Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αν είναι δυνατόν-Διακινούσαν στο Ιντερνετ βίντεο με βιασμούς βρεφών!

- Advertisement -
Ακόμη και βιασμούς βρεφών από ζώα συμπεριλάμβανε το οπτικοακουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας που φέρεται να διακινούσαν 9 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη και βιασμούς βρεφών από ζώα συμπεριλάμβανε το οπτικοακουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας που φέρεται να διακινούσαν 9 άτομα σε όλη την Ελλάδα…
Τα 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας παιδικής πορνογραφίας έχουν σοκάρει ακόμη και τους έμπειρους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι ένας γιατρός, ένας επιχειρηματίας και 6 πρόσφατα άνεργοι…
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης με την κωδική ονομασία «EGMA», οι ειδικοί ξεκίνησαν έρευνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου να εντοπιστούν «πυρήνες» διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.
Η αστυνομική διαδικτυακή ψηφιακή έρευνα εντόπισε 26 ηλεκτρονικά ίχνη Ελλήνων χρηστών του διαδικτυακού προγράμματος peer to peer «e DONKEY 2000», οι οποίοι κατείχαν και διαμοίραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ακολούθησε η ταυτοποίηση εννέα ατόμων που διακινούσαν σκληρό παιδικό πορνογραφικό υλικό, στο οποίο, μεταξύ άλλων, απεικονίζονταν πολύ μικρά παιδιά σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ενήλικες, ακόμη και με ζώα.
Ερευνες
Παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, κλιμάκια της Δίωξης πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους των εμπλεκομένων, στην Αθήνα, στο Μαρούσι, στον Πειραιά, στο Μοσχάτο, στη Ραφήνα, στην Πάτρα και την Καστοριά.
Συνελήφθησαν, με την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερα άτομα, ενώ για ακόμη πέντε σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με την ίδια κατηγορία. Ο λόγος που δεν συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου ήταν το γεγονός ότι οι επιτήδειοι είχαν προσπαθήσει λίγες μόλις μέρες πριν να σβήσουν το υλικό.
ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
*enthnos

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog