Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

MVP ο «Σάρας»

- Advertisement -

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου, που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό…
Ο Λιθουανός γκαρντ, του οποίου η παρουσία ήταν καταλυτική σε καθοριστικά σημεία για τους “πράσινους”, σε 16’53’’ λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε 10 πόντους (5/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/2 δίποντα), μοίρασε τρεις ασίστ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο.

Πανευτυχής για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου δήλωσε ο MVP του αγώνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και βρεθήκαμε πολλές φορές σε δύσκολη θέση. Μετά από τα 12-13 πρώτα λεπτά αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Καταφέραμε, ωστόσο, κάποιες στιγμές με την άμυνά μας να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας», τόνισε ο Λιθουανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και θα συνεχίσω να παίζω όσο το απολαμβάνω. Μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και όσο το διασκεδάζω θα συνεχίσω».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog