Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην Κορινθία

- Advertisement -

Aμείωτη η ένταση της εγκληματικότητας στο νομό μας. Στις πόλεις μας. Στα χωριά μας. Στη φτωχολογιά. Καθημερινή η κατάσταση με το άνοιγμα σπιτιών, με τις κλοπές, με τις φθορές, με τις ζημιές…


Συμπολίτης μας, πέφτει νεκρός από τις σφαίρες αδίστακτων ληστών. Τον πυροβολούν εν ψυχρώ. Άλλος συμπολίτης μας, ιδιοκτήτης καταστήματος, ληστεύεται και σκοτώνεται επίσης. Μεροκαματιάρηδες, οικογενειάρχες, συμπολίτες μας μοναχικοί, άρρωστοι, ηλικιωμένοι, ξεχασμένοι, εξοικειωμένοι με τη δυστυχία, αποτελούν καθημερινά θύματα του στυγνού, τυφλού εγκλήματος. Σχεδόν όλες οι απολαύσεις της ζωής έχουν σβύσει γιαυτούς. Νιώθουν έντονα τις κοφτερές πλευρές του σπασμένου γυαλιού. Επιθυμούν κιαυτοί όλα όσα εξασφαλίζουν μία ευχάριστη θέση, μέσα στη σημερινή κοινωνία μας. Δεν υπερβάλλουν καθόλου όμως, όταν μιλούν για την σκληρότητα της μοίρας τους. Για την διάχυτη ανασφάλειά τους.
Και ο απερχόμενος Υπουργός κ.Χ.Παπουτσής ; Γεμίζει τα ποτήρια με Κώνειο. Εχει την αξίωση να βλέπει να ωριμάζουν στάχυα. Διοργανώνει φιέστες για τον απολογισμό της θητείας του ! Δια-φεύγει από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Και διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ !
 του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog