Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δώσε και μένα μπάρμπα …Τατούλη !!!

- Advertisement -
Έσπασαν τα τηλέφωνα του parakato.gr μετά την ανάρτηση του άρθρου του Διογένη με τίτλο:



Δήμαρχοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας ζητούν απεγνωσμένα να μεσολαβήσουμε με την ισχυρή επιρροή (μετριοπάθεια ε;) που διαθέτουμε, ώστε να ανοίξει και σε αυτούς το δρόμο για τα σκουπίδια ο Περιφερειάρχης μας!
Κάποιοι που έχουν ακούσει την είδηση στόμα με στόμα, νόμιζαν ότι ο Τατούλης ανοίγει δρόμους σε όλη την Ελλάδα λόγω του αποκλεισμού από τα χιόνια.
Χαρακτηριστική η φωνή απόγνωσης του δημάρχου από το κάτω Νευροκόπι που ζητούσε επειγόντως να τους στείλει ο κ. Τατούλης τρία μηχανήματα εκχιονισμού και 10 τόνους αλάτι ώστε να τους ανοίξει τους δρόμους, γιατί παραμένουν αποκλεισμένοι επί 15 μέρες!
Σύγχυση μεγάλη επικράτησε και σε νησιωτικές περιοχές της χώρας, αφού το αποκαλυπτικό άρθρο του Γιάννη Λάμπρου δεν διευκρίνιζε αν ο κ.Τατούλης ανοίγει δρόμους για τα σκουπίδια και στα νησιά μας.
Πάντως έχει τέτοια ανταπόκριση το συγκεκριμένο άρθρο που γίνεται κυριολεκτικά το “δώσε κι εμένα Μπάρμπα” (Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Δεν μιλάμε για Βάνα Μπάρμπα. Σκέτο Μπάρμπα!
Υ.Γ Πάντως ρε γλύπτη Διογένη σου βγάζουμε το καπέλο για το υστερόγραφο.
Σου λέει -ο πονηρός- θέλεις να βρει ο Παρακατιανός κάνα παλιό μου άρθρο Π.Κ. (Προ Κωλοτούμπας) -τότε που τα έχωνα στον Μπάρμπα-Πέτρο και δεν είχα δει ακόμα το όραμα του Άη Γιάννη της Δαμασκηνού– και να με ξεμπροστιάσει για τα καλά; !!! 

Και έτσι κοιτάξτε τον καλλιτέχνη πως ελίσσεται -σαν το εργαλείο του γλύπτη- με το παρακάτω υστερόγραφο:


“Υ.Γ. Πρώτοι εμείς πριν απο 9 μήνες αμφισβητήσαμε και ειρωνευτήκαμε το σχέδιο Τατούλη για την διαχείριση των απορριμάτων. Και εμείς όπως και οι άλλοι.. μετά τις χθεσινές εξελίξεις βγήκαμε στην σέντρα…! 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog