Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τεμάχισε τη γυναίκα του επειδή έμεινε έγκυος… για δέκατη φορά!

- Advertisement -

Μια αγνοούμενη μητέρα εννιά παιδιών ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, όταν εκείνος έμαθε ότι έμεινε έγκυος για δέκατη φορά, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα…
Ο Καρλ Μπέρμαν δικάζεται για τη δολοφονία της γυναίκας του, Σάουνα Λι, παρά το γεγονός ότι η σωρός της άτυχης γυναίκας δεν έχει ακόμη εντοπισθεί.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ, ο 24χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του με ένα σφυρί, ύστερα τεμάχισε το σώμα της, τοποθέτησε τα κομμάτια σε σακούλες απορριμμάτων και τις πέταξε στα σκουπίδια.

Ωστόσο, η τεμαχισμένη σωρός της 36χρονης γυναίκας δεν έχει εντοπισθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές, καθώς εικάζεται ότι οι σακούλες αποτεφρώθηκαν μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά απορρίμματα της γειτονιάς.

Ο Μπέρμαν, ο οποίος αρχικά αρνούταν όλες τις κατηγορίες, εξαγριώθηκε στο άκουσμα ότι η γυναίκα του θα φέρει στο κόσμο το δέκατο παιδί τους και την σκότωσε. Έτσι πίστευε το Δικαστήριο.

Ο 24χρονος άνδρας έσπασε τελικά τη σιωπή του και ομολόγησε την ενοχή του.

Σε συνεντεύξεις του, ο Μπέρμαν υποστήριξε ότι δολοφονία αποτελούσε στη πραγματικότητα υποβοηθούμενη αυτοκτονία. Η Σάουνα Λι είχε ζητήσει από τον σύζυγό της να την σκοτώσει.

Την χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί και έπειτα την τεμάχισε χρησιμοποιώντας ένα κλαδευτήρι κήπου. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι χρειάστηκε δύο μέρες για να ολοκληρώσει τον τεμαχισμό.

Μετά την ομολογία του, ο Μπέρμαν εισήχθη στη μονάδα ψυχικής υγείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Caludon Centre, όπου και υπεβλήθη σε εξετάσεις.

newsbeast.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog