Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέα γκέλα εντός έδρας για τον ΑΟΛ

- Advertisement -

Σε αχίλλειο πτέρνα εξελίσσεται η φετινή εντός έδρας παρουσία του Π.Α.Ο. Λουτράκι. Ο Ηρακλής Λεχαίου γίνεται η τρίτη ομάδα φέτος μετά από Σολωμό και Ηρακλή Ξυλοκάστρου στους οποίους οι οράνιε… χάρισαν βαθμούς…

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα για 70 λεπτά, προηγήθηκαν με ένα σπάνιο γκολ του Αντωνίου και στη συνέχεια, ενώ δικαιούνταν να σφραγίσουν μια εύκολη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, παρουσίασαν μια ποικιλία τρόπων στο πώς χάνονται ευκαιρίες.

Με αποτέλεσμα στο τελευταίο εικοσάλεπτο να αγχωθούν και να δεχτούν την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα που έληξε μάλιστα επεισοδιακά.

Για άλλη μια φορά υπήρξαν αλλαγές στην εντεκάδα που παρέταξε ο κ. Νούλας αφού εδώ και πολύ καιρό λόγω τιμωριών, ασθενειών και τραυματισμών, ο προπονητής των οράνιε δεν μπορεί να παρουσιάσει το ίδιο αγωνιστικό σχήμα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σήμερα ήταν η σειρά των Μαυρέλη, Κρίκα να απουσιάσουν, ενώ για πρώτη φορά φέτος οι Βουτσινάς, Γιαννακούλης αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Η πρώτη επικίνδυνη φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 11ο λεπτό όταν ο Καλλάς έβγαλε τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Αντωνίου, ο οποίος ντρίπλαρε τον Καζή, αλλά ο Δωροβίνης την τελευταία στιγμή πρόλαβε και έδιωξε πριν ο αρχηγός των οράνιε πλασάρει στο κενό τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 14ο λεπτό, όπου έχασαν την πρώτη από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες τους στον αγώνα. Ο Δωροβίνης στο χώρο του κέντρου έκλεψε τη μπάλα από τον Αντωνίου και τροφοδότησε τον Καρσιώτη, ο οποίος από πλάγια θέση μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του επιθετικού του Ηρακλή.

Στο επόμενο λεπτό (15ο), ο Βουτσινάς έκλεψε ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή του και έβγαλε την αντεπίθεση τροφοδοτώντας τον Τσουμάνη που μαζί με τρεις συμπαίκτες του βγήκε απέναντι στην άμυνα του Ηρακλή που αμυνόταν με δύο παίκτες. Η πάσα στον Χρυσαφίδη μέσα στην περιοχή δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο Χρυσαφίδης σούταρε για να βρει η μπάλα στην πλάτη του Παινέση Α. και να καταλήξει κόρνερ.

Στο 18ο λεπτό, το δυνατό φάουλ του Χρυσαφίδη εξουδετερώθηκε έστω και με τη βοήθεια της τύχης καθώς η μπάλα βρήκε στον ώμο του Καζή και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του.

Στο 20ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με ένα καταπληκτικό γκολ του Αντωνίου. Ο σκόρερ εκτέλεσε πλάγιο άουτ, ο Τσατσόπουλος επέστρεψε τη μπάλα και ο αρχηγός των οράνιε ξεκίνησε μια κούρσα παράλληλα με το τέρμα, ξεπερνώντας το εμπόδιο τριών αντιπάλων και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο του ανήμπορου να αντιδράσει Καζή.

Στο 24ο λεπτό, ο Μίχας ξεκίνησε την αντεπίθεση με τον Γκαρμίρη να μπαίνει από τα πλάγια μέσα στην περιοχή, αλλά ο Χρυσαφίδης να μην προλαβαίνει να πλασάρει σε κενό τέρμα μετά το γύρισμα του συμπαίκτη του.

Στο 30ο λεπτό, ο Αποστολάκης μπήκε από πλάγια μετά από μπαλιά του Καλλά και τη στιγμή που ο Καζής έκανε την έξοδο, γύρισε τη μπάλα στον Τσουμάνη που από τα 3 μετρα σε κενό τέρμα, έστειλε τη μπάλα άουτ, αφήνοντας… άφωνους τους θεατές του αγώνα.

Παρόμοια φάση στο 35ο λεπτό, αλλά ο Αποστολάκης αυτή τη φορά θα πάρει μόνος του την προσπάθεια, αλλά ο Καζής θα αποκρούσει στην κλειστή του γωνία και ο Νούλας θα απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 51ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα σεντράρει μέσα στην περιοχή, ο Χρυσαφίδης με πλάτη στο τέρμα θα γυρίσει, αποφεύγοντας το μαρκάρισμα του Νούλα, αλλά το διαγώνιο δυνατό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής θα περάσει εκατοστά δίπλά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καζή.

Στο 58ο λεπτό, ο Καζής θα αποκρούσει εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μίχα. Ο Αποστολάκης θα εκτελέσει απευθείας το κόρνερ, με τον Καζή να μη μπορεί να μπλοκάρει και τον Νούλα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 60ο λεπτό, ο Αποστολάκης θα εκτελέσει νέο κόρνερ και ο νεαρός Σπέτσης, από το ύψος της μικρής περιοχής θα στείλει τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καζή.

Στο 71ο λεπτό, ο Τσουμάνης έκλεψε τη μπάλα και προσπάθησε να μπει μέσα στην περιοχή, αλλά ο Δωροβίνης την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα για να φύγει η μπάλα πλάγια.

Σε αυτό το σημείο, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Στο επόμενο λεπτό (72ο), ο Βουτσινάς αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Καρσιώτη στο κέντρο περίπου του γηπέδου και οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Το φάουλ εκτελέστηκε με βαθιά μπαλιά προς την άμυνα των οράνιε. Οι Παινέσης Α. και Μέμικο Αρ. βγήκαν από τα μαρκαρίσματα απέναντι στον Παναγιωτόπουλο. Η μπάλα από την εκτέλεση του φάουλ πήρε και λόγω αέρα περίεργη τροχιά, έσκασε ανάμεσα στους τρεις ποδοσφαιριστές και πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα. Ο Παναγιωτόπουλος, με το ένα χέρι απέκρουσε αρχικά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι για να επιστρέψει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των οράνιε.

Στο 77ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με τη σειρά τους με παίκτη λιγότερο. Ο Μέμικο Αρ. είχε περάσει στον αγώνα στο 65ο λεπτό στη θέση του Κεφάλα και σε διάστημα 4 λεπτών (73ο – 77ο) αντίκρυσε δύο φορές την κίτρινη κάρτα.

Το κακό για τους γηπεδούχους ήρθε στο 91ο λεπτό. Η μπάλα είναι στην περιοχή των οράνιε, όπου τρεις παίκτες διαδοχικά δεν καταφέρνουν να την απομακρύνουν, με τη μπάλα να καταλήγει στον Παινέση Α. που θα προσπαθήσει να στοπάρει με το στήθος με τον Παυλάτο να μαρκάρει άτσαλα και να ανατρέπει τον μέσο των φιλοξενούμενων.

Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Καλύβας, χαρίζοντας στην ομάδα του, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, έναν ανέλπιστο βαθμό. Από εκεί και πέρα δημιουργήθηκε ένταση, αφού στην άλλη πλευρά του γηπέδου κι ενώ οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν στον πάγκο τους, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων κατευθύνθηκε προς την κερκίδα των φιλάθλων των γηπεδούχων και με προκλητικό και εριστικό τρόπο, έκανε χειρονομίες προς αυτούς.

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των οράνιε Φ. Κορδώσης μπήκε και απώθησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και ξαφνικά, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, σύσσωμοι σχεδόν οι δύο πάγκοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιχνίδι διακόπηκε για 5 λεπτά, μέσα στα οποία αντίκρυσαν την κόκκινη κάρτα τόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, όσο και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των οράνιε. Παράλληλα, αποβλήθηκε και ο βοηθός προπονητή των οράνιε λόγω έντονων διαμαρτυριών στον επόπτη γραμμών.

Ο διαιτητής της συνάντησης σφύριξε τη λήξη του αγώνα, θεωρώντας τη διακοπή μέρος των καθυστερήσεων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog