Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τ. Αλικάκου: Δεν έχουμε δημοκρατία στο Λουτράκι;

- Advertisement -

Η φιλόλογος -συγγραφέας κα Τασία Αλικάκου βρέθηκε έξω από την Λέσχη Φιλίας στο Λουτράκι όπου διεξάγονταν η εκλογή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ…

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ Κα ΑΛΙΚΑΚΟΥ “ ΣΕ ΧΤΥΠΙΣΑΝ;” ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΙΑΣ ΤΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60’

  2. Οι μεγαλύτεροι τραμπούκοι είναι οι πασόκοι , οι νεοδημοκράτες , οι καρατζαφέρηδες και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που κατέλυσαν το Σύνταγμα , ανώνυμε 11:29

  3. Πώς να σε αποκαλέσω αφού το σχόλιο σου ξεκινάει με το ανώνυμος είπε… ? Αλλά διακρίνω ίχνη ειρωνείας. Θα το παραβλέψω όμως και θα σου απαντήσω . Ναι το έχω διαβάσει , όπως και πολλά άλλα Συντάγματα , ( ξέρεις , έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ). Αυτό όμως που θα έπρεπε να σε απασχολεί , δεν είναι αν το έχω διαβάσει εγώ , αλλά αν όντως ισχύει. Και πίστεψέ με ισχύει . Δεν ξέρω αν ξύπνησες χτες , αλλά σε πληροφορώ πως αυτή τη στιγμή βιώνουμε μία κοινοβουλευτική δικτατορία που παραβιάζει από εγχώριες Συνταγματικές διατάξεις μέχρι Ευρωπαικές συνθήκες και θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

    Και ναι , είμαι επώνυμος αφού είμαι διαχειριστής και σχεδόν όλοι γνωρίζουν ποιός είμαι . Αν εσύ δεν με ξέρεις είμαι ο Λάμπρου Αλκιβιάδης εκ Λουτρακίου και ετών 33.

    Ψάξε για την αλήθεια , μήπως και σωθούμε !

  4. Γιατί δεν μας δειξατε τον κύριο ο οποίος ρωτήθηκε από την κυρία Αλικάκου , και γιατί δεν μας δείχνεται ποιοι ήταν αυτοί οι οποίοι διαχειρίστηκαν την όλη διαδικασία της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα ?
    Μήπως ο λόγος είναι ότι αυτοί οι υπεύθυνοι ήταν του στενού περιβάλλοντος του Δημάρχου ? και ιδιαιτέρως ο ένας εξ αυτών ο οποίος διαχειρίζεται την τύχη του τόπου μας αν και δεν είναι Λουτρακιώτης με την εντολή του Δημάρχου φυσικά .

  5. η ΚΥΡΙΑ ξυπνησε!!!
    ΕΣΥ?
    ξεβολεψου πρωτα και μετα μιλα!
    οι βαμμενοι πρασινοι κοκκινοι μπλε
    που τρωνε απο ολες τις μεριες
    φερανε σε κατασταση εκτακτου αναγκης την χωρα,
    και τελικα σαν πολιτης σκεφτομαι …
    οι πολιτικοι φταινε ή τα ρεμαλια που εχουν γυρω τους …
    ντροπη ρε ντροπη και κριμα γιατι τα παιδια σας δεν θα εχουν να φανε και ευχομαι τα δικα μου παιδια να μην σας λυπηθουν καθηκια!

  6. Αγαπητέ Αλκη το ότι το σύνταγμα όπως και οι νόμοι δεν εφαρμόζονται εσύ το διαπίστωσες τώρα. Εγώ πολλά χρόνια πριν, έχω σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από εσένα, άρα έχω ξυπνήσει και νωρίτερα από εσένα και το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω κοιμηθεί.
    Δεν ήξερα ότι είσαι ο διαχειριστείς , σπάνια “μπαίνω” στα blogs.Γνωριζόμαστε άλλη φορά θα σου πω και ποιος είμαι.

  7. Αγαπητέ ανώνυμε στις 3:43 αφού έχεις ξυπνήσει νωρίτερα και από εμένα δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί αν αυτοί που φωτογραφίζουν έξω από το εκλογικό του πασοκ ,( ο θεός να τις κάνει εκλογές ), θυμίζουν τραμπούκους της δεκαετίας του 60 , αλλά θα έπρεπε να σε απασχολεί γιατί ζουν ακόμα ανάμεσα μας χωρίς να συμβαίνει τίποτα οι τραμπούκοι που εκπροσωπούν αυτά τα κόμματα που διέλυσαν τα πάντα.

    Και είναι άλλο το να μην εφαρμόζονται οι νόμοι και άλλο να καταλύεται το Σύνταγμα ενός κράτους. Το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος , η πηγή όλων των νόμων και δεν μπορεί να αντιβαίνει κανείς σε αυτό. Δεν ξέρω αν μπορείς να κατανοήσεις το μέγεθος . Πώς για παράδειγμα η χούντα των συνταγματαρχών κατέλυσε το Σύνταγμα και πήρε την εξουσία ? Για αυτό και μπήκαν φυλακή και μάλιστα ισόβια , μάλλον όχι , στην αρχή δικάστηκαν εις θάνατον. Ετσι λοιπόν και τώρα με πιο έλεγκαντ τρόπους.

    Και εσύ μου λες για τους τραμπούκους από έξω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog