Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται η κατάρρευση του Μουάμπα

- Advertisement -

Σε καρδιακή προσβολή οφείλεται η κατάρρευση του Φαμπρίς Μουάμπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Τότενα-Μπόλτον, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται…

Σε κοινή ανακοίνωση της ομάδας του και του «London Chest Hospital» γίνεται λόγος για κρίσιμη κατάσταση, ενώ έγινε γνωστό ότι ο ποδοσφαιριστής παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στον αγώνα της Τότεναμ με τη Μπόλτον ο 23χρονος, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο! Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας με ανανήψεις προσπαθούσε να τον επαναφέρει για δέκα λεπτά χωρίς αποτέλεσμα! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δίνει ακόμη μάχη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Όταν ο παίκτης κατέρρευσε δεν υπήρχε κανένας δίπλα του. Αμέσως έγινε αντιληπτό ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Το ιατρικό επιτελείο προσπάθεισε με ανανήψεις και απινιδωτή επί δέκα λεπτά να τον επαναφέρει, αφού η καρδιά του είχε σταματήσει. Ακόμη και τη στιγμή που με το φορείο τον οδηγούσαν εκτός γηπέδου, ο Μουάμπα δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης. Ο Γουέμπ διέταξε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να πάνε στα αποδυτήρια και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η διακοπή του αγώνα.

Πηγή: sport-fm

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog