Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Και κλάμα η κυρία

- Advertisement -

Τα γλέντια για τον ΠΑΟ δεν έχουν τελειωμό. Οι πράσινοι στα κρίσιμα τα έχουν κάνει πάνω τους και μετρούν δύο ισάριθμες ήττες από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι πράσινοι έχουν γίνει ο περίγελος του πρωταθλήματος και ο αντίπαλος που όλες οι ομάδες θα ήθελαν…

Η ΑΕΚ βλέποντας απέναντι της, αυτό το συνονθύλευμα παικτών δεν άφησε να πάει χαμένη ευκαιρία και έκανε πάρτι κόντρα στους Καραγκούνηδες του Φερέιρα.

Ο Λεονάρντο κάρφωσε πρώτος τον Τζίτζι Καρνέζη και ο Κλωναρίδης, αφού είπε ένα τραγούδι νίκησε τον Ίκερ Καρνέζη με την σειρά του.

Από την πλευρά του ο Φερέιρα ετοιμάζεται να μας πει πάλι για την διαιτησία, για τις άδειες εξέδρες και για την δεκάλεπτη καθυστέρησή στην έναρξη του αγώνα, καθώς τίποτα άλλο δεν έχει να πει ο υπερήλικας προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πάντως, η επιστροφή του Νίνη, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να χαμογελούν, αλλά sorry το ξεχάσαμε. Κι αυτός είναι πονεμένη ιστορία γιατί τους… έφτυσε και υπογράφει ελεύθερος σε ομάδα του εξωτερικού.

 
Εντάξει, δεν έχουν παράπονο μπορεί να χάσανε τον Νίνη, αλλά έχουν τον Λάζαρο με το τρελό τσουλούφι, ο οποίος πάλι μαζί με τον Λουίς Ναζάριο Τοτσέ ήταν οι καλύτεροι του γηπέδου.

Η πλάκα τέλος κυρίες και κύριοι, “Στο ΟΑΚΑ, στο ΟΑΚΑ 18 του Μάρτη, πρωτάθλημα θα πάρουμε, νικώντας τον πελάτη“.

Άλλο αποτέλεσμα δεν υπάρχει, απέναντι σ’ αυτή την μικρή ομάδα. Κέβιν, Ράφικ και οι υπόλοιποι μην την λυπηθείτε. Δεν το αξίζει. Φιέστα μέσα στο ΟΑΚΑ.

*redplanet

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωχχχχχχχχχχχχχχχ. Κάτσε να ρθει ο a.v. και δεν μας βλέπω καλά στο loutrakiblog… Εγώ a.v. είδες, δεν έγραψα τίποτα περίεργο. Μην διαλύσεις το blog, κάντο για μένα. Please…

  2. Πάντως, για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά, θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί που φοράνε με καμάρι τις φανέλες των ομάδων μας. Αυτό σήμερα, δεν ήταν ποδόσφαιρο… Ήταν κάτι άλλο. Το μόνο που μου άρεσε από την ΑΕΚ (και εκεί νομίζω ότι κρίθηκε και το παιχνίδι μιας και ο Παναθηναϊκός δεν το είχε), είναι ότι έτρεχαν και πίεζαν σαν κολασμένοι. Ο Παναθηναϊκός, για μένα ξεφούσκωσε (στο είπα και χτες) και το θεωρώ λογικό μιας και δεν υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός που είναι η πιό πλήρης ομάδα.

  3. σαν αγώνας,ήταν αντιποδόσφαιρο…εσείς παίζατε ψυχωμένα…εμείς απλά είχαμε βάλει κάτι πράσινες φανέλες και περιφερόμασταν άσκοπα στο γήπεδο…βοήθεια μας…

  4. Την Κυριακή βλέπω από τον φόβο σας όταν μπει η αρμάδα του Θρύλου να είμαστε 0-3 στο 20' χαλαρά, στην φιέστα που θα κάνουμε στο εξοχικό του ΟΑΚΑ..

  5. EISTE APLA ANUPARKTOII STO LOUTRAKIBLOGG…FAINETAII POSO GAURAKIAA KOMPLEXIKA EISTEE…VGAZONTAS OLO SAS TO KOMPLEX STO BLOG SAS…POUTHENADESS….REDPLANETT EE??? ANYPARKTOI APOGONOI TOU STOLOUU…..EIMAI SIGOUROS OTI DEN THA TO DIMOSIEUSETE ALLA NTROPH SAS XEFTILISMENOI….

  6. 2:12,ο μόνος λόγος που το δημοσιεύω,είναι για να σε εκθέσω σε όλους…εγώ είμαι δηλωμένος ,άρρωστος Παναθηνα'ι'κός…ο Alex,ΑΕΚτζής…μόνο ο MiFi είναι άρρωστος Ολυμπιακός και ανέβασε το συγκεκριμένο άρθρο,για να πικάρει εμένα προσωπικά,και πολύ καλά έκανε,όπως κι εγώ έχω ανεβάσει αντίστοιχα…εσύ,φυσικά,θέλεις να το παίξεις μάγκας του πληκτρολογίου και μπαίνεις και βρίζεις ένα ολόκληρο blog,νομίζοντας ότι είσαι και γω δεν ξέρω τί…θεωρώντας ότι είσαι Παναθηνα'ι'κός,μιά και θίχτηκες,δικαιούμαι να σου πω ένα πράγμα…εύχομαι να είσαι κανένας πιτσιρικάς,γιατί αν δεν είσαι,φιλαράκι,ειλικρινά,παίζει πρόβλημα σοβαρό με το πώς βλέπεις το ποδόσφαιρο και την όλη κατάσταση,γενικά…τα έχουμε κάνει κι εμείς,αλλά κάποια στιγή,ο άνθρωπος προχωράει παρακάτω…και μην μπεις στον κόσμο να ξαναγράψεις,αν είναι να βρίσεις πάλι…αυτή την φορά,δεν θα δημοσιευτεί…

  7. Καλημέρα!
    Διαβάζοντας τη σειρά των σχολίων (πλην ενός), ένιωσα ιδιαίτερη χαρά, ικανοποίηση κι ελπίδα για το γεγονός ότι μπορούμε ακόμα να κάνουμε καζούρα, ο ένας στον άλλο, χωρίς να βρίζουμε και να προσβάλουμε. Όπως τον παλιό καλό καιρό όπου κόκκινα, πράσινα και κίτρινα κασκόλ (με όποια σειρά προτιμάτε) ήταν δίπλα-δίπλα στην ίδια εξέδρα, φωνάζοντας ο καθένας για την ομάδα του και "πειράζοντας" το διπλανό-όχι "σκοτώνοντάς" τον.
    Μπράβο ρε παιδιά.
    ΠΥΡΟΝΟΟΣ

  8. Ακριβώς φίλε ΠΥΡΟΝΟΟΣ. Είναι τουλάχιστον χαζό να σκοτωνόμαστε για το ποδόσφαιρο. Και ειδικά για αυτές τις ομάδες. Να είχαμε τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, να πεις ότι αξίζει τον κόπο να τσακωθούμε. Τώρα με τους κατσαπλιάδες, τι να τσακωθείς…;

  9. Η διαφορά των υπολύπων ομάδων -ειδικά φέτος- με τον Ολυμπιακό είναι,πολύ απλά, χαώδης…
    Ο μόνος λόγος που κρατιόταν ο ΠΑΟ μέχρι τώρα ήταν γιατί ο Ολυμπιακός έπαιζε και παίζει Ευρώπη ενώ όλοι οι άλλοι μεσοβδόμαδα κάάάάάάάάάάάάάθονται…
    Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα από τον ΠΑΟ να αντέξει τόσο πολύ. Είναι μεγάλη τους επιτυχία με τα τόσα προβλήματα που είχαν…
    Η τάξη αποκαταστάθηκε.
    "Έκαστος εφ' ω ετάχθη"…
    Εμείς στη μπάλα, αυτοί στο μπάσκετ.

  10. Μόνο το χιούμορ και ο χαβαλές μας έμεινε ρε παιδιά. Και η μπαλίτσα προσφέρεται για αυτό. Σήμερα εμείς,αύριο οι βάζελοι κ.ο.κ. Μη τα σνομπάρουμε εντελώς.Απλώς να καταδικάζουμε τις καφρίλες και να μην αφήνουμε τα πράγματα να εκτροχιάζονται.
    Το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα στη ζωή!

  11. ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ BLOG KAI ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟBLOG….AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ…ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ…ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ…ΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ BLOG ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ– ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΙ…..

  12. 4:47,και σου επαναλαμβάνω την λέξη "χαβαλές"…και εγώ,όταν είχαν χάσει ,είχα ανεβάσει συνταγή για ψήσιμο του λόυτσου,με εμφανέστατο το υποννοούμενο…έχεις κάθε δικαίωμα να υποστηρίζεις και να φανατίζεσαι με οτιδήποτε…όχι όμως να μας κάνεις υποδείξεις για το τί σημαίνει αντικειμενικότητα…και ειδκά,να βρίζεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων,επειδή δεν δέχεσαι τον χαβαλέ κάποιων…ευχαριστώ,που κατάλαβες τί εννοώ…(ελπίζω)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog