε κάποιο βήμα ας επικοινωνήσει μαζί μου στο Skype (koozoop) αφήνοντας κάποιο μήνυμα και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω όταν βρω χρόνο.
3) Μέχρι την ώρα δημοσίευσης του παρόντος η προσφορά ίσχυε. Δεν φταίω εγώ εαν το απόγευμα, αύριο, μεθάυριο λήξει.
Ευχαριστώ
KooZooP

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog