Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διαμαρτυρίες έξω από την κάλπη του ΠΑΣΟΚ στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Δείτε το video…

- Advertisement -

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και να προσθεσω ο ενας πρασιναφρουρος μου αρπαξε το χερι επειδη τραβαγα βιντεο με τον τραμπουκισμο , και μου λεει τελειως ευγενικα τι τραβας μωρη πατσαβουρα?? εεε??? ευγενεστατος πασοκατζης!!!
    Α.Π.

  2. kai ti doylia eixes na trabas vindeo opion paei na psifisi…?? tha toy kanis fakelo..??
    Kai oi alloi me tis koykoyles ti doulia eixane ekei…??
    Oi poytana oi polloi dimokratia fteei…!!
    Dioti an itan to 60-70-80 opoy eimaste edo mono loytrakiotes as ta kanate ayta…?

  3. Εσύ με την κουκούλα έφερες και την μαμά σου να πι για το παιδί που το βαρέσανε…
    Την κουκούλα γιατί την φοράς κάνει κρύο??
    η να μας φοβίσεις… Επειδή είσαστε είκοσι χρόνια στο Λουτρακι μπορείτε να φοβίζεται τους Λουτρακιώτες..??
    Να μην κάνουν αυτό που θέλουν ??
    Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί.. Να σου έβγαζα την κουκούλα και τα μαύρα σου γυαλιά ….

  4. λίγη ψυχραιμία δεν κάνει ποτέ κακό…να ξεκαθαρίσω κάτι,που το ξέρω,λόγω του επαγγέλματος του αδερφού μου…κανείς,μα ΚΑΝΕΙΣ,δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να φωτογραφίσει κάποιον χωρίς να έχει πάρει την άδεια τουαν,πχ,MiFi,την ώρα που τραβούσες εσύ το video,ερχόμουν εγώ και αντιλαμβανόμουν ότι με παίρνεις,ήσουν υποχρεωμένος από το νόμο να αφαιρέσεις την εικόνα μου,αν διαφωνούσα…επίσης,ο καθένας έχει το δικαίωμα να ψηφίσει ό,τι αυτός θέλει …φυσικά και ο καθένας έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται αντίστοιχα…με βάση αυτό που βλέπουμε στο video ,έχουμε 3-4 πολίτες,που είναι έξω από το εκλογικό κέντρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ και βρίζουν,μουτζώνουν και διαμαρτύρονται σε αυτούς που πάνε να ψηφίσουν…φυσικά,έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται…επίσης,εφ'όσον προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε άνθρωπος (τον οποίον δεν βλέπουμε να παρίσταται στο video),είναι υποχρεωμένη η αστυνομία να παρέμβει και οι μάρτυρες να καταθέσουν τα ακριβή γεγονότα…όλα τα άλλα είναι για την δημιουργία εντυπώσεων…δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξεφεύγουμε τόσο πολύ,σαν συμπολίτες…τί θα γίνει,θα κυκλοφορούμε σε λίγο καιρό με κομματικές ταυτότητες και θα πλακωνόμαστε,ανάλογα του τί ψηφίζουμε ;;;…δηλαδή,αν πχ,ερχόταν κανένας βουλευτής στο εκλογικό,τί θα γινόταν ;;; με βάση τις διαμαρτυρίες εναντίον των 2 μεγάλων κομμάτων που διαβάζουμε συνέχεια (ακόμα και εδώ μέσα και απολύτως δικαιολογημένα ,κατά την ταπεινή μου άποψη),θα έσπαγε ο κόσμος το εκλογικό κέντρο ή θα πλάκωνε τους παριστάμενους ;;; απλή απορία,γιατί καταλαβαίνω την αγανάκτηση,αλλά δεν καταλαβαίνω πού θα πάει το πράγμα με την τρελλή ,που την λένε Ελλάδα,που λέει και το τραγούδι του συμπαθέστατου Χάρρυ Κλύνν…έχουμε δικαίωμ ψήφου και καταδικάζουμε με αυτήν…ευτυχώς,ακόμα…

  5. Φίλε με το κοτσιδάκι σε συμβουλεύω μην ξανά το κάνεις αυτό πάλι διότι εδώ στο Λυτρακι είμαστε Αρβανίτες…… Μπορεί να έχουμε εκφυλιστεί τελευταία αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα που βαστάνε το Περαχαριτηκο…….!!
    Αυτά κάντα στην Αθήνα που δεν βαστάνε ακόμη………….

  6. ρε ολοι εχετε πολυ γελιο!! και αυτοι στο video και αυτοι που γραψατε!! ο καθενας κοιταει τον κ..λο του βλεπω! χαλαρωστε λιγακι ολοι σας!!

  7. a.v.epidi fainetai oti ise kalovolemenos an erxodousan prodotes eksw apo ki pou psifizan kai imoun ekei ena gero ksiliki tha tous to erixna kai dikaiwma exi o kathe ena sna diamamrtiretai kai na travaei foto kai video pou ine to paranomo pranomo ine otan mazeuodai stis sigedrwsis kai spane ton aplo kosmo sto ksilo.

  8. μην πιανετε το λουτρακι στο στομα σας κωλο βολεμενοι -φασιστομουτρα γιατι καποιοι σαν εσας καταστρεψατε το μελλον των παιδιων μας!
    βολεμενοι ,απο γραφειο σε γραφειο απο καφε σε καφε απο ταβερνα σε ταβερνα ..
    τζαπατζιδες και χαραμοφαιδες και μετα περνετε μια συνταξη την οποια την πληρωνω εγω και αλλοι 100 μαλακες που τους βγαινει ο κωλος … βουλωστετο πια! ξερουμε , πασοκ -νδ-λαος- κλπ, κωλοτουμπες και βοθροι ! καλη σας μερα κυριοι και σας ευχομαι καθε βραδυ οι ερυνιες να σας κανουν καλη παρεα!

  9. 3:17,μάθε τί σημαίνει δικαίωμα έκφρασης λόγου,μάθε ότι οι διαφορές λύνονται ειρηνικά,μάθε να βάζεις κόματα,μάθε να γράφεις ελληνικά,μάθε ποιος είμαι,μάθε την οικονομική μου κατάσταση και μετά έλα να μου κάνεις κριτική και αν είμαι και βολεμένος,σου επιτρέπω να με φτύσεις δημόσια…άντε,καραγκιόζηδες επαναστάτες του πληκτρολογίου…ανόητε,δεν ξέρεις τα δικαιώματα σου,θα ξέρεις τις υποχρεώσεις σου σαν πολίτης ;;;

  10. Ξέρω πολύ καλά τη θα πει έκφραση λόγου και Ελληνικά ξέρω να γράφω και τα δικαιωματά μου ξέρω έχε χάρι που δέν είμαι Λουτράκι τώρα αλλιώς θα ήθελα πόλυ να μάθω πιος είσαι εσύ που με τόσο ζήλο υποστηρίζεις όλους αύτους που μας έφεραν σε αύτοι την κατάσταση.

  11. kai kala ta zoa poy psifizan mesa to kseroume oloi oti einai lovotomimena…oi alloi apo ekso ti ekanan??? evrizan kai fotografizan ta zoa??? xaxaxaxaxaxaxaxax exete polu gelio oloi sas….fasistikes sumperifores kai apo toys men kai apo tous den

  12. συγνωμη και το κκε εκλογικο κεντρο το ειχε κανει? δεν ξερω γιαυτο ρωταω. και δεν με ενδιαφερει το κκε , το πασοκ .και η νδ … μαζι τα φαγανε και μας καταστρεψαν αυτο δεν θα το καταλαβεις ποτε επομενως μην απαντας, το οτι εργαζομαι και κραταω με νυχια και με δοντια την δουλεια .. . φταιει το συστημα που δεν ξεβαφεται … ζεις στην ουτοπια του πασοκ -νδ-κλπ! και ο κοσμος πειναει !!!!
    την λεσχη την κλεισανε για να κανουν εκλογικα κεντρα? καθηστε και κοιταχτε τηλεοραση τα λενε καλα τα τσιρακια του κρατους … σε λιγο θα μας πειτε οτι και ο παπαδημος ειναι πρωθυπουργος!!!

  13. 4:31,χαίρομαι που γράφεις ελληνικά…είδες κάπου να υπερασπίζομαι εγώ κανέναν από τις 2 πλευρές ;;; ληγμένα παίρνεις ;;; απλά ανέφερα τί είναι το νόμιμο…μη διαβάζεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε βολεύει,αλλά αυτά που γράφω,αν θέλεις να έχεις διάλογο μαζί μου…για δισεκατομμυριοστή φορά,το όνομα μου δεν το κρύβω,άνοιξε τα μάτια σου,διάβασε και άλλες αναρτήσεις στο μπλογκ και θα το δεις…όσο για το "έχε χάρη που δεν είmαι Λουτράκι",δεν το κατάλαβα,απειλή είναι;;;

  14. ΔΕΔΕ-ΒΛΑΣΤΑΡΗ – ΒΕΝΕΚΑΣ- ΚΑΚΚΑΒΑΣ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΟΛΕ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 10% .
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΈς ΌΤΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗς 25Ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΟΧΗ

  15. Ειλικρινα,δεν περιμενα κατι διαφορετικο στο Λουτρακι.Τα κομματοσκυλα υπαρχουν ακομα,ανθρωποι "υπερδημοκρατες",που δεν διστασαν να ζητησουν εγγραφες σε κλαδικες καποτε σε παιδια 18 χρονων.Ανθρωποι,που "πηδηξαν" τον τοπο,και που ακομα εχουν λογο στα δρωμενα της πολης.Αλλα να υπαρχουν και νεοι,που να ψηφιζουν το γουρουνοειδες φασιστικο μαρσιποφορο,οταν σαν γνησιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ,δηλωνει πως ακομα δεν εχουμε γινει Λετονια,εκει πλεον σηκωνεις τα χερια ψηλα….Και σε πειραζει πολυ περισσοτερο η καταντια,οταν ιδεολογικα ανηκες σε αυτην την παραταξη.Για να μην προλαβει κανεις κι αρχισει τους χαρακτηρισμους περι δεξιας.Πηγατε ΖΩΑ και ψηφισατε μην χασετε το κελεπουρι.Οπως και ολος ο κοσμος,ετσι και σεις θα λουστειτε οτι υπεγραψαν οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,γιατι υπαλληλοι ειναι.Αλλα τοτε,ετσι και διαμαρτυρηθειτε….Θα τα πουμε τοτε κοπροσκυλα.

  16. ο μπομπυ που ειναι ρε παιδια χάθηκε…. πασοκ δεν ειναι κι αυτός δεν ψήφισε? ήταν με τον βενεκά στους μερακλήδες και τρώγανε τυρόπιτες που μοίραζαν ψηφοφόροι του σύριζα

  17. Μάλλον εδώ οι περισσότεροι που γράφεται δεν ξέρεται τι γράφεται
    Το θέμα είναι για το video..!! Οσο για τους Πρασινοβολεμένους , μας κατάστρεψαν κτλ κτλ.. είναι άλλο θέμα…
    Το ΘEMA EINAI ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ…?? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ….??

  18. Τα ιδια υποκείμενα που είναι έξω από της κάλπες, είναι και στο ποδόσφαιρο που δεν αφήνουν των Έλληνα πολίτη να δει το θέαμα..
    Να κάνουν αυτό που θέλουν τέλος πάντων.
    Τους βάλαμε Μπαμπάδες να μας πουν τι είναι σωστό…!!

  19. οι ανθρωποι εξω απο το εκλογικο κεντρο δεν χτυπησαν ουτε δεν αφησαν να ψηφισει ο κοσμος.το μονο που εκαναν ηταν να διαμαρτυρηθουν για τον ξυλοδαρμο του φιλου τους απο τα κομματοσκυλα!!!!!!γνωστα κομματοσκυλα του λουτρακιου!!!μην δικαιολογειτε τα αδικαιολογητα!!!

  20. είναι τόσο δύσκολο να βγει ο άνθρωπος που χτύπησαν να μιλήσει σε μια κάμερα και να το βγάλουμε ,για να ενημερωθεί ο κόσμος από πρώτη πηγή ;;; Κυπριακό το κάναμε ,ρε παιδιά…μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου,με σχόλιο,για να τον βρούμε ;;; …δεν θα δημοσιευτεί,μην αγχώνεστετο όνομα αν δεν θέλει να μιλήσει…γράψτε το άφοβα και θα μιλήσουμε μαζί του,αν θέλει…

  21. Ένα έχω να πω ότι ο φίλος μας και συμπολίτης γεωπόνος Γιώργος Φούφας,δεν κρύβεται, ίσα-ίσα που βγήκε στην κάμερα επώνυμα σε διαμαρτυρία 10 πολιτών και ρωτάει στο βίντεο πολλά, αλλά κανένας δεν απαντάει..
    -Δεν κρύβεται κανένας από τους διαμαρτυρόμενους,αν είδατε.
    Για να μην πω ότι σε 'κακό κουτσομπολιό' στο γραφείο μέσα του πασοκ ειπώθηκε ότι εγώ(!) υποκίνησα τα επεισόδια!!Το ακούσαμε και αυτό αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι,μέχρι εκεί φτάνει η φτηνή δολοπλοκία κάποιων.

    Καλά δεν έχουν καταλάβει ότι τους φτύνουν και δεν ψιχαλίζει;;

    Δεν έχουν καταλάβει πόσο κακό έχουν κάνει στο παρόν που ζούμε;;
    Δεν έχουν καταλάβει πόσο κακό έχουν κάνει στο μέλλον των παιδιών μας;;
    Δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον είναι μια μικρή μειοψηφία;;
    Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι οι τελευταίοι χαμηλόμισθοι μισθοφόροι ενός ξεπεσμένου καθεστώτος;;
    Τι να πω..έχω δεί το βίντεο πάνω από 5 φορές και όσο και να θέλω να μοιράσω την πίτα,δεν γίνεται αυτό..Το βίντεο και οι ερωτήσεις που γίνονται από 10 πολίτες δεν απαντιώνται από κανένα που ήταν στην 'κάλπη' του πασοκ.Εκεί έφτασε το πασοκ κύριοι και κυρίες,να κρύβεται από τον λαό..

  22. Οταν καταφερετε να ανοιξετε τα αυτια σας μερικοι και να ακουσετε την αληθεια, τοτε αυτο που ονομαζετε ενημερωση μεσω ιντερνετ θα γινοταν πολυ εποικοδομητικο.
    Μαθετε να βλεπετε τα πραγματα πιο αντικειμενικα και να λαμβανετε υποψιν σας τα αληθινα γεγονοτα.

    Ο κυριος που "χτυπηθηκε" δηλωνε δημοσιογραφος (και οχι αγανακτησμενος) μιας ηλεκτρονικής "εφημεριδας" με το ονομα babylonia.
    Κατεγραφε με τον φωτογραφικο του φακο σχεδον μιαμιση ωρα τον κοσμο που εβγαινε απο το κτηριο το οποιο παραχωρηθηκε στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ επειτα απο αιτημα σε ολους τους δημους ολης της Ελλαδας απο το κομμα του ΠΑΣΟΚ.
    Μετα απο ερωτηση για ποιο λογο τραβαει φωτογραφιες τον κοσμο πραγμα για οποιον γνωριζει το συνταγμα ειναι παρανομο χωρις την συγκαταθεση του ανθρωπου που τον τραβας (ο κυριος δεν ρωτησε ποτε κανεναν) απαντησε οτι εχει το απολυτο δικαιωμα να φωτογραφιζει.
    Μετα απο αυτην την απαντηση παρευρισκομενος αρχισε να φωτογραφιζει τον κυριο και την κυρια που ηταν μαζι οπως ακριβως εκαναν αυτοι,τοτε λοιπον αμεσως και οι δυο τους κρυφτηκαν πισω απο ενα αυτοκινητο που υπηρχε στο σημειο και καλυβαν τα προσωπα τους με τα μπουφαν τους.
    Επειτα απο αλλεπαλληλες φωτογραφισεις εκατερωθεν
    ο κυριος απομακρυνθηκε απο το σημειο που κρυβοταν και κατευθυνθηκε στο ατομο που τον φωτογραφιζε βριζοντας τον και λεγοντας του οτι "θα φας πολυ ξυλο εσυ" δινοντας του μπουνια.
    Σε εκεινο το σημειο ατομα που ψηφιζαν εκεινη την ωρα βγηκαν εξω απο το κτηριο και χωρισαν τους δυο κυριους.
    Τα γαλλικα απο την πλευρα του "αγανακτισμενου" κυριου αλλα και απο την πλευρα των ηλικιωμενων που ηταν στο σημειο εδιναν και επαιρναν οπως και προς την κυρια που ηταν μαζι με τον "αγανακτισμενο" κυριο η οποια ακομα τραβουσε με το κινητο της.(οποτε λογικα θα υπαρχει καποιο στοιχειο).
    Το περιστατικο εληξε εκει επειτα απο την απειλη του "αγανακτισμενου" κυριου στους πολιτες που ηταν εκει (στην πλειοψηφια τους ηλικιωμενοι) "θα δειτε τι ξυλο εχετε να φατε εσεις".
    Επειτα ηρθε η αστυνομια και κατεγραψε το γεγονος.

    Αυτα λοιπον προς ενημερωση σας και τα συμπερασματα δικα σας.

    Υ.Γ.1 Οταν δεν θες να σου κανουν κατι μην το κανεις λεει ο λαος
    Υ.Γ.2 "Οταν δεν θες να σε φωτογραφιζουν μην φωτογραφιζεις"
    Υ.Γ.3 Ο κυριος γιατι εκρυβε το προσωπο του?
    Υ.Γ.4 Οποιος απειλειται αμυνεται.

  23. συνεχιζετε τα ψεμματα κομματοσκυλα βολεμενοι απο τον μπεγλιτη??δεν υπηρξε καμμια επιθεση σωματικη απο τον ανθρωπο!!!!το αντιθετο συνεβη!!!!!!!τραμπουκοι!!!αυτοπτης μαρτυρας απο την γειτονια!!!!!!!!

  24. 2:48,θα ήθελες να μας πεις λεπτομέρειες,γιατί κανείς δεν μας έχει διαφωτίσει μέχρι τώρα ;;;…αν θέλεις ,στείλε σχόλιο …αν θέλεις να τηρηθεί η ανωνυμία σου,πολύ ευχαρίστως…ακόμα και να μην μπουν ονόματα και να μην το δημοσιεύσω,αλλά να το κάνω ανάρτηση…ευχαριστώ,a.v.

  25. to oti enas poliths paei kai psyfisei einai antidhmokratiko????? ti zori trabane autoi pou htan eksw gia na doun poios tha paei gia spyfo???? les kia den tous gnwrizoume poioi htan io kyrioi kai io kyries…….. den pane na kanoun kamia allh douleia lew egw……..

  26. μαλιστα , ρε ντροπη
    ……………
    ντροπη ………..
    ντροπη σε ανθρωπους που ακομα κοιτανε πως θα φανε τον απλο κοσμακι οι βολεμενοι του λουτρακιου
    ντροπη ,αφηστε τον κοσμο να αναπνευσει
    μας κρυβετε τον ηλιο ,την ζωη….. ντροπη
    αφηστεμας να κανουμε ονειρα….
    ντροπη σας
    η ζωη ανηκει σε ολον τον κοσμο ειστε μολυνση και καρκινος… ντροπη !!! ο λαος δεν εχει ετικετες εγω ειμαι εσυ και εσυ εισαι ολοι μας … οι πρασινοφρουροι γαλαζο κοκκινοφουξια εχουν και ειναι εχθροι … ντροπη!!!! Α.Π.

  27. H συντακτική ομάδα του BabylonMedia και της Βαβυλωνίας δεν σχετίζεται με πρακτικές φωτογράφησης ατόμων η με οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε έχει σχεση με τέτοιες αντιλήψεις. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για «τελειωμένους» Πασόκους. Αυτή διευκρίνιση γίνεται επειδή στα παραπάνω σχόλια αναφέρεται η Βαβυλωνία.

    Σ.Ο. BabylonMedia

  28. Μπήκα στο άσχετο για το ποδόσφαιρο αλλά μια που ο ανώνυμος ρωτάει την ετυμολογία του "φασίστας» Εγκυκλοπαδικά ήταν ο λεγεωνάριος που κράταγε τις φάσες, βίτσες με ένα τσεκούρι δεμένο στην κορυφή για να επιβάλλονται οι ποινές και στην μοντέρνα έκδοση ένα απολυταρχικό καθεστώς νόμου και τάξης στο στιλ του Μουσολίνι.
    Παρά το ότι με τα χρόνια έχει παραφθαρεί σε «δεν με αφήνεις να μιλήσω είσαι φασίστας» ή ακόμα και στην επιβολή δημοκρατικών νόμων που όταν γίνεται σκληρά εντελώς λανθασμένα αναφέρεται σαν «φασιστική»
    Και τώρα βλέπω μπάλα 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog