Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χονδροκούκης: “Είμαι συγκινημένος που γνώρισα από κοντά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας”

- Advertisement -

«Να μην το βάλουν κάτω και να συνεχίζουν να δουλεύουν έστω και με τα λίγα που τους δίνει η πολιτεία» συμβούλευσε τους αθλητές της Εθνικής ομάδας στίβου κατά την υποδοχή τους, ο Κάρολος Παπούλιας…

Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Χονδροκούκη, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ τόνισε: «Δείχνετε και εσείς ότι οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν πολλά πράγματα μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί προέρχομαι και εγώ από τον στίβο. Η δική μας γενιά ήταν η πρώτη μετά τον πόλεμο και είχαμε και εμείς μεγάλα ονόματα όπως ο Λαμπράκης, ο Σύλλας και πολλοί ακόμα… Τότε παλεύαμε πεινασμένοι να κρατήσουμε ψηλά την ελληνική σημαία στα βαλκάνια. Τώρα με τις επιτυχίες σας μας κάνατε περήφανους σε όλον τον κόσμο».

Το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο έδωσαν οι Δημήτρης Χονδροκούκης, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Φιλιππίδης, Λούης Τσάτουμας, Νίκη Πανέττα και Έλενα Φιλάνδρα, ενώ απουσίασε ο Κώστας Δουβαλίδης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Δημήτρης Χονδροκούκης, κατά την αποχώρηση της εθνικής ομάδας στίβου δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος που γνώρισα από κοντά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αφιερώνω τη νίκη μου στον ελληνικό λαό και στην γενιά μου που κάνει όνειρα, έχει φιλοδοξίες και παλεύει μέσα σε δύσκολες συνθήκες για να τις κάνει πραγματικότητα».

Από τη πλευρά του ο Κώστας Μπανιώτης, τόνισε: «Είναι φυσιολογικό να είναι συγκινημένος ο πρόεδρος γιατί ήταν αθλητής και ξέρει τα συναισθήματά μας. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Θέλουμε να έχουμε την υγειά μας, να κάνουμε καλή προπόνηση και να έχουμε τη στήριξη».

*topontiki

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog