Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κ. Λογοθέτης: “Καμία συγχώνευση – κατάργηση Σχολικής Μονάδας στο Δήμο μας”

- Advertisement -

Την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012, ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κακούρος Γιάννης, συμμετείχαν στην έκτακτη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Περαχώρας με θέμα το νέο κύμα συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων…
Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά την θέση της Δημοτικής Αρχής ότι ΔΕΝ δέχεται καμία συγχώνευση – κατάργηση Σχολικής Μονάδας στο Δήμο μας.

Μετά τις συναντήσεις του Δημάρχου με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,

τις αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ελήφθη ομόφωνα η απόφαση να μην πραγματοποιηθεί καμία συγχώνευση – κατάργηση Σχολικής μονάδας στο Δήμο μας.

Η Επιτροπή Παιδείας του Δήμου ήδη έχει κοινοποιήσει το θέμα σε όλους τους αρμόδιους Εκπαιδευτικούς Φορείς.

Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Κ.ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NEMESIS

    ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog