Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Κορίνθου:Οι Κορίνθιοι θέλουν πίσω την ζωή τους!

- Advertisement -
Με αφορμή την έκτακτη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στα Εξαμίμια με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο χωριό , η Χρυσή Αυγή – πυρήνας Κορίνθου εξέδωσε σήμερα δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο συντάσσεται στο πλευρό των κατοίκων …

 Συγκεκριμένα αναφέρει : ”Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα των Εξαμιλίων και της Κορινθίας στηρίζει τον αγώνα τους για προάσπιση στο δικαίωμα της ασφάλειας και ελευθερίας τους ” .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής (πυρήνας Κορίνθου) :
Οι Κορίνθιοι θέλουν πίσω την ζωή τους
Οι κάτοικοι των Εξαμιλίων, οι οποίοι και βλέπουν την άλλοτε φυσιολογική καθημερινότητά τους να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη από την απίστευτη συγκέντρωση παραβατικότητας και σκληρής εγκληματικότητας στην περιοχή τους, πραγματοποίησαν πρόσφατα συνέλευση παρουσία και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων με αφορμή τον φόνο 75χρονης κατοίκου της περιοχής με κίνητρο την ληστεία. Η Κορινθία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει τα πρωτεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εγκληματικότητα, με κυριότερους φορείς αυτής τους λαθρομετανάστες και τους τσιγγάνους-ημεδαπούς ή μη- οι οποίοι και έχουν στην κυριολεξία μετατρέψει σε πρόσφυγες στην ίδια τους την γη τους φιλήσυχους πολίτες της Κορινθίας. Τα πειράματα «πολυπολιτισμού» και «αλληλεγγύης» του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας έχουν στραφεί ξεκάθαρα κατά του Έλληνα και της Ελληνίδας, οι οποίοι πέραν του ότι βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει δραματικά λόγω του δημοσιονομικού Αρμαγεδώνα που ο δικομματισμός οδήγησε την πατρίδα μας, νιώθουν περισσότερο από ποτέ να απειλείται και η ίδια η έννοια της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας.
Από το «ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα» του υπουργού της ΝΔ, Πρ. Παυλόπουλου φτάσαμε στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ η οποία ήρθε για να αποτελειώσει την εθνική προδοσία στο τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής. Η παράλληλη αποδόμηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με ένα έγκλημα που πολλές φορές ξεπερνά τις υλικοτεχνικές υποδομές της και παρά το ότι το-διαρκώς μη επαρκές- έμψυχο δυναμικό της καταβάλλει κάθε προσπάθεια με φόρο αίματος αρκετές φορές, έρχεται να συνθέσει ένα πραγματικό τραγικό σκηνικό για την Κορινθία.
Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα των Εξαμιλίων και της Κορινθίας στηρίζει τον αγώνα τους για προάσπιση στο δικαίωμα της ασφάλειας και ελευθερίας τους. Επίσης καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως τους ηθικούς αυτουργούς για την εκτίναξη της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, καθώς αμφότεροι μέσα από την πλήρη υιοθέτηση αριστερίστικης και δήθεν «προοδευτικής» ατζέντας κατά το διάστημα που άσκησαν και ασκούν διακυβέρνηση έχουν μετατρέψει σε παράδεισο για κάθε εγκληματία ή παραβατικό την Ελλάδα και την Κορινθία μας ειδικότερα. Είναι προφανές πως το πολιτικό προσωπικό που γέμισε την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που ψήφισε νόμους που ουσιαστικά χαϊδεύουν την παρανομία, που ξεχαρβάλωσε τα σύνορα της Ελλάδας, που διέλυσε τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να δώσει λύση στο πρόβλημα που αυτό δημιούργησε. Και επειδή οι ίδιοι δεν το αντιλαμβάνονται σύντομα ο ελληνικός λαός θα τους το δείξει, δίνοντας δύναμη με την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή για μια πραγματικά καινούργια αρχή του Ελληνισμού.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη
- Advertisement -

45 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ ωραία…αφού δίνουμε βήμα για ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής (για το οποίο ,προσωπικά,δηλώνω ότι ντρέπομαι),στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου,που οφείλω να σεβαστώ,θα ανεβάσω όποιο σχόλιο κάνει ο καθένας,επώνυμο ή ανώνυμο,υπέρ ή κατά…α,ρε Δαρβίνε,πόσο δίκιο είχες…

  2. Ρε mifi της Χρυσής Αυγής? Ρε mifi? Γιατί? Εκτός αν σε εκφράζει. Τότε πάω πάσο! mifi οφείλεις νομίζω εξηγήσεις τουλάχιστον στους αναγνώστες του blog που τόσο καιρό διάβαζαν γιατί δεν περίμεναν ποτέ ότι θα δημοσιευτεί κάτι παρόμοιο. Mifi σκέψου το!

  3. ΑΣΧΕΤΑ mi.fi ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΕΝΑ 5% ΧΑΛΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ mi.fi. ΔΙΚΑΙΟΣ!

  4. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΕΦΙ….ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 10-20 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΟΤΑΝ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ…..Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ….ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ….ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ….ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ …..ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ……

  5. s-spinos
    Απλά να θυμίσω ότι και ο Χίτλερ με εκλογές ανέβηκε στην εξουσία
    και του Μεταξά, όπως και του σημερινού Παπαδήμου με τον ίδιο
    τρόπο του παρέδωσαν την εξουσία, τα αποτελέσματα γνωστά.
    Ας λάβουμε τα μέτρα μας ως πολίτες για να μη γίνουμε σκλάβοι.

  6. Επωάζετε η επωάζεται το αυγό του φιδιού!!!
    Να γνωρίζουν κ να γνωρίζετε ότι ειναι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή το διεκδίκησε και το πήρε! Δεν της το χάρισαν! Το διεκδίκησε και το πήρε με την αξίας της!(Δεν φταίνε οι άλλοι ως συνήθως!)
    ο Αναρχικός Μικρός Πρίγκιπας

  7. MiFi, κι εγώ την επόμενη φορά θα ανεβάσω αποσπάσματα από το "Ο Αγών μου"…για ενημέρωση,για να δούμε τί υπάρχει γύρω μας…ελευθερία λόγου έχουμε…

  8. εχω ψαχτει αρκετα τα ακρα μου αρεσουν σε μερικα σημεια συμφωνω αλλα δεν γινεται να κυβερνησουν τετοιες αντιληψεις…. τελοσπαντων ενα παραδειγμα να φερω για τη λαθρομεταναστευση εχω μια αυλη με εναν σκυλο τον ταιζω τον εμβολιαζω τον διατηρω καθαρο με τα λιγα χρηματα που εχω….και αυτο μου ειναι πιστο μου φυλαει το σπιτι …..αν μου ριξουν στην αυλη πεντε εξι κουταβια αν ο σκυλος μου τα φαει θα ειναι ακροδεξιος ? αν τα διωξω θα με θεωρησετε ρατσιστη?? Κ.ΚΑΚ.

  9. Τι το περίεργο βρίσκετε στην ανάρτηση.Ασχετα αν διαφωνούμε η όχι με τα χρυσά αβγά με την συγκεκριμένη ανάρτηση όμως δεν βλέπω τον λόγο να διαφωνίσει κανείς.Η αλήθεια απο όπου και αν προέρχετε είναι πάντα αλήθεια.
    Καλά έκανε ο mifi και την ανέβασε και μπράβο του.Αν ήταν ακροαριστερή ή μανιφέστο αναρχικών δεν θα το ανεβάζετε;

  10. Από πότε στη δημοκρατία απαγορεύεται η αντίθετη άποψη? Ούτε εγώ είμαι χρυσαυγίτης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι απαγορεύεται να έχουν άποψη. Βέβαια αν εκφραζόταν η ακροαριστερή άποψη σε ανάρτησή σας δε θα έτρεχε μία έτσι? Μόνο η άκρα δεξιά δεν έχει δικαιώμα έκφρασης λόγου σε αυτή τη χώρα. Αλήθεια δε καταλαβαίνω αυτή τη λαθρομεταναστευσολαγνεία που έχουν κάποιοι. Σε άλλη χώρα ζείτε? Δε βλέπετε τι γίνεται γύρω σας? Επειδή υπάρχουν και έλληνες εγκληματίες, απαλλάσονταιοι αλλοδαποί? Θα μας τρελάνετε?

  11. Μπράβο mifi καλά έκανες και το δημοσίευσες σε ένα δημοκρατικό blog χωράνε όλες οι απόψεις.Η χρυσή Αυγή λέει το πόλυ απλό Πατρίδα Θρησκεία Οικογέννεια τα όποια τα εκάστοτε κόμματα μας τα έχουν διαλύση.

  12. s-spinos:
    Έχουμε! ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε;
    Ο Παπαδήμος αντικατέστησε τον εκλεγμένο πρωθυπουργό με τον
    ίδιο τρόπο που είχε αντικαταστήσει ο Μεταξάς τον τότε πρωθυπουργό.
    Έχει καμιά διαφορά;!;!;

  13. Εχει και μάλιστα μεγάλη.Ο Παπαδήμος είναι ένας δουλικός υπαλληλάκος των Γερμαναράδων των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.Υπηρετεί την παγκόσμια τάξη και τα αφεντικά της.Ο Μεταξάς πολέμησε την παγκόσμια τάξη της εποχής του και είπαι οχι στους πανίσχυρους εκφραστές της.Δεν συγκρίνεται το σκουλίκι με το Λιοντάρι…

  14. Ρε α.v οι μισοί Έλληνες έγιναν εραστές της χούντας μετά από την πολλή δημοκρατία που είδαμε τι μας έκανε. Τώρα το κατάλαβες ότι μία χούντα μόνο θα μας σώσει. Γιατί περνάς τέτοιο ζόρι. Καλές όλες οι αναρτήσεις. Βάλε και λίγο Καμμένο να φτιαχτούμε!!!

  15. Μια χαρά κίνηση ήταν η ανάρτηση της ανακοίνωσης των …χρυσών αβγών. Με ενδιαφέρει να αποκτήσουν βήμα αυτοί οι άνθρωποι,να δούμε επώνυμα ποιοί είναι,τι πιστεύουν και πως ερμηνεύουν την καθημερινοτητά μας. Δημοκρατία έχουμε και κακά τα ψέματα υπάρχει μια μερίδα του κόσμου που πιστεύει τα λεγομενά τους. Στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου οι θεωρίες του πάσχουν απίστευτα. Τους θέλω στην πρώτη γραμμή παρά στα σκοτεινά σοκάκια που συνήθιζαν χρόνια τώρα να κυκλοφορούν.
    Μπράβο Lblog!

  16. Έτσι είναι 4:21μμ.Δημοκρατία είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις,ότι και αν πρεσβεύουν αυτές από όποιον χώρο και αν προέρχονται.

  17. Καλα ρε παιδια.Τους συγκεκριμενους τους ειδαμε πριν μια βδομαδα να τρεχουν μπροστα απ τις καφετεριες της Κορινθου γιατι τους κυνηγουσαν τρεις μεταναστες.Αυτοι θα μας σωσουν απ τους εγκληματιες?

  18. Βεβαιως ο καθενας εχει το ελευθερο να πιστευει οτι θελει.Αλλα οταν η συγκεκριμενη οργανωση ευθυνετι για εκατονταδες επιθεσεις σε μεταναστες κι εναλλακτικους ανθρωπους,δεν πιστευω πως εχουν θεση στην κοινωνια οι αποψεις τους.Μην ξεχναμε οτι πριν ενα περιπου χρονο ο ιδιοκτητης καφετερειας στον αγιο παντελεημωνα που ειχαν ως στεκι τους φυλακιστηκε,κατηγορουμενος για τη δολοφονια δυο μεταναστων

  19. Και τώρα χούντα έχουμε μας κυβέρναει ο Ραιχενμπαχ και όχι ο Παπαδήμος όσο για σένα που είπες ότι ύπαρχουν και έραστες της χούντας και σου αρέσει να πλήρωνει ολοι σου οι οικογένεια το επίδομα αλληλεγγύης που είναι για τούς ξένους τη στιγμή που ο Έλληνικος λάος πεινάει και τρώνε από τα σκουπίδια όταν πεινάσεις θα καταλάβεις τη θα πεί Πάτριδα Θρησκεία Οικογένεια mifi για άλλη μια φορά μπράβο που είσαι τόσο δημοκράτικο Blog.

  20. MiFi,έκανες επιτυχία τελικά…να κρατήσουμε επαφές με τα καλόπαιδα,να είναι και ευχαριστημένος και ο προηγούμενος κύριος…τώρα που βγήκαν από τα λαγούμια τους,μην τους χάσουμε από πελάτες…σάμπως λάθος εντύπωση είχα για το Blog,τελικά…καλό είναι να ξέρουμε ποιοί μας διαβάζουν…

  21. a.v.δεν βγήκα από το λαγούμι μου τώρα και να σε πληροφορήσω ότι πριν ήμουν πρόβατο και ψήφιζα αυτούς που εχούν καταστρέψει την Έλλαδα όμως ευτίχος ξύπνησα και από ότι κατάλαβα έσυ μάλλον έχεις να ζήσεις και να πληρώνεις της τράπεζες χώρις να αγωνιάς αν αύριο θα είσαι στο δρόμο γιατί δεν θα έχεις σπίτι η να φάς κοιμάσαι ήσυχος και mifi βάλε λίγο Καμμένο.

  22. 10:43,το ότι δηλώνεις μόνος σου πως υπήρξες "πρόβατο",δεν μου λέει απολύτως τίποτα…ούτε θέλω να σε χαρακτηρίσω για τις πολιτικές σου επιλογές (άλλωστε κανείς δεν έχει τέτοιο δικαίωμα…σάμπως θα είμαι μέσα στο παραβάν την ώρα που ψηφίζεις;;;)…τώρα για το αυθαίρετο συμπέρασμα σου,αν έχω να πληρώνω τις τράπεζες,θα σου απαντήσω με την γνωστή απάντηση που δίνω…έλα στην βίλα που διατηρώ,με μπάτλερ τον Alex και φιλοξενώ τους λαθρομετανάστες,να φάμε αστακό και να το συζητήσουμε…

  23. εγώ ,φίλε μου ,δεν έχω κανένα πρόβλημα να το ανεβάσω…άλλωστε τις βλακείες που λέει,καλύτερα να τις εκθέτεις,για να τις βλέπουν όλοι…συμφωνώ απόλυτα με κάποιον,εδώ μέσα που είπε ότι καλύτερα τους Χρυσαυγίτες να τους έχεις στο φως,παρά στα σοκάκια κρυμμένους…γιατί,πείστηκε κανείς ότι αυτά τα παιδάκια είναι ο πυρήνας τους ;;; και κάτι άλλα παιδάκια που περπατάνε με στρατιωτικό βήμα και έχουν ξεχάσει τον σβέρκο σπίτι ,τί είναι,"τριχωτές μου μπαλαρίνες",που λέει και η διαφήμιση ;;;

  24. Βρε πως αλλάζουν οι καιροι φίλε a.v. Τώρα δημοσιεύεις ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής αν και ντρέπεσαι, στη συνέχεια σε βλέπω και ψηφοφόρο διότι αυτή η κίνηση φανερώνει σκεπτόμενο άτομο. Εγώ είμαι απο επαρχία και συγκεκριμένα απο Πάτρα, έζησα αρκετά χρόνια Αθήνα απο την ηλικία των 18 χρονών προκειμένου να εργαστώ και είδα όλη την κατάντια της χώρας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όπου εργαζόμουν και οφείλω να πώ οτι εξεπλάγην. Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες όποιος έχει περάσει απο εκεί τα γνωρίζει. Επιστρέφοντας στην Πάτρα ένιωθα ξένος στην πόλη μου με τόσους λαθρομετανάστες και δεν θα αναφερθώ στην εγκληματικότητα είναι ήδη γνωστά. Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει μέχρι τώρα πολιτικοποιηθεί και πιστεύω οτι στις τάξεις του υπάρχουν αγνοί πατριώτες. Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρεία το αξίζουν.

  25. φίλε 10:11,κάποιο λάθος κάνεις…ψηφοφόρος με συνείδηση υπήρξα πάντα..της Χρυσής Αυγής,ούτε υπήρξα,ούτε πρόκειται…και όσο για την ανάρτηση,αν προσέξεις πάνω αριστερά,λέει MiFi,όχι a.v. …τώρα ,όσο για το τί θα ψηφίσεις,δικαίωμα σου είναι,εγώ θα σου σου πω τί να κάνεις ;;;…δώσε εσύ την ευκαιρία που θέλεις,εγώ δεν θα πάρω,ευχαριστώ…χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν και σκεπτόμενα άτομα κι ας διαφωνούν μαζί σου…

  26. Φίλε a.v (σόρυ για το λάθος) προέχει το συμφέρον της Ελλάδος αν βέβαια συμφωνείς. Οι αλλοδαποί όπου πιστεύω οτι είναι κυρίως το θέμα τριβής με αφορούν όταν τους βλέπω απο την τηλεόραση στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές, για μένα εδώ δεν υπάρχουν. Παρομοίως θα ήθελα να βλέπω και τους σημερινούς 300 της Βουλής σε αυτές τις χώρες και να κάνουν αέρα στα @@@@ των προαναφερομένων. Σαφώς και δεν θα σου επιβάλω τι θα ψηφίσεις την άποψη μου λέω όμως εύχομαι το διαφορετικό στρατόπεδο που επέλεξες να μην μας βρεί ποτέ αντίπαλους και απο την πλευρά σου να προσφέρεις οτι μπορείς για αυτόν τον τόπο.

  27. 2:59,αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε είναι ότι δεν είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδα…το ίδιο αγαπάμε αυτοί την χώρα…και όταν αγαπάς έναν τόπο,το δείχνεις με τις πράξεις και όχι με τα λόγια…όλοι πατριώτες δηλώνουν στην Ελλάδα και όλο και χειρότερα πάει η κατάσταση,αυτό βλέπω εγώ…για το θέμα των αλλοδαπών,έχω πει την άποψη μου εδώ μέσα ..κύρηγμα δεν δικαιούμαι να σου κάνω,αλλά εύχομαι να καταλάβεις ότι πίσω από την θεωρία του μορφώματος που σε ελκύει,κρύβονται και άλλα πράγματα…έτσι κι αλλιώς,σε καιρούς δύσκολους,τα άκρα έχουν άνοδο…από όλες τις μεριές…

  28. Ανώνυμος 8:32 καθόλου βλάκειες δεν είναι αυτά πυ λένε γιατί πολύ απλά λένε το αυτονόητο ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τα οποία ολοι αυτοί που τόσα χρόνια μασ κυβερνούν τα έχουν διαλύση.

  29. δεν σε χαρακτήρισα χουντικό…το σύνθημα είναι το τσιτάτο της χούντας,τί να κάνουμε,να ξεμάθουμε ιστορία ;;;…το ότι παίρνουμε 3 ιερές έννοιες και τις χρησιμοποιούμε,όπως μας βολεύει,δεν είναι μέσα στο παιχνίδι της πολιτικής κι αυτό ;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog