Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Μικροεπεισόδιο πριν από λίγο στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ

- Advertisement -

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από μια ώρα περίπου όταν δυο συμπολίτες μας που δηλώνουν αγανακτισμένοι, βρέθηκαν στον απέναντι δρόμο από την Λέσχη Φιλίας που διεξάγονται οι ”εκλογές” του ΠΑΣΟΚ και προπηλακίστηκαν από τους παρευρισκόμενους…
Οι δυο συμπολίτες μας χωρίς να ενοχλήσουν, βρέθηκαν εκεί με σκοπό να φωτογραφίσουν από τον απέναντι δρόμο τα δρώμενα στην σημερινή ‘εκλογική’ διαδικασία αλλά δεν πρόλαβαν καθώς από την πρώτη στιγμή που έγιναν αντιληπτοί άρχισαν οι ερωτήσεις τι κάνετε εσείς εδώ και ποιούς εκπροσωπείτε με αποτελέσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ανταλλαχθούν ”γαλλικά”..

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το γραμματέα της τοπικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κακούρο έχουν περάσει γύρω στα 320 άτομα και η διαδικασία της ‘εκλογής’ του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ… ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΤΟ…

  2. δηλαδη για να καταλαβω γιατι ειμαι και λιγο χαζος αφου οι (κυριοι) και οι (κυριες) που πηγαν να ψηφισουν εχουν ησυχη την συνειδηση τους γιατι φοβηθηκαν τις καμερες?τι τους πειραξαν?ε?η μηπως εχουν προβλημα συνειδησης.και συνειδηση ησυχη και προνομια μαζι δεν γινεται ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!

  3. Στη Λέσχη Φιλίας εγινε η κομματική εκδήλωση?
    Ειναι το κτίριο για το οποίο πληρώνει ο Δήμος ενοίκιο για καφενείο που δε λειτουργεί απο τον Οκτώβριο? (Τουλάχιστον αυτό αναφέρθηκε στο προηγούμενο συμβούλιο)
    Και υπάρχει απόφαση παραχώρησης του μισθίου για άλλη χρήση?
    Ποιος αποφασισε δηλαδή να δώσει το κτίριο του Δήμου σε ένα κόμμα?

  4. ΡΟΥΛΑ – ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ-ΒΕΝΕΚΑΣ-ΚΑΚΚΑΒΑΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟ 9% ΤΟ ΦΘΑΝΟΥΜΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog