Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Κίνημα Λαδιού από τον Δήμο Κορινθίων»

- Advertisement -

Η Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορινθίων λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση, αναλαμβάνει πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ (Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Κορινθίας, ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο ελεγμένο και άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό της Κορινθίας…

Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο σε συσκευασίες των τριών λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των εννέα (9) ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ).

Ο Δήμος Κορινθίων προσπαθεί με αυτές τις δράσεις να στείλει έμπρακτο μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους δημότες μας που πλήττονται από την κρίση. Οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν ποσότητες ελαιόλαδου θα πρέπει να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου www.korinthos.gr και να το υποβάλλουν ηλεκτρονικά στα email: g.gotsi@korinthos.gr και venetiak@gmail.com ή σε έντυπη μορφή στο Δημαρχείο Κολιάτσου 32 Κόρινθος από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες: 07:3015:00), στο γραφείο πληροφοριών στο ισόγειο του Δήμου και στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής (1ος όροφος).Η συλλογή των αιτήσεων ξεκινά την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλέφωνα: 27413 61022 και 6943076007.Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Ε.Α.Σ. Κορινθίας αυστηρά, σύμφωνα με τα έντυπα παραγγελίας την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, μετά τις 09:00 το πρωί στο χώρο μπροστά στο Δημαρχείο στην Κόρινθο.
Από το γραφείο τύπου
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΟΝΟΜΑ :

ΕΠΩΝΥΜΟ :

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

ΤΗΛ. ΣΤΑΘΕΡΟ :

ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ :

ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ
(σε κιλά)
ΤΙΜΗ €


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog