Με αφορμή την έκτακτη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στα Εξαμίμια με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο χωριό , η Χρυσή Αυγή – πυρήνας Κορίνθου εξέδωσε σήμερα δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο συντάσσεται στο πλευρό των κατοίκων …

 Συγκεκριμένα αναφέρει : ”Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα των Εξαμιλίων και της Κορινθίας στηρίζει τον αγώνα τους για προάσπιση στο δικαίωμα της ασφάλειας και ελευθερίας τους ” .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής (πυρήνας Κορίνθου) :
Οι Κορίνθιοι θέλουν πίσω την ζωή τους
Οι κάτοικοι των Εξαμιλίων, οι οποίοι και βλέπουν την άλλοτε φυσιολογική καθημερινότητά τους να έχει μετατραπεί σε εφιάλτη από την απίστευτη συγκέντρωση παραβατικότητας και σκληρής εγκληματικότητας στην περιοχή τους, πραγματοποίησαν πρόσφατα συνέλευση παρουσία και αυτοδιοικητικών εκπροσώπων με αφορμή τον φόνο 75χρονης κατοίκου της περιοχής με κίνητρο την ληστεία. Η Κορινθία άλλωστε τα τελευταία χρόνια έχει τα πρωτεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εγκληματικότητα, με κυριότερους φορείς αυτής τους λαθρομετανάστες και τους τσιγγάνους-ημεδαπούς ή μη- οι οποίοι και έχουν στην κυριολεξία μετατρέψει σε πρόσφυγες στην ίδια τους την γη τους φιλήσυχους πολίτες της Κορινθίας. Τα πειράματα «πολυπολιτισμού» και «αλληλεγγύης» του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας έχουν στραφεί ξεκάθαρα κατά του Έλληνα και της Ελληνίδας, οι οποίοι πέραν του ότι βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει δραματικά λόγω του δημοσιονομικού Αρμαγεδώνα που ο δικομματισμός οδήγησε την πατρίδα μας, νιώθουν περισσότερο από ποτέ να απειλείται και η ίδια η έννοια της ζωής τους και της σωματικής τους ακεραιότητας.
Από το «ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα» του υπουργού της ΝΔ, Πρ. Παυλόπουλου φτάσαμε στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ η οποία ήρθε για να αποτελειώσει την εθνική προδοσία στο τομέα της μεταναστευτικής πολιτικής. Η παράλληλη αποδόμηση της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με ένα έγκλημα που πολλές φορές ξεπερνά τις υλικοτεχνικές υποδομές της και παρά το ότι το-διαρκώς μη επαρκές- έμψυχο δυναμικό της καταβάλλει κάθε προσπάθεια με φόρο αίματος αρκετές φορές, έρχεται να συνθέσει ένα πραγματικό τραγικό σκηνικό για την Κορινθία.
Η Χρυσή Αυγή, όντας ένα Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα που βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα των Εξαμιλίων και της Κορινθίας στηρίζει τον αγώνα τους για προάσπιση στο δικαίωμα της ασφάλειας και ελευθερίας τους. Επίσης καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ως τους ηθικούς αυτουργούς για την εκτίναξη της εγκληματικότητας στην περιοχή μας, καθώς αμφότεροι μέσα από την πλήρη υιοθέτηση αριστερίστικης και δήθεν «προοδευτικής» ατζέντας κατά το διάστημα που άσκησαν και ασκούν διακυβέρνηση έχουν μετατρέψει σε παράδεισο για κάθε εγκληματία ή παραβατικό την Ελλάδα και την Κορινθία μας ειδικότερα. Είναι προφανές πως το πολιτικό προσωπικό που γέμισε την πατρίδα μας με λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που ψήφισε νόμους που ουσιαστικά χαϊδεύουν την παρανομία, που ξεχαρβάλωσε τα σύνορα της Ελλάδας, που διέλυσε τις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας δεν μπορεί και δεν πρόκειται να δώσει λύση στο πρόβλημα που αυτό δημιούργησε. Και επειδή οι ίδιοι δεν το αντιλαμβάνονται σύντομα ο ελληνικός λαός θα τους το δείξει, δίνοντας δύναμη με την ψήφο του στην Χρυσή Αυγή για μια πραγματικά καινούργια αρχή του Ελληνισμού.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Για μια ισχυρή Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη