Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τραγικό! “Μωρά Καβάλας” πωλούνται 12.500 ευρώ

- Advertisement -

Εγκληματική οργάνωση, που προέβαινε σε αγοραπωλησίες βρεφών, εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Συνελήφθησαν ένας άνδρας, 71 ετών, και τρεις γυναίκες, ηλικίας 65, 44 και 12 ετών…
Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικοί, προσποιούμενοι «υποψήφιους» αγοραστές, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το κύκλωμα. Ύστερα από συνεχείς επαφές, συμφωνήθηκε η αγοραπωλησία βρέφους 2,5 μηνών, έναντι του χρηματικού ποσού των 12.500 ευρώ.

Την Κυριακή το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στη Χρυσούπολη Καβάλας προσήλθαν οι τέσσερις δράστες και, αφού παρέλαβαν το προαναφερθέν ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, παρέδωσαν στους «υποψήφιους» αγοραστές-αστυνομικούς το βρέφος (αγόρι) της 12χρονης. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 12.500 ευρώ, έγγραφα της γέννησης του βρέφους και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το βρέφος οδηγήθηκε στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για περίθαλψη και φροντίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

blog.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog