Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με τον ΣΥΡΙΖΑ «κατεβαίνουν» Κουρουμπλής, Μητρόπουλος, Κοτζιάς

- Advertisement -

Έτοιμοι να ανακοινώσουν κοινή κάθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι όπως φαίνεται ο ανεξάρτητος βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής καθώς και οι Αλέξης Μητρόπουλος και Νίκος Κοτζιάς. Συνεχείς είναι οι κρούσεις της Κουμουνδούρου και στον Γιάννη Δημαρά. «Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η….

…συνεργασία της Σοφίας της Σακοράφα. Είναι σε καλό δρόμο η συνεργασία με τον Παναγιώτη τον Κουρουμπλή, τον Αλέξη το Μητρόπουλο, τον Νίκο τον Κοτζιά…», αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Κληθείς να απαντήσει αν και ο Γιάννης Δημαράς ετοιμάζεται να ανταποκριθεί θετικά σε αυτό το ”προσκλητήριο”, απήντησε: «Είμαστε σε συζήτηση και πιστεύω ότι θα έχουμε και άλλα θετικά νέα το επόμενο διάστημα».

Ό,τι πάντως σχεδιάζεται να γίνει, θα έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί, τις επόμενες ώρες, πιθανότατα και αύριο.

Αύριο βράδυ, η Ενωτική Κίνηση, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αλέξη Μητρόπουλου και του Νίκου Κοτζιά, θα συνέλθει προκειμένου να λάβει την οριστική της απόφαση, η οποία αναμένεται πως θα είναι θετική και να δώσει το «πράσινο φως» της κοινής καθόδου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ημέρες, αναμένεται και τελική απόφαση του Γιάννη Δημαρά ο οποίο φαίνεται να προβληματίζεται, αφού επιθυμεί –μεταξύ άλλων- να βρει και τη χρυσή τομή της αυτόνομης ύπαρξης, του πολιτικού του δημιουργήματος, το «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών».

trelokouneli

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog