Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα πρόθυρα της διάλυσης η ΑΕΚ

- Advertisement -

Ολοκληρώθηκε αργά απόψε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ και εκεί γνωστοποιήθηκε από τον Ανδρέα Δημητρέλο και τον Αβραάμ Κασνακίδη που είχαν κυρίως αναλάβει τις συζητήσεις με τον Νίκο Νοτιά ότι ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης δίνει μόνο το ποσό των 300.000 ευρώ! Κάτι που…

σόκαρε τους υπόλοιπους του Δ.Σ. της Ένωσης, αφού αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει άμεσα με σκληρή τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ και μεγαλύτερες κυρώσεις στην Ελλάδα μια και οι άμεσες ανάγκες της μέχρι το τέλος Μαρτίου ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ!! Ο μεγαλομέτοχος στα λόγια αλλά ανύπαρκτος στα έργα Νίκος Νοτιάς μετά από τρεισίμιση ώρες (!) παρακάλια επέμενε και ξεκαθάρισε πως το ποσόν που μπορεί να δώσει είναι 300.000 μικρότερο ακόμη και από αυτό που πρόσφατα έδωσε ο Πόλυς Χατζηιωάννου που είχε αποχωρήσει από τον Γενάρη του 2010 σπρώχνοντας έτσι την ΑΕΚ προς τον γκρεμό. Προφανώς αδυνατεί να καταλάβει πως η ΑΕΚ μένει εκτός Ευρώπης και με μαθηματική ακρίβεια υποβιβάζεται! 
Το οξύμωρο είναι πως εκτός του ΔΗμητρέλου συμμετείχε στην προσπάθεια να πειστεί ο Νοτιάς και ο Κασνακίδης που είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ υπεύθυνος για το ότι ο ΕΛληνοαμερικάνος εφοπλιστής έμεινε μόνος του στην ΠΑΕ αφού ο Κασνακίδης πήρε την ευθύνη να απαλλάξει τον Παππά από τις μετοχές καιτις ευθύνες του. Οχι πως με κάποιον άλλον διπαραγματευτή ο Νοτιάς θα έδινε περισσότερα αλλά είναι και αυτό ένα σημάδι της κατάντιας της ΑΕΚ και της ανυπαρξίας του Δ.Σ σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τον τρόπο που αποφάσισε το Δ.Σ να λύσει το πρόβλημα. Παρά την δέσμευση που είχε δώσει ο Δημητρέλος κανείς δεν παραιτήθηκε αλλά μετά από… ώριμη σκέψη αποφάσισαν να κυρήξουν έρανο. 
Και έτσι το Δ.Σ της ΑΕΚ με την γνωστή ανακοίνωση κάλεσε άλλους δέκα να βάλουν από 300.000 ευρώ για να συγκεντρωθεί το ποσό για την πρώτη δόση των πληρωμών. Εκεί τους πήρε όλους η… μπάλα. Από μικρομετόχους σαν τον Ντέμη και τον Αθηνή, πρώην μετόχους σαν τον Κανελλόπουλο και τον Χατζηιωάννου μέχρι και ανθρώπους που ουδεμία ευθύνη έχουν για την καταστροφή στην οποία οδήγησαν την ΑΕΚ κυρίως οι Παππάς και Νοτιάς όπως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μιχάλης Τροχανάς! Πραγματικά εκπληκτικά πράγματα. Ολοι στην ίδια μοίρα λες και η ΑΕΚ είναι φιλανθρωπικό σωματείο και ζει από δωρεές. 
Λες και η ΑΕΚ είναι η μοναδική ΠΑΕ στην οποία οι μέτοχοι της έχουν το δικαίωμα να δίνουν όσα γουστάρουν και όχι όσα ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ! Αυτή την στιγμή από τα 3.300.000 ευρώ που χρειάζονται η ΑΕΚ ποντάρει στις 500.000 του Χατζηιωάννου, στις 300.000 από την δεύτερη δόση του δανείου που εξασφάλισε ο Ντέμης και ατις 300.000 που θα στείλει ο Νοτιάς. Λείπουν 2.200.000 ευρώ. Και για αυτό το ποσό οδηγείται στην ταπείνωση. Στον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό και στον υποβιβασμό! Τα πράγματα αγρίεψαν και σίγουρα για κάποιους οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Οπως και για τα εκατομμύρια οπαδούς της ΑΕΚ.
aek365.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog