Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επεισόδια ΤΩΡΑ στο ΟΑΚΑ

- Advertisement -

Καθυστέρηση στην έναρξη του β’ ημίχρονου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, λόγω επεισοδίων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και τις αστυνομικές δυνάμεις…

Ενταση και επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του κλασικού ντέρμπι. Συγκρούσεις ανάμεσα στην αστυνομία και σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, φωτοβολίδες, δακρυγόνα και ρίψεις καθισμάτων συνέθεσαν την εικόνα στην ανάπαυλα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό…

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του πρώτου μέρους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με την Αστυνομία που βρίσκονταν στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου.

Η κατάσταση ηρέμησε εντός του ΟΑΚΑ, αλλά μεταφέρθηκαν έξω από το στάδιο.
Αποτέλεσμα αυτών ήταν η καθυστερημένη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Μάλιστα, υπάρχει απειλή διακοπής του αγώνα!

Χωρίς σκορ οι δυο ομάδες στο αγωνιστικό κομμάτι, με τους “πράσινους” να μοιάζουν νευρικοί και τους “ερυθρόλευκους” να βλέπουν το ματς να κυλάει στα μέτρα τους ως τώρα.

Τα σοβαρά επεισόδια συνεχίζονται. Το παιχνίδι φυσικά δεν πρόκειται να ξεκινήσει εάν δεν ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ υπάρχει πλέον κίνδυνος διακοπής.

Αυτή τη στιγμή, ο Τάσος Κάκος, βρίσκεται στο δωμάτιο των διαιτητών και περιμένει το «οκ» του Σπάθα για να δώσει το σύνθημα προκειμένου να βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Αρκετές οι ζημιές στις κερκίδες του ΟΑΚΑ. Ουκ ολίγα είναι τα καθίσματα που ξηλώθηκαν για να πεταχθούν στους αστυνομικούς από τους οπαδούς.

Δείτε το ντέρμπι εδώ 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog