Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο – Αγωνία για την υγεία του – Δείτε το video

- Advertisement -

Σοβαρότατη είναι η κατάσταση του Φαμπρίς Μουάμπα που λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στον αγώνα της Τότεναμ με τη Μπόλτον, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο…

Το ιατρικό επιτελείο της Μπόλτον με ανανήψεις προσπαθούσε να τον επαναφέρει για δέκα λεπτά χωρίς αποτέλεσμα! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Αμέσως, οι παίκτες αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα της κατάστασης και έκαναν νόημα στους δύο πάγκους να εισέλθουν στο γήπεδο οι γιατροί!

Αυτοί, προσπαθούσαν με ανανήψεις και απινιδωτή επί δέκα λεπτά να τον επαναφέρουν, αφού η καρδιά του είχε σταματήσει! Ακόμη και τη στιγμή που με το φορείο τον οδηγούσαν εκτός γηπέδου, ο Μουάμπα δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης! Ο Γουέμπ διέταξε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η διακοπή του αγώνα!

Ο Μουάμπα έχει ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο… Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την κατάστασή του. Έχουν περάσει 45 λεπτά από την ώρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ακόμα δεν υπάρχει περισσότερη πληροφόρηση.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog