Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ: Έτοιμος για τα σαλόνια ο Ποσειδώνας

- Advertisement -

Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με μια ακόμη νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα. Νίκησε την Ν.Ιωνία στο Λουτράκι με 28-22…

Ο αγώνας ήταν υποτονικός από την αρχή του αγώνα.
Το αργό παιχνίδι της Νέας Ιωνίας επηρέασε τον Ποσειδώνα λίγο επιθετικά αλλά σε κανένα σημείο δεν τον απείλησε.
Υπήρξαν στιγμές που η ομάδα του Ποσειδώνα έβγαζε φωτιές στο γήπεδο και έκανε φανταστικές ενέργειες. Με πολύ καλή συνεργασία στην αμυντική γραμμή όλοι οι παίκτες του Ποσειδώνα έδιναν την ευκαιρία στην γραμμή κρούσης με αιφνιδιασμούς σε μαγικές στιγμές, και ξεσήκωναν τους φίλους και στις φίλες που ήταν στις κερκίδες.
Το τελευταίο δεκάλεπτο με τις αλλαγές των νέων αθλητών του Ποσειδώνα η διαφορά από το 24 – 13 έγινε 28 – 22. Η προσπάθεια συνεχίζετε με τους νέους μας αθλητές.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής: Αναγέννηση Βύρωνα – Ελπίδες Πάτρας 28-22, Ακαδημία Πάτρας – Πήγασος Αιγίου 21-25, Ποσειδώνας Λουτρακίου – Ν.Ιωνία 28-22, Ιωνικός – Πανιώνιος 27-16 και Παράδεισος Αμαρουσίου – Κορωπί 21-20.

Ποσειδών Λουτρακίου – Νέας Ιωνίας 28-22
Δεκάλεπτα: 4-3, 11-5,14-8(ημχ) 18-10, 24-13, 28-22 Δίλεπτα 3/0 Πέναλτι 3/3, 4/5
Διαιτητές Αβράμης ( Πάτρα ) – Νικολάου Χρήστος 9 (Πάτρα).

Ποσειδώνας Λουτρακίου: Χατζηκωνσταντίνου Κ. Φροντιστής Τιφτικίδης Λάζαρος.
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ Σ. ,ΣΑΚΕΛΛΗΣ Γ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Λ. 4, ΠΕΡΡΟΣ Γ. 5, ΜΟΥΤΣΑΙ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α. 6, ΤΟΥΡΚΙΑ Γ., ΣΓΟΥΡΟΣ Α., ΤΣΙΓΚΗΣ Α. 3, ΜΠΑΡΜΠΑΣ Γ., ΜΠΕΝΑΣ Χ., VUJANOVIC V. 8, ΧΑΝΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α. 2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π.
Νέα Ιωνία: Μόρφας Γιώργος.
ΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. 1, ΚΟΥΤΣΗΣ Ε. 7, ΒΑΛΟΥΡΔΟΣ Β. 5, ΧΑΛΚΙΑΣ Α. 1, ΤΖΑΝΟΣ Δ., ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Π. 1, ΜΠΕΝΙΑΣ Γ. 6, ΧΑΡΙΣΙΔΗΣ Κ., ΧΡΟΝΗΣ Α.,ΠΟΥΡΔΑΝΗΣ Α.1, ΡΟΜΠΟΚΟΣ Μ., ΡΙΜΝΑΣ Σ.

 
                  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
        Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας
 
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
20
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
13
3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
12
4
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ*
11
5
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
11
6
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ*
9
7
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ*
6
8
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
6
9
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ*
5
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0
 
Οι ομάδες με (*) έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
Το επόμενο Σάββατο στις 17:00 παίζουμε στο Αίγιο με  την ομάδα του Πήγασου που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλάξτε τον τίτλο καλύτερα κύριε διαχειριστά του loutrakiblog, γιατί αν θυμάστε προτάθηκε η θέση στον Ποσειδώνα για την Α1 αλλά δεν την δέχτηκε λόγω του ότι δεν μπορούσε να καλύψει οικονομικά τις υποχρεώσεις της Α1 (ειλικρινές & έντιμο).
    Τι είναι καλύτερο λοιπόν, τα αλώνια (Α2) ή τα σαλόνια(Α1)?

  2. Βεβαίως και το θυμάμαι φίλε 11:54. Οι άνθρωποι του Ποσειδώνα, έχουν κάνει τον σχεδιασμό τους και πλέον (φαντάζομαι ότι) είναι έτοιμοι για τα σαλόνια της Α1. Άλλωστε, αυτό το έλεγαν από το καλοκαίρι, όταν και αρνήθηκαν τη θέση που τους προτάθηκε: "Δεν θα πάμε φέτος γιατί οικονομικά δεν μπορούμε να το αντέξουμε αφού δεν βοηθούν οι χορηγοί, αλλά θα φτιάξουμε την ομάδα έτσι ώστε να πάρουμε τη θέση στην επόμενη αγωνιστική περίοδο". Εξ' άλλου, η διαφορά της ομάδας από τις υπόλοιπες αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Και από τη στιγμή που είναι πρώτος και με τέτοια διαφορά, πιστεύω ότι πλέον είναι έτοιμος για την μεγάλη κατηγορία (εξ ου και ο τίτλος).

  3. giati re megale 11:54…h A2 soy einai ligh kai thn les alonia?
    Ligo soy peftei poy einai h omada sthn a2 tosa xronia?
    Pphges pote sou na tin deis kai na deis ti kopo kai ti thusies thelei apo ta paidia?
    Alla oloi ston kanape eiste. Poios exei paei sto gipedo na ta dei ta paidia? Poios phge kai den tous arese h omada pou exoun kanei.
    Kai se tetoia katigoria me ta misa paidia apo to Loutraki einai super.
    Bravo tous kai pali bravo tous.
    Akou ekei alonia h A2. Alla tosa ksereis tosa les.
    11:54 phgaine sto ghpedo kai pes mou ean einai h A2 gia alonia.

  4. Φιλε 2:00, θέτεις το εξής ερώτημα:
    "Poios exei paei sto gipedo na ta dei ta paidia"?

    Σωστή απορία, θα βρεθεί κάποιος να απαντήσει? Τι φταίει? Γιατί ο κόσμος του Λουτρακίου κάθεται στον καναπέ του και δεν πάει στο γήπεδο?

    *επίσης, σε αυτό το forum, μάθετε κάποια στιγμή να ανταλλάσετε απόψεις παρά να επιτίθεστε…

    **τα αλώνια δεν έχουν εξέδρες, τα γήπεδα με άδειες εξέδρες, πως λέγονται?

  5. Καλημέρα σε όλους.
    Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους/ φίλες που ασχολήθηκαν με το άθλημά μας το εξής.
    Η Α2 Κατηγορία που είμαστε είναι αρκετά δύσκολη. Η ποιότητα των παικτών που διαθέτει η ομάδα μας το κάνει να δείχνει εύκολο. Και ακριβώς είναι η συνέχεια της περσινής θέσης μας για καλύτερη προετοιμασία ώστε η ομάδα να είναι ικανή να σταθεί αγωνιστικά (αρχικά) στην Α1 και με το χειρότερο σενάριο που λέει χωρίς καμία άλλη προσθήκη.
    Όσο αφορά το θέμα με την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο και ειδικότερα στο κλειστό γυμναστήριο που μας προφυλάσσει από τις καιρικές συνθήκες, είναι η πάγια θέση μας και θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά.
    Η επιτυχία μιας ομάδας σε όποιο άθλημα είναι η συσπείρωση όλου του φίλαθλου κόσμου κοντά της ώστε στην έδρα της να έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα.
    Μπορεί το άθλημά μας να μην έχει την αποδοχή στην κοινωνία μας όπως το ποδόσφαιρο
    – που είναι ο πρωταθλητής των αθλημάτων γιατί είναι πολύ εύκολο να παίξεις ποδόσφαιρο έστω και με δυο πέτρες ή σαγιονάρες(ως δοκάρια) όπου βρεθούν τα παιδιά – είναι όμως ένα δυναμικό άθλημα που εν τέλει είναι το ποδόσφαιρο με χέρια.
    Στην κυριολεξία της ερμηνείας της Ελληνικής λέξης ….Χειροσφαίριση είναι το ποδόσφαιρο με τα χέρια.
    Οι κοινωνία μας έχει χωριστεί και θεωρεί μειονέκτημα ή προσβολή ή ντροπή να πηγαίνει ένα άθλημα να παρακολουθεί ένα άλλο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό.
    Εμείς οι νεώτεροι πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. Και το ένα σωματείο/ τμήμα να στηρίζει την επιτυχία του άλλου και να το στηρίζει με την παρουσία του.
    Ακόμη και οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα έπρεπε να γίνεται με βάση να μπορούν οι φίλαθλοι να έχουν το περιθώριο να μετακινούνται και να μην έιναι σε δίλημα να επιλέξουν.
    Πρέπει ο κόσμος να επανέλθει στις εξέδρες των γηπέδων σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας και σε όλα τα αθλήματα.
    Την αναφορά για τις άδειες εξέδρες και το επίθετό τους δεν την γνωρίζω όμως γνωρίζω πόσο άσχημο είναι να αγωνίζεσαι στην ίδια σου την πόλη και να μην έχεις την υποστήριξη από την δική σου κοινωνία.
    Δεν έχει σημασία το επίθετο στο ερώτημά σου φίλε/η αλλά η συμμετοχή του κόσμου.
    Ελπίζω στις 24 Απριλίου που παίζουμε εντός έδρας με τις Ελπίδες Πάτρας να ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια νέα αρχή με την συμμετοχή του κόσμου και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές.

    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και την ευκαιρία να καταθέσω και εγώ συμπληρωματικά στις δικές σας απόψεις τις θέσεις μας ως τμήμα ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

    Φιλικά

    Παναγιώτης Μπεκιάρης.
    Μέλος της ομάδας εργασίας και βοηθός του Εφόρου Κου Παλαιολόγου Κώστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog