Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπάσκετ: Πολυ σημαντική εκτός έδρας νίκη του Ποσειδώνα στα Γιάννενα

- Advertisement -

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στα Ιωάννινα ο Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία….

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μανωλιτσάκης και ο παίκτης της ομάδας του Ποσειδώνα, Κων/νος Πανούσης μίλησαν στην κάμερα του tvtvtk.wordpress.com, κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαλανόπουλος.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασκοπη νικη κανατε. Και να σωθείτε παλι τελευταιοι θα ειστε. Ασκοπη νικη περα ως περα. Αφηστε τις εμπειριες και συνελθετε. Παιξτε μπασκετακι με τα μικρα… που πατε σε αγωνες και δεν συπληρωνετε 12άδα.Ντροπη σας.
    Ασκοπη νικη. Εντελως ασκοπη.
    Καλυτερα να πεσετε να γλυτωσετε το μαρτυριο.
    ΤΟ ειδατε…το δοκιμασατε…αντε στο καλο απο την κατηγορια να παιξει κανας άλλος.

  2. Με τέτοια μυαλά θα πάμε μπροστά…ο πραλαλήσας μιλάει με αγάπη για το άθλημα και προφανώς δεν έχει ιδέα από μπάσκετ γιατί αν είχε την παραμικρή θα ήξερε πως αυτή η ομάδα πέρσυ έκανε μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα, συνεπώς δικαίως βρίσκεται σε αυτή τη κατηγορία. Θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί μας ποια θεωρεί ικανή ομάδα για την κατηγορία για να καταλάβουμε και από που πηγάζουν τα τόσο όμορφα σχόλιά του???
    Μπράβο στον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την προσπάθεια που κάνει!!! Καλή επιτυχία!!

  3. Τοσο πικροχολα σχολια μονο κακο σου κανουν,φιλε 2,19.Να προσεχεις το συκωτι και τη χολη σου.Δηλαδη,αν εχαναν,τι θα εγραφες???? Μπραβο στον Ποσειδωνα Λουτρακιου που προσπαθει χαμηλοφωνα και σεμνα.Καλη τους επιτυχια.!!!!!

  4. Οσο για το "ασκοπη νικη κανατε…παλι τελευταιοι θα ειστε" μια ματια στη βαθμολογια της Γ Εθνικης θα σου ηταν πολυ χρησιμη και κατατοπιστικη. Για να ενημερωθεις,οχι για τιποτε αλλο.!!! φιλε 2.19.!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog