Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μέταλιστ – Ολυμπιακός – Λίγο πριν τη σέντρα

- Advertisement -

Στην έδρα της Λάτιν… Μέταλιστ δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός. Με το θερμόμετρο να πέφτει μέχρι και στους -10 στο Χάρκοβο, οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν αποτέλεσμα πρόκριση στην πρώτη μάχη με τους Ουκρανούς στους «16» του Europa League…
Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με 21 ποδοσφαιριστές στην Ουκρανία. Επομένως τρεις εξ αυτών θα έπρεπε να “κοπούν” από την αποστολή. Αυτοί ήταν οι Ποτουρίδης, Φέισα και Φετφατζίδης.

“Δυο εξαιρετικές ομάδες, ένα πολλά υποσχόμενο παιχνίδι”, γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της η UEFA. Αήττητη με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες η Μέταλιστ στην Ευρώπη. Πέντε συνεχόμενες νίκες για τον Ολυμπιακό.

Φουλ επίθεση από τον Μίρον Μάρκεβιτς, με την Μέταλιστ να ξεκινά με τον εξής σχηματισμό (4-2-3-1): Τερματοφύλακας ο Γκοριάνοφ, ακραίοι μπακ οι Βιγιάγκρα, Φινίνιο, σέντερ μπακ οι Τορσιγκλιέρι, Γκουεγιέ, κεντρικοί χαφ οι Έντμαρ, Ξαβιέ Κλέιτον, στα πλάγια οι Τάισον, Σόσα και ο Μπλάνκο πίσω από τον Κριστάλντο στην επίθεση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άλλαξε συνήθειες. Στο 4-2-3-1 του Ολυμπιακού, τερματοφύλακας είναι ο Μέγιερι, στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Μαρκάνο, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, αμυντικά χαφ οι Ορμπάιθ, Μανιάτης, πιο μπροστά ο Μακούν, στα άκρα οι Αμπντούν, Μιραλάς και μοναδικός προωθημένος ο Τζεμπούρ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog